Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Εμπορικού Δικαίου (MBL)

Ένας καθιερωμένος πανεπιστημιακό πρόγραμμα για την εταιρική τους δικηγόρους με ένα νέο πρόγραμμα σπουδών!

&nbsp

Η αλλαγή της αγοράς και τις συνθήκες ανταγωνισμού, οι προοπτικές απασχόλησης για τους δικηγόρους, τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Προκαλείται από την παράλειψη του δημόσιου τομέα, νέα, προσανατολισμένη προς το μέλλον της επαγγελματικής πεδία στο σημείο τομής μεταξύ του δικαίου και της οικονομίας. Δεξιά υπάρχει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Master Εμπορικού Δικαίου", η οποία είναι ήδη προετοιμασμένη για το 2000 το οικονομικό μέλλον τους δικηγόρους για τα διάφορα καθήκοντα στη διοίκηση και εμπορικό τομέα δίκαιο της δραστηριότητας.

&nbsp

Η ανάγκη για την αρμόδια οικονομική τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν αυξημένες αρμοδιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων αυξάνεται: δικηγόρους με τις εμπορικές νομική τεχνογνωσία που είναι σε ζήτηση για τη διαχείριση των επιπέδων και της υπηρεσίας προσωπικού, καθώς απαιτούνται μεγάλα δικηγορικά γραφεία όλο και περισσότερο την οικονομία της νομικής εμπειρογνωμοσύνης και των δεξιοτήτων διαχείρισης. Για αυτές τις προκλήσεις, τις μελέτες παρέχουν μόνο το jus σε γενική βάση. Στόχος του «MBL» είναι να μεταφέρω μια βαθιά οικονομική και νομική προσανατολισμένη κατάρτιση στελεχών με υψηλή πρακτική σημασία. Το πρόγραμμα πλοίαρχος μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση τα Σαββατοκύριακα και κλείνει με τον ακαδημαϊκό τίτλο "Master of Business Δίκαιο" στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ από. Το διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο «MBL» ανοίγει ελκυστικές προοπτικές σταδιοδρομίας για τις εθνικές και διεθνείς νομικές αγορά εργασίας.

&nbsp

&nbsp

Οι ομάδες-στόχοι

&nbsp

Οι απόφοιτοι των νομολογιακών πανεπιστημιακό πτυχίο ή το πρόγραμμα μεταπτυχιακό δίπλωμα "Δίκαιο και Οικονομία", που ενεργούν ως δικηγόροι ή η οικονομία θα θέλουν να

 • Στελέχη, junior στελέχη και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων
 • Business νόμος-ειδικοί σε νομικά τμήματα
 • Επιστημονικό προσωπικό των πανεπιστημίων
  πολύ δουλειά τοποθετήσεις
 • δικηγόρους που εργάζονται σε δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφοι, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, δημόσια διοίκηση και τις ομάδες συμφερόντων
 • Βοηθοί του Διοικητικού Συμβουλίου

&nbsp

&nbsp

Απαιτήσεις Είσοδος

&nbsp

 • Οι απόφοιτοι του εσωτερικού ή του εξωτερικού διπλώματος ή πτυχίου Master in Law
 • Οι απόφοιτοι του προγράμματος "Δίκαιο και Οικονομία" του πλοιάρχου
 • Ειδικότερα, ειδικά προσόντα βάσει των προηγούμενων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του διευθυντή προγράμματος σε μεμονωμένες περιπτώσεις, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των άλλων σχετικών δίπλωμα ή πτυχίο πλοιάρχου.
 • Αριθμός συμμετεχόντων: max. 25 άτομα
 • Δοκιμές: φοίτηση, εξετάσεις Φυσικά, το έργο του έργου, Μεταπτυχιακή Διατριβή
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
12,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη