Πτυχίο Νομικής (LLB)


Ναυαρχίδα μας πτυχίο LLB Honours Νόμου θα σας βοηθήσει να θέσει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα ως δικηγόρος, δικηγόρος, ή άλλου νόμου που σχετίζονται με την απασχόληση. Είναι το μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει μια ειδική βαθμό νόμου για την απαλλαγή από το ακαδημαϊκό στάδιο της επαγγελματικής νομικής εκπαίδευσης, αναγνωρισμένα από το Κοινό Ακαδημαϊκό Στάδιο Διοικητικό Συμβούλιο της Ρυθμιστικής Αρχής Δικηγόρων (SRA) και Bar Standards Board (BSB).

Ένα υψηλό ποσοστό των καθηγητών μας, χαρακτηρίζονται ως νομικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, ή και τα δύο, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες και θα επωφεληθούν από την εμπειρία τους και την εξειδικευμένη γνώση.

Στη πτυχίο LLB Honours νόμου θα αποκτήσουν μια εξαιρετική γείωση σε νομικές γνώσεις και θέματα θεμελίωσης. Θα πρέπει επίσης να δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς όπως ο Νόμος για την απασχόληση. Στο πρώτο έτος σας, θα διερευνήσει επίσης τη νομική έρευνα δεξιότητες και να έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα αμφισβητήσιμο. Οι απόφοιτοι του νόμου μοίρες μας έχουν πάει για να εργαστεί για εταιρείες όπως οι American Airlines, Charsley HarrisonLLP και Santander.

Οι μαθητές που αποφοιτούν με τουλάχιστον ένα χαμηλότερο τη δεύτερη Άριστα θα εγγυάται μια θέση στο Κολέγιο του νόμου να αναλάβει νομική πρακτική γκολφ (το επόμενο στάδιο για να γίνει δικηγόρος). 

Καριέρα


Οι απόφοιτοι μπορούν να μελετήσουν το LPC (το επόμενο στάδιο για να γίνει δικηγόρος) ή το BPTC (το επόμενο στάδιο για να γίνει δικηγόρος). Πολλοί μαθητές η είσοδος σε ένα βαθμό νόμου θα εξετάσει μια σταδιοδρομία ως δικηγόρο ή barrister μετά την αποφοίτησή τους. Οι απόφοιτοι διερευνήσει επίσης τη σταδιοδρομία επιλογές των επιχειρήσεων, φιλανθρωπικά ιδρύματα, διαχείρισης ή διοίκησης ή legally- συναφείς τομείς, όπως η εργασία paralegal. Οι απόφοιτοί μας έχουν πάει για να εργαστούν για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων Duncan Lewis, Julian Young & Co, η H & M Δικηγόρων και πολλά άλλα.

Προϋποθέσεις Εισόδου


Για την LLB που συνήθως κάνουν προσφορές για περίπου 300 σημεία δασμολογική και για την BA Honours νόμου που συνήθως κάνουν προσφορές για περίπου 260 δασμολογικές πόντους ή λιγότερο, αν έχετε μόνο δύο επίπεδα συν ένα GCSE Μαθηματικά και αγγλικής γλώσσας σε βαθμό C ή παραπάνω. Σύνθετη Εξέλιξη Διπλώματα σε ισοδύναμες παραπάνω. Όπως έχουμε ένα κοινό πρώτο έτος για την LLB και η BA Honours Νόμου, είναι δυνατό για τους μαθητές που έχουν επιτύχει ιδιαίτερα έντονα τα σημάδια να μεταφέρετε από την BA Honours νόμου για την LLB στο τέλος του πρώτου έτους τους.

Διεθνής απαιτήσεις εισόδου


Δεχόμαστε το ισόποσο του παραπάνω από ένα αναγνωρισμένο προσόν στο εξωτερικό, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις από τη χώρα σας, δείτε περαιτέρω πληροφορίες στο πλαίσιο της στήριξης στη χώρα σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με άλλες ισοδύναμες απαιτήσεις που δέχεται το Middlesex δείτε απαιτήσεις εισόδου.

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις


Θα πρέπει να έχουν αρμοδιότητα στην αγγλική γλώσσα και συνήθως απαιτούν Βαθμού Γ GCSE ή ισοδύναμο προσόν. Οι πιο κοινές απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας για τους ξένους φοιτητές είναι IELTS 6,0 (με ελάχιστο 5,5 σε όλες τις τέσσερις συνιστώσες) ή TOEFL που βασίζονται στο Διαδίκτυο 72 (με τουλάχιστον 17 σε ακρόαση και γραφή, 20 στην ομιλία και στην ανάγνωση 18).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποMiddlesex University London »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Αύγ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
- ΗΒ και την ΕΕ? 10.400 £ - Μη-ΕΕ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη