Οι Δάσκαλοι της Μελβούρνης Νόμος είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα του νόμου της υψηλότερης ποιότητας, που διατίθεται με το νόμο και μη δίκαιο αποφοίτους.

Η εξειδίκευση σε δημόσιο και διεθνές δίκαιο συγκεντρώνει τις συνταγματικές, διοικητικές και δημόσιο διεθνές δίκαιο, σε αναγνώριση της αυξανόμενης αλληλεξάρτησης των διεθνών και εγχώριων δίκαιο. Μια εξαιρετική ποικιλία θεμάτων σε όλο το πεδίο του δημοσίου δικαίου προσφέρει στους φοιτητές πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις στη θεωρία και την πρακτική στην Αυστραλία και αλλού. Το πρόγραμμα θα απευθυνθεί τόσο στους επαγγελματίες και επιστήμονες με υπόβαθρο ή συμφέροντα στην κυβέρνηση, διεθνείς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τις επιχειρήσεις / κυβερνητικών σχέσεων και διεθνούς ανάπτυξης. Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται στο διεθνές δίκαιο, Αυστραλίας δημοσίου δικαίου ή συγκριτικού δημοσίου δικαίου, ή να επιλέξετε ένα εύρος θεμάτων, από σε διάφορους τομείς για να ταιριάζουν τα δικά τους συμφέροντα και τις ανάγκες.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Οι απόφοιτοι του Master of νόμου Δημοσίων και Διεθνών θα:

 • Έχουν μια προηγμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση των πολύπλοκων σώμα των γνώσεων στον τομέα της δημόσιας και διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των:
  • το νομικό και θεσμικό πλαίσιο για την αυστραλιανή κυβέρνηση στη θεωρία και την πρακτική
  • την ανάλυση και την επίλυση των πολύπλοκων προβλημάτων της κυβέρνησης δικαίου
  • μια σειρά από εναλλακτικές προσεγγίσεις για την κυβέρνηση του νόμου σε άλλες χώρες και τα συστήματα και τη μεθοδολογία της συγκριτικής δημοσίου δικαίου
  • το πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργεί η κυβέρνηση του νόμου και οι ευαισθησίες προσιδιάζουν σ 'αυτό
  • το νομικό και θεσμικό πλαίσιο για την αυστραλιανή κυβέρνηση στη θεωρία και την πρακτική
  • Η φύση, βασικές αρχές, τις διαδικασίες και τις δομές του διεθνούς νομικού συστήματος και η σχέση μεταξύ διεθνούς και εσωτερικού δικαίου
  • νομικά ζητήματα στη σύγχρονη Δημοσίων και Διεθνών Υποθέσεων
  • η αυξανόμενη σημασία του διεθνούς δικαίου στην εγχώρια αγορά, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο
 • Έχετε εμπειρογνωμόνων, εξειδικευμένων γνωστικών και τεχνικές δεξιότητες που θα τους να εξοπλίσει ανεξάρτητα:
  • αναλύσει, αντανακλά κριτικά και να συνθέσουν σύνθετων πληροφοριών, εννοιών και θεωριών στον τομέα της δημόσιας και διεθνούς δικαίου
  <li>&tau;&eta;&nu; &#941;&rho;&epsilon;&upsilon;&nu;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&phi;&alpha;&rho;&mu;&omicron;&gamma;&#942; &tau;&omega;&nu; &epsilon;&nu; &lambda;&#972;&gamma;&omega; &pi;&lambda;&eta;&rho;&omicron;&phi;&omicron;&rho;&iota;&#974;&nu;, &epsilon;&nu;&nu;&omicron;&iota;&#974;&nu; &kappa;&alpha;&iota; &theta;&epsilon;&omega;&rho;&iota;&#974;&nu; &sigma;&tau;&omicron;&nu; &alpha;&rho;&mu;&#972;&delta;&iota;&omicron; &phi;&omicron;&rho;&#941;&alpha; &tau;&eta;&sigmaf; &gamma;&nu;&#974;&sigma;&eta;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &tau;&eta;&sigmaf; &pi;&rho;&alpha;&kappa;&tau;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf;</li>
  <li>&epsilon;&rho;&mu;&eta;&nu;&epsilon;&#973;&epsilon;&iota; &kappa;&alpha;&iota; &nu;&alpha; &mu;&epsilon;&tau;&alpha;&delta;&#974;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&iota;&sigmaf; &gamma;&nu;&#974;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf;, &tau;&iota;&sigmaf; &delta;&epsilon;&xi;&iota;&#972;&tau;&eta;&tau;&epsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &tau;&iota;&sigmaf; &iota;&delta;&#941;&epsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &sigma;&epsilon; &epsilon;&iota;&delta;&iota;&kappa;&#972; &kappa;&alpha;&iota; &mu;&eta; &epsilon;&iota;&delta;&iota;&kappa;&#972; &kappa;&omicron;&iota;&nu;&#972;</li>
  

 • Εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να αποδείξουν την αυτονομία, την κρίση εμπειρογνωμόνων, την προσαρμοστικότητα και την ευθύνη ως επαγγελματίας και μαθητή στον τομέα της δημόσιας και του διεθνούς δικαίου.
 • Θέμα Χρονοδιάγραμμα και Format

  • Όλα τα μαθήματα που διδάσκονται σε ένα διαδραστικό στυλ σεμινάριο.
  • Περίπου το 90% των ατόμων που προσφέρονται σε εντατική βάση.
  • Τα μαθήματα Εξάμηνο μήκους προσφέρονται διάρκεια του εξαμήνου.
  • το μέγεθος της τάξης συνήθως κυμαίνονται από 20 έως 30 μαθητές. Όλα τα θέματα που έχουν ποσόστωση. Αυτό εξασφαλίζει το μέγεθος των τάξεων είναι κατάλληλα για να παρέχουν ένα βέλτιστο περιβάλλον μάθησης.

  Εντατικά Μαθήματα


  Εντατικά μαθήματα είναι ιδανικό για τους πολυάσχολους επαγγελματίες και παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να βυθίσει στο περιεχόμενο θέμα.

  Τα μαθήματα που διδάσκονται σε διάστημα πέντε ημερών είτε από Δευτέρα - Παρασκευή ή την Τετάρτη - Τρίτη, εκτός από το Σαββατοκύριακο. Αυτή η μορφή επιτρέπει στους σπουδαστές από πολιτεία ή στο εξωτερικό για να πετάξει στη Μελβούρνη για να παρακολουθήσουν τάξη.

  Εξάμηνο μήκους
  Τα μαθήματα Εξάμηνο μήκους γενικά δίδαξε για δύο ώρες το βράδυ κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

  Θέμα Υλικά
  Οι Comprehensive υλικό ανάγνωσης παρέχονται περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη μιας εντατικής τάξη. Αναμένεται ότι οι φοιτητές αναλαμβάνουν ουσιαστική ανάγνωση πριν αρχίσει μαθήματα. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές είναι πιθανό να είναι σε επαφή μεταξύ τους ηλεκτρονικά από τη στιγμή που διαβάζετε υλικά απελευθερώνονται με το χρόνο αξιολόγησης οφείλεται.

  τάξη Συμμετοχή
  Οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 75% των μαθημάτων για κάθε θέμα. Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να αναλάβει το μάθημα εξ αποστάσεως.

  Δομή του πτυχίου

  Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν οκτώ μαθήματα συνολικά.

  Οι σπουδαστές που δεν διαθέτουν πτυχίο δικαίου από δικαιοδοσία κοινού δικαίου πρέπει να συμπληρώνουν τις βασικές αρχές του κοινού νόμου, καθώς και επτά θέματα από τους καθορισμένους καταλόγους.

  Οι φοιτητές με πτυχίο δικαίου από δικαιοδοσία κοινού δικαίου πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον επτά υποκείμενα από τους καθορισμένους καταλόγους και να επιλέξουν ένα όγδοο θέμα από αυτά που διατίθενται στο δίκαιο της Μελβούρνης (εξαιρουμένων των θεμελιωδών αρχών του κοινού δικαίου).

  FEE-HELP

  FEE-HELP είναι ένα δάνειο διατίθεται στις επιλέξιμες Αυστραλοί πολίτες για τα προγράμματα μαθημάτων μεταπτυχιακών καταβολή τέλους. πόροι πανεπιστήμιο:

  • Επιλογές για τη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών σας
  • Τέλη - πολιτική και διοικητική πληροφόρηση

  Υποτροφίες

  Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να είναι επιλέξιμες για δύο κατηγορίες Αυστραλίας υποτροφιών:

  • Αυστραλιανή Βραβεία Υποτροφίες
  • Προσπάθεια Υποτροφίες

  Υποτροφίες μπορούν επίσης να παρέχονται από την κυβέρνηση και μη κυβερνητικές οργανώσεις στην πατρίδα Ένα μαθητών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχετικό οργανισμό στη χώρα σας για συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

  Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

  Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποMelbourne Law School »

  Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
  Ημερομηνία έναρξης
  Contact school
  Duration
  1 - 4 Χρόνια
  Μερική παρακολούθηση
  Πλήρης παρακολούθηση
  Τιμή
  42,688 AUD
  Εκτιμώμενη τιμή: $ 4.928 ανά θέμα πίστωσης 12.5
  Deadline
  Contact school
  Domestic applicants: applications are accepted throughout the year; International applicants: 30 April 2018
  Με τοποθεσίες
  Με ημερομηνία
  Ημερομηνία έναρξης
  Contact school
  Ημερομηνία λήξης
  Contact school
  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  Contact school
  Domestic applicants: applications are accepted throughout the year; International applicants: 30 April 2018
  Ημερομηνία έναρξης
  Contact school
  Ημερομηνία λήξης
  Contact school
  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  Contact school
  Domestic applicants: applications are accepted throughout the year; International applicants: 31 Oct 2018

  Contact school

  Location
  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  Contact school
  Domestic applicants: applications are accepted throughout the year; International applicants: 30 April 2018
  Ημερομηνία λήξης
  Contact school
  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  Contact school
  Domestic applicants: applications are accepted throughout the year; International applicants: 31 Oct 2018
  Ημερομηνία λήξης
  Contact school
  Άλλη