πλοίαρχος στο διεθνές και εμπορικό δίκαιο (llm)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Με την αυξανόμενη σημασία του παγκόσμιου εμπορίου και της παγκόσμιας κοινότητας, οι οικονομολόγοι, οι επαγγελματίες του κλάδου και οι δικηγόροι πρέπει να αναζητούν με ακρίβεια και εμπιστοσύνη
εθνικές νομικές δικαιοδοσίες.

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στο νομικό και νομικό πλαίσιο που διέπει τη διεθνή κοινότητα, καθώς και στα σημαντικά νομικά ζητήματα που περιβάλλουν τις παγκόσμιες αγορές.

Το Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Διεθνές και Εμπορικό Δίκαιο (LLM) του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Τίρανα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Greenwich (Ηνωμένο Βασίλειο), είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα ανοιχτό
τόσο σε δικηγόρους που ασκούν το επάγγελμα, όσο και σε άλλους επαγγελματίες των κοινωνικών επιστημών, των επιχειρήσεων και των οικονομικών.

Το LLM έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος επαγγελματιών μεταπτυχιακών από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα στις κοινωνικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των επιχειρήσεων και του δικαίου.

Οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ποικιλία σταδιοδρομιών στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Με την ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να:

• Κατανόηση των ουσιωδών νομικών αρχών στο δημόσιο διεθνές και εταιρικό δίκαιο.
• Κατανόηση των ουσιαστικών νομικών αρχών σε έναν επιλεγμένο τομέα σπουδών που προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος.
• Να παρουσιάσει ευρήματα και συμπεράσματα μέσω μιας ανεξάρτητης επιστημονικής έρευνας.

Δομή προγράμματος

Το πρόγραμμα θα διδάσκεται από την UNYT αποκλειστικά στα αγγλικά, με πλήρες ωράριο (14-18 μήνες) ή με μερική απασχόληση (24-30 μήνες). Θα υπάρχουν δύο διδακτικοί όροι και ο τρίτος όρος (συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού) θα αφιερωθεί στον φοιτητή που θα παράγει μια επίβλεψη διατριβής.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές, με διαλέξεις που εκτελούνται το βράδυ και / ή τα Σαββατοκύριακα. Η δομή επιτρέπει την εξάπλωση των ωρών επαφής για έξι Σαββατοκύριακα ανά μάθημα και δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να διαβάσουν υλικό πριν από τα μαθήματα και να προετοιμαστούν για περισσότερες διαδραστικές συνεδρίες κατά τη διάρκεια του χρόνου επικοινωνίας τους για το Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν της ευκαιρίας να περάσουν τουλάχιστον μία εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Greenwich κατά τη διάρκεια των σπουδών τους προκειμένου να επωφεληθούν από τη βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Προχωρημένων Νομικών Σπουδών στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της έρευνας της διατριβής τους.

Το πρόγραμμα LLM αποτελείται από δύο βασικά μαθήματα και ένα προαιρετικό μάθημα που επιλέγεται από μια σειρά επιλογών (90 μονάδες συνολικά), καθώς και ένα σημαντικό ερευνητικό στοιχείο που περιλαμβάνει διατριβή 15.000 λέξεων (60 μονάδες) και δύο υποχρεωτικές ερευνητικές δεξιότητες / μεθοδολογία μαθήματα (15 μονάδες το καθένα).

Διδασκαλία και αξιολόγηση

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνδυασμό διαλέξεων και συνεδρίων συμμετοχής και επίλυσης προβλημάτων με επικεφαλής τοπικούς και ξένους ειδικούς. Οι μαθητές του προγράμματος έχουν πρόσβαση σε λογισμικό διαλογικής εκμάθησης του νόμου και σε μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων πηγών ηλεκτρονικών ειδών, όπως το LexisNexis, το Westlaw και το Lawtel.

Απαιτήσεις εισδοχής

• Πρώτο πτυχίο στη Νομική ή στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες ή σε συναφείς κλάδους από διαπιστευμένο ίδρυμα
• Μια επιτυχημένη συνέντευξη με τον Διευθυντή Προγράμματος ή τον εντολοδόχο του που αποδεικνύει την ωριμότητα, την ικανότητα και τα προσωπικά κίνητρα
• Σε περίπτωση που η πρώτη γλώσσα του αιτούντος δεν είναι αγγλική, αποδεικτικά γλωσσομάθειας στα αγγλικά μέσω αναγνωρισμένου τίτλου διεθνούς αγγλικής γλώσσας (βαθμολογία υπολογιστών TOEFL 213 / IELTS Level 6.0) ή άλλων αποδεικτικών στοιχείων που κρίνεται κατάλληλα, όπως μελέτη για πρώτο πτυχίο μέσω αγγλικών, και τα λοιπα. Για τους τελευταίους, οι υποψήφιοι θα πάρουν συνέντευξη και μπορεί να τους ζητηθεί να κάθουν ένα διαγνωστικό τεστ που διοργανώνεται από το σχολείο


Οικονομική βοήθεια

Είναι η φιλοσοφία της UNYT ότι όλοι πρέπει να επιδιώκουν την επίτευξη μεταπτυχιακής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ότι κανένας σπουδαστής δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεται από την εφαρμογή του αποκλειστικά λόγω οικονομικών δυσκολιών. Έτσι, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο οικονομικής βοήθειας για την υποστήριξη των μελλοντικών φοιτητών αριστείας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The UNYT is a fascinating blend of challenge and vision, in response to the needs of a global society and era. It is for this reason why the UNYT attracts students of high ability and employs academic ... περαιτέρω

The UNYT is a fascinating blend of challenge and vision, in response to the needs of a global society and era. It is for this reason why the UNYT attracts students of high ability and employs academic staff of distinction, some recognized as international leaders in their fields. Διαβάστε Λιγότερα
Τιράνα , Τιράνα + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη