πλοίαρχος του δικαίου (LL.M.) σε μας τις νομικές του σπουδές

Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος του δικαίου (LL.M.) σε μας τις νομικές του σπουδές

Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

LL.M. Touro του πρόγραμμα για τους πτυχιούχους αλλοδαπό δίκαιο είναι το τρίτο παλαιότερο τέτοιο πρόγραμμα στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, μετά από εκείνες της Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα 27-πιστωτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γείωση σε Ηνωμένες Πολιτείες νομολογία, το δίκαιο και τη διαδικασία. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δύο διακριτές ομάδες:

  • ξένα προσόντα τους δικηγόρους που ζουν στις ΗΠΑ που ελπίζουν να επαναλάβουν εδώ τις νομικές καριέρα που ξεκίνησε το εξωτερικό.
  • δικηγόρους που έρχονται από το εξωτερικό που αναζητούν την εξοικείωση με το δίκαιο των ΗΠΑ και νομικών θεσμών, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση σε αλλοδαπά νομικά σταδιοδρομία τους.

Το πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των αναλυτικών δεξιοτήτων, ήταν η πρώτη στη χώρα για να προσφέρει μια πορεία της έρευνας και της γραφής σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ξένους δικηγόρους, καθώς και ένα μάθημα αφιερωμένο ειδικά στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ. Στα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνουν:

  • Προαιρετικά μαθήματα έρευνα για τις βασικές νομικές θέματα ΗΠΑ: Συνταγματικό Δίκαιο, Ακίνητα, Συμβάσεις, Πολιτικής Δικονομίας και αδικοπραξιών. Σε αυτά τα μαθήματα, προσοχή δίδεται σε σημαντικές υποθέσεις, αλλά οι περισσότερες αναγνώσεις είναι σχόλια σχετικά με το νόμο. Αντί για την παραδοσιακή μορφή JD, στο οποίο οι μαθητές διαβάζουν τις περιπτώσεις και να τα συζητήσουμε στην τάξη, τα μαθήματα που διδάσκονται έρευνα σε μορφή διαλέξεων. Αυτά τα μαθήματα που εξετάζονται στη γραμμή εξετάσεις της Νέας Υόρκης. μαθήματα έρευνα μπορεί να είναι πολύτιμη για τους φοιτητές που θέλουν μια γρήγορη εξοικείωση με ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου των ΗΠΑ.
  • Η ευκαιρία να "έλεγχος" ένα από τα μαθήματα ανά εξάμηνο. Ελεγκτικά επιτρέπει σε ένα μαθητή να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς κόστος ακόμη και να λάβει την τελική εξέταση, αλλά η πορεία δεν μετράνε προς τις πιστώσεις που απαιτούνται για την αποφοίτηση. Ελέγχοντας ένα μάθημα ανά εξάμηνο πάνω από τρία εξάμηνα μπορεί να αυξήσει τις ευκαιρίες μάθησης κατά περίπου 30%, χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Οι μαθητές που διαπρέπουν στο LL.M. προγράμματος μπορεί να θεωρηθεί για μεταφορά στο πρόγραμμα JD.
  • Τα δίδακτρα χρεώνεται σε μια βάση ανά-πίστωσης.

Πρόγραμμα Λεπτομέρειες

Δύο από τα τρία υποχρεωτικά μαθήματα, Εισαγωγή στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ (3 πιστώσεις) και το LL.M. Tutorial (2 μονάδες), προσφέρονται για 14 Κυριακές. Τα δύο μαθήματα δύο πιστωτικές έρευνα προσφέρονται γενικά την Τρίτη ή την Πέμπτη το βράδυ. Κάθε πιστωτικό ισοδυναμεί με μία ώρα τάξης εβδομάδα σε μια 14-εβδομάδα εξάμηνο. Οι μαθητές αναμένεται να μελετήσει έως και τρεις ώρες για κάθε ώρα της κατηγορίας.

Ο ελάχιστος αριθμός μονάδων ανά εξάμηνο για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης είναι επτά. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές μερικής φοίτησης μπορούν να αρχίσουν τις σπουδές τους με τα δύο υποχρεωτικά μαθήματα και τις Κυριακές συν ένα από τα μαθήματα της έρευνας σε μια Τρίτη ή την Πέμπτη το βράδυ. Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης μπορεί να εκτείνεται σε τέσσερα εξάμηνα. Μαθητές που φοιτούν με πλήρες ωράριο μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε μόλις δύο εξάμηνα. Οι αλλοδαποί φοιτητές (αυτές για τις θεωρήσεις F-1 μαθητής) που απαιτείται για να πάρει ένα φορτίο πορεία πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι ή πολίτες των ΗΠΑ είναι επιλέξιμες για ομοσπονδιακά δάνεια.

Εισαγωγή

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους σπουδαστές που είναι κάτοχοι επαγγελματικού πτυχίο νομικής από το εκπαιδευτικό ίδρυμα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Το εκπαιδευτικό ίδρυμα πρέπει να είναι διαπιστευμένοι και ο βαθμός πρέπει να πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την είσοδο στο επάγγελμα του δικηγόρου στη χώρα όπου ο φορέας.

Οι μαθητές έχουν εισαχθεί προς το Master of Laws (LL.M.) στις ΗΠΑ Νομικών Σπουδών για το αλλοδαπό δίκαιο απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να αρχίσουν το σχολείο του νόμου είτε την άνοιξη ή το χειμερινό εξάμηνο. Τα δίδακτρα χρεώνεται από το εξάμηνο ωρών.

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαιτήσεις και να απονεμηθεί LL.M. βαθμό εντός 24 μηνών από την εγγραφής. 24 από τις 27 πιστώσεις που απαιτούνται για την LL.M. βαθμό πρέπει να έχει ολοκληρωθεί φυσικά στην πανεπιστημιούπολη του Νόμου Κέντρο Τούρο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απαιτήσεις για την εφαρμογή περιλαμβάνουν:

Επικυρωμένα μεταγραφές σχολείο του νόμου
Όλοι οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν νομική σχολή μεταγραφές τους αξιολογούνται και επικυρώνονται από μία από τις δύο ακόλουθες υπηρεσίες:

Νομική Σχολή LL.M. είσοδος του Συμβουλίου Υπηρεσία διαπιστευτηρίων Συνέλευση
662 Penn Αγ Box 8511
Newtown, PA 18940-8511
ΗΠΑ
Τηλέφωνο: 215.968.1315
Fax: 215.504.1456
http://lsac.org/llm

World Education Services (WES)
Ταχυδρομική διεύθυνση
Πράσινο Σταθμός μπόουλινγκ
PO Box 5087
New York, ΝΥ 10274-5087
ΗΠΑ
Courier Διεύθυνση
64 Beaver St, # 146
New York, NY 10004
ΗΠΑ
Τηλέφωνο: 212.966.6311
Fax: 212.739.6100
www.wes.org

Αγγλικά Proficiency - Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL)

Αμερικανική μελέτη του νόμου είναι εντάσεως γλώσσα, που απαιτούν γνώση της μακράς αναγνώσεις που χρησιμοποιούν νομικές και απλώστε αγγλικά τόσο σύγχρονο και αρχαϊκές μορφές. Όλοι οι αιτούντες για τους οποίους η αγγλική δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα πρέπει να υποβάλουν επίσημα αποτελέσματα των δοκιμών της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Ένα σκορ που πλησιάζει 240 (κλίμακα του υπολογιστή-based) ή 95 (κλίμακα internet-based) είναι επιθυμητή. Κωδικός ιδρύματος Τούρο νόμος είναι 2902.

Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής Υπηρεσιών TOEFL
PO Box 6151
Princeton, NJ 08541-6151
ΗΠΑ
Τηλέφωνο: 609.771.7100
TTY: 609.771.7714
Fax: 610.290.8972
www.toefl.org

Προσόντα για την άσκηση του δικηγορικού
Εκτός από την εξέταση bar, υπάρχουν χαρακτήρα, γυμναστήριο, και άλλων τυπικών προσόντων για την άσκηση του δικηγορικού σε κάθε δικαιοδοσία των ΗΠΑ. Οι υποψήφιοι καλούνται να καθορίσουν τις απαιτήσεις για οποιαδήποτε δικαιοδοσία στην οποία προτίθενται να ζητήσουν να γίνουν δεκτοί σε επαφή με τη δικαιοδοσία. Διευθύνσεις για όλες τις σχετικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω του Εθνικού Συνεδρίου Bar εξεταστές.

Πολιτεία της Νέας Υόρκης Διοικητικού Δικαίου Εκπαιδευτές Πιστοποίησης
Πριν από την έναρξη του προγράμματος, όλοι οι αιτούντες που ενδιαφέρονται για τη συνεδρίαση για μπαρ εξετάσεις ενθαρρύνονται να αποκτήσουν την πιστοποίηση της καταλληλότητας τους από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κράτους Δικαίου εξεταστές της Νέας Υόρκης. Ολοκλήρωση ενός LL.M. πρόγραμμα δεν εγγυάται την πρόσβαση στο μπαρ εξετάσεις. Επιλεξιμότητας διέπεται εν μέρει από τη φύση της προηγούμενης νομικής μελέτης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κράτους Δικαίου εξεταστές της Νέας Υόρκης
Εταιρική Plaza, Κτίριο 3
254 Washington Avenue Extension
Albany, NY 12203-5195
ΗΠΑ
Τηλέφωνο: 518.453.5990
Fax: 518.452.5729
www.nybarexam.org

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 4 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Central Islip, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Central Islip, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυγ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Central Islip, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών