πλοίαρχος του νόμους

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

πλοίαρχος του νόμους

Με ένα ενός έτους Master of Laws προσόντων από το Πανεπιστήμιο του Waikato μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας μέσα από μια επιλογή των δίδαξε έγγραφα ή / και την έρευνα διατριβή.

Waikato_LLM

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Waikato δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων. Τα μαθήματα είναι μικρά και συνήθως προσφέρονται σε συζητήσεις στυλ σεμινάριο. Αυτή η προσέγγιση στη διδασκαλία σε προχωρημένο επίπεδο δημιουργεί ευκαιρίες για να μοιράζονται τις απόψεις και να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με το θέμα. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας σας και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις. Δημιουργεί ευκαιρίες για να δικτυωθούν με άλλους και να ανανεώσει το κίνητρο και την εμπιστοσύνη. Θα πάρετε επίσης πολλά one-on-one χρόνο με τη διδασκαλία ή την εποπτεία ακαδημαϊκού προσωπικού.

Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή των εγγράφων στο Cyber ​​Δίκαιο στη Νέα Ζηλανδία, και ως εκ τούτου μπορείτε να συμπληρώσετε αυτό το Masters με έμφαση σε αυτόν τον τομέα.

Το Τμήμα φιλοξενεί δύο ερευνητικά κέντρα: το Κέντρο Περιβαλλοντικών, Ρυθμιστικών και Ενεργειακών Δικαιωμάτων (CEREL) και το Κέντρο Μαγγών και Αυτοχθόνων Διακυβέρνησης (MIGC). Θα επωφεληθεί από την εξειδικευμένη γνώση και τις εθνικές και διεθνείς επαγγελματικές ενώσεις σε αυτούς τους τομείς. Για παράδειγμα, θα δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για την υποτροφία International Bar Association. Waikato Νομική Σχολή είναι το μόνο σχολείο στη Νέα Ζηλανδία που προσφέρει αυτή την ευκαιρία.

Είτε το ενδιαφέρον σας έγκειται στην Cyber ​​Δίκαιο, Δίκαιο του Πολέμου και συγκρούσεις, Διακρατική Ποινικό Δίκαιο, Θέματα Αυτοχθόνων ή του περιβαλλοντικού δικαίου, θα επωφεληθούν από εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό.

Master of Laws στο νόμο Μαορί / Ειρηνικού και των αυτοχθόνων πληθυσμών

Παθιασμένοι με ζητήματα αυτοχθόνων λαών; Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ θα σας επιτρέψει να μελετήσει σε βάθος τις ιστορικές και τις αναπτυσσόμενες τάσεις στο τομέα των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών. Θα αναπτύξουν τις δεξιότητές σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Ειρηνικού νομολογία και να ενισχύσει την παγκόσμια κατανόηση των νομικών συστημάτων Ειρηνικού.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Master of Laws στο Νόμο του Μαόρι / Ειρηνικού και των Αυτοχθόνων Λαών.

Διπλό LLM: Πανεπιστήμιο του Waikato και το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα

Ενδιαφέρον για εκμετάλλευση δύο LLMs από διεθνώς άκρως θεωρείται Σχολές του Νόμου σε σημαντικά λιγότερο χρόνο και σε δύο διαφορετικές χώρες;

Αν είστε ένας αφοσιωμένος, που ασχολούνται φοιτητών και έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία 90 μονάδες των LLM στο Waikato (ή το 75% του LLM μας), θα μπορούσατε να λάβετε 6-8 πιστώσεις προς το βαθμό LLM στο James E Rogers College of Law, Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Υπάρχουν δύο επιλογές για την προσφορά για LLM στην Αριζόνα: Αυτοχθόνων Λαών Δικαίου και Πολιτικής LLM (που αποτελείται από 24 credits) ή Διεθνούς Εμπορίου και Επιχειρήσεων Νόμος LLM (που αποτελείται από 26 μονάδες).

Ευκαιρίες καριέρας

 • Κυβερνητικά Τμήματα
 • διδασκαλία και την έρευνα του νόμου
 • Αστικές και δημόσιας υπηρεσίας και το δικαστικό σώμα
 • Τραπεζικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και του δημοσιονομικού κανονισμού
 • Διεθνείς οργανισμοί ανάπτυξης
 • Μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως είναι οι οργανισμοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • Ιδιωτική νομική πρακτική
 • επιχείρηση

Πρόγραμμα Honours

Το πτυχίο Honours μπορούν να χορηγούνται με

 • First Class Honours, ή
 • Δεύτερη Class Honours (πρώτο τμήμα), ή
 • Δεύτερη Class Honours (δεύτερη κατηγορία).

Για να είναι επιλέξιμες για την απονομή τιμητικών διακρίσεων, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει Master of Laws προσόντων εντός 12 μηνών (εάν σπουδές πλήρους απασχόλησης) ή εντός 24 μηνών (αν σπουδάζουν μερικής απασχόλησης) και να περάσει όλα τα χαρτιά σας.

Πολιτιστική εμπειρία

Τα μέλη ΔΕΠ προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των εθνών και πολιτισμικό υπόβαθρο, δημιουργώντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Αυτό βοηθά Foster στους μαθητές μας μια αυξημένη συνειδητοποίηση των παγκόσμιων ζητημάτων, τους εκθέτει σε πολλαπλές ιστορικές και πολιτιστικές προοπτικές, καθώς και η προσφορά διορατικότητα νομικά συστήματα εκτός της δικαιοδοσίας του κοινού δικαίου.

Έχουμε την πιο ποικιλόμορφη και ζωντανή φοιτητικού σώματος όλων των νομικών σχολών στη Νέα Ζηλανδία. Έως και 30 τοις εκατό του συνόλου των φοιτητών μας αυτοπροσδιορίζονται ως Μαορί και σχεδόν 16 τοις εκατό προέρχεται από Ειρηνικού φόντο. Σχεδόν το 40 τοις εκατό των μαθητών μας είναι πάνω από την ηλικία των 25 ετών.

τρεις δυναμικές ενώσεις του νόμου φοιτητή της Σχολής: Pacific Δικηγορικού Συλλόγου Φοιτητών, Te Whakahiapo (Μαορί Συλλόγου Φοιτητών) και το Πανεπιστήμιο του Waikato Νόμου Φοιτητών Σύλλογοι παίζουν σημαντικό ρόλο της προώθησης μεγάλο συλλογικό σχέσεις μεταξύ φοιτητών και προσφέρουν την αφθονία των κοινωνικών και ευκαιρίες μάθησης.

Πρόγραμμα Mentoring μας θα προσφέρει επιπλέον υποστήριξη και καθοδήγηση στις σπουδές σας, να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε μέσα από τη μεταβατική περίοδο από το σχολείο ή την προηγούμενη εργασία στο πανεπιστήμιο της μελέτης καθώς και να σας συμβουλεύσει σχετικά με άλλες υπηρεσίες και ευκαιρίες στη διάθεσή σας στην πανεπιστημιούπολη.

Εισαγωγή και εγγραφή

Για να γίνει δεκτή στο πρόγραμμα LLM, θα πρέπει να έχετε:

 • Ολοκληρώθηκε ένα LLB ή ένα συνδυασμό πτυχίο Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Waikato με τουλάχιστον μέσος όρος των βαθμών ενός «Β» ή ισότιμο προσόν σε ένα άλλο πανεπιστήμιο? ή
 • Ολοκληρώθηκε ένα LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Waikato με τουλάχιστον ένα μέσο βαθμό «Β» ή ένα συνδυασμό πτυχίο Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Waikato ή ισότιμο προσόν σε ένα άλλο πανεπιστήμιο? ή
 • Πληρούσε τις προϋποθέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο σε ένα επίπεδο που θεωρείται κατάλληλο από το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οι υποψήφιοι που δεν πληρούν αυτές τις απαιτήσεις, αλλά οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένη ακαδημαϊκών προσόντων και σχετική εμπειρία μπορεί να γίνει δεκτή στο πρόγραμμα.

Οι μαθητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική υποχρεούνται να παρέχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία της επάρκειας αγγλική γλώσσα τους. Μια συνολική βαθμολογία του 6,5 (με τουλάχιστον 6,0 επιτευχθεί στη ζώνη Writing) στις IELTS ή ισοδύναμο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη