Keystone logo

7 LLB Προγράμματα σε Δίκαιο και Κανονισμοί 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • LLB
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διοικητικού Δικαίου
  • Δίκαιο και Κανονισμοί
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (7)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

LLB Προγράμματα σε Δίκαιο και Κανονισμοί

Ανάλογα με τη χώρα όπου ο βαθμός προσφέρεται, ένα LLB μπορεί να οριστεί ως "LL.B ", ένα αρκτικόλεξο για το Bachelor of Laws ή της Λατινικής Legum Baccalaureus. Θεωρείται ένα πρώτο επαγγελματικό πτυχίο στην πλειοψηφία των εθιμικό δίκαιο.

Τι σημαίνει ένα LLB στο νόμο και τον κανονισμό της χώρας;

Μια LLB στο νόμο και κανονισμό είναι ένα πτυχίο νόμου που επιτρέπει στο μαθητή την ευελιξία να συνδυάσουν τη μελέτη τους δίκαιο με ένα άλλο πειθαρχία, όπως η πολιτική επιστήμη, την επικοινωνία, τις επιχειρήσεις, την οικονομία, την εγκληματολογία ή τη διαχείριση.

Ποια είναι τα οφέλη ενός LLB στο νόμο και τον κανονισμό;

LLB προγράμματα επικεντρώνονται στην προετοιμασία των μαθητών για να γίνει δικηγόρος, δικηγόρος, ή δικηγόρος, και έτσι συνήθως επικεντρώνονται στις διάφορες βασικές ενότητες (π.χ.: Το δίκαιο των συμβάσεων, το συνταγματικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, κ.λπ.) Πτυχίο Νομικής φοιτητές μπορούν επίσης να λάβουν μαθήματα στο εταιρικό δίκαιο, μεταναστευτικό δίκαιο, το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διεθνούς πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης, των επιχειρήσεων, και πολλά άλλα.

Πόσο κοστίζει για να λάβει ένα LLB στο νόμο και τον κανονισμό;

Το κόστος της LLB στο νόμο και τον κανονισμό μπορεί να ποικίλλει σημαντικά από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Η τιμή για μια περίοδο τριών ή τεσσάρων ετών, πτυχίο Bachelor of νόμου θα εξαρτηθεί επίσης από τη χώρα ή την περιοχή όπου οι μελέτες των φοιτητών. Ο τρόπος της μελέτης - όπως σε απευθείας σύνδεση, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή στην πανεπιστημιούπολη - μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός μαθητή 's να εργάζονται και να σπουδάζουν ταυτόχρονα.

Πού να μελετήσει ένα LLB στο νόμο και τον κανονισμό;

LLB σε προγράμματα Νόμος του κανονισμού και προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε χώρες πιο κοινό δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, Μαλαισία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, και πολλά άλλα. Τα προγράμματα LLB προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Νορβηγία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλά άλλα.

Πώς να εγγραφείτε σε ένα LLB i n νόμο και τον κανονισμό;

Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο εισδοχή σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.