προ-επαγγελματικό πρόγραμμα στο νόμο

Cornell College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προ-επαγγελματικό πρόγραμμα στο νόμο

Cornell College

Κέντρο για τη Δίκαιο και Κοινωνία

Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε να γίνει δικηγόρος, ή ακριβώς το σκέφτομαι, Κέντρο Cornell College για Law and Society έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει. Μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων και εκ προθέσεως προ-επαγγελματική παροχή συμβουλών, οι μαθητές προ-νόμο μας είναι σε θέση να κάνει μια ορθή απόφαση για τη μετάβαση στο σχολείο του νόμου μετά την αποφοίτηση.

Οι μαθητές που συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία εισδοχής σχολείο του νόμου λαμβάνουν επίσης την άμεση καθοδήγηση και υποστήριξη από τη σχολή και το προσωπικό που επιλέγουν σχολεία του νόμου, εφαρμόζονται, και να αποφασίσει πού να παραστούν.

Όλο το χρόνο τους στην κορυφή υψώματος, οι μαθητές προ-νόμο επίσης να αναπτύξουν και να τελειοποιήσει την επαγγελματική σύνολα ικανότητας που τους επιτρέπουν να είναι επιτυχής στη ζωή μετά από το κολλέγιο.

Οι μαθητές προ-νόμο πλήρη ακαδημαϊκή μεγάλες εταιρείες σε όλο το φάσμα των κλάδων που διατίθενται στην πανεπιστημιούπολη. Πρόσφατες απόφοιτοι έχουν ειδικεύτηκε στην πολιτική, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, τη βιολογία, τις μελέτες των γυναικών, αγγλική, τη φιλοσοφία, την εθνοτική μελέτες, την ιστορία, την κοινωνιολογία και κινησιολογία.

Τα συνεργασία εξωσχολικές πτυχές του Κέντρου Δίκαιο και Κοινωνία συμπληρώνουν την εξαιρετική φιλελεύθερη παιδεία τέχνες στο Κολέγιο. Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν:

  • ένα εθνικά ανταγωνιστικό παρωδία δίκης ομάδα,
  • ένα προπτυχιακό κεφάλαιο της Άλφα Δέλτα Phi διεθνές δίκαιο αδελφότητα,
  • καθοδήγησης ευκαιρίες με Cornell αποφοίτους και τους φίλους,
  • μια στις πανεπιστημιουπόλεις μάθημα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ prep,
  • νόμου που σχετίζονται με ηχεία και εργαστήρια, και
  • Cornell αιγίδα εκδρομές το σχολείο του νόμου.

Σχετικά με το Κέντρο

Πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες Cornell College του, με έμφαση στην εκπαίδευση των φοιτητών να διαβάσουν κριτικά, λόγο αποτελεσματικά, και να επικοινωνεί με σαφήνεια, έχει μια ιστορία για την προετοιμασία τους μαθητές να επιτύχουν στο σχολείο δίκαιο και τους επαγγελματίες νομικούς. Συνεπής με τις καλύτερες συμβουλές των ίδιων των νομικών σχολών, Cornell έχει καμία επίσημη «προ-νόμο" σημαντική και καμία συγκεκριμένη λίστα των απαιτούμενων μαθημάτων. Ωστόσο, Cornell κέντρο για το νόμο και την κοινωνία προσφέρει ένα πλήρες σύνολο των πόρων για να καθοδηγήσει και να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχή εισαγωγή στο σχολείο του νόμου και την επαγγελματική σταδιοδρομία στο νομικό επάγγελμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 27, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Mount Vernon, Iowa
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Mount Vernon, Iowa
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών