Keystone logo

1 LLB Προγράμματα σε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο σε Βόννη, Γερμανία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • LLB
  • Γερμανία
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
  • Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    LLB Προγράμματα σε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο

    Ακουμπά στις όχθες του ποταμού Ρήνου στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία Βόννη. Αυτή είναι μια πόλη που έχει επιρροή στην πολιτική και τη διαχείριση της Γερμανίας. Είναι το σπίτι στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, το οποίο ένα από τα μεγαλύτερα και αναγνωρισμένου κύρους πανεπιστήμια στη Γερμανία.

    Τι είναι το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
    Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι η μελέτη του πώς οι νόμοι και οι κανονισμοί επηρεάζουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές μεταξύ εταιρειών που εδρεύουν σε διαφορετικές χώρες. Μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως το δίκαιο των συμβάσεων, το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας και η ρύθμιση του εμπορίου.

    Θέσεις εργασίας στο διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο
    Οι επαγγελματίες του διεθνούς επιχειρηματικού δικαίου εργάζονται σε διάφορους κλάδους και ρόλους. Ορισμένες κοινές θέσεις περιλαμβάνουν τον υπεύθυνο συμβάσεων, τον υπεύθυνο συμμόρφωσης και τον εκτελωνιστή. Μπορεί να εργάζονται για ιδιωτικές εταιρείες, κυβερνητικούς οργανισμούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

    Γιατί να σπουδάσετε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
    Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι σημαντικό γιατί βοηθά τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να κατανοήσουν το νομικό τοπίο στο οποίο εργάζονται. Μπορεί να τους βοηθήσει να αποφύγουν νομικά προβλήματα και επίσης τους επιτρέπει να επωφεληθούν από ευκαιρίες σε ξένες αγορές.

    Πτυχία Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου
    Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών πτυχίου για φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο. Ορισμένα κοινά προγράμματα περιλαμβάνουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Juris ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

    Τι θα σπουδάσω κατά τη διάρκεια του πτυχίου μου στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
    Μερικά από τα θέματα που μπορείτε να μελετήσετε κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο περιλαμβάνουν το δίκαιο των συμβάσεων, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και τη ρύθμιση του εμπορίου. Επίσης, πιθανότατα θα μάθετε για τα νομικά συστήματα σε διάφορες χώρες και πώς να κάνετε επιχειρήσεις σε παγκόσμιο πλαίσιο.

    Η Γερμανία είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους διεθνείς scholarsand διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η αξία αυτού του επιπέδου εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί από την Γερμανία 's ισχυρή οικονομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές απολαμβάνουν άριστες προδιαγραφές που ζουν σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα.

    Αφού ολοκληρωθεί η προπτυχιακή εκπαίδευση ενός ατόμου, αυτός ή αυτή θα πρέπει να επιδιώξει ένα LLB ούτως ώστε να μπορέσει όντως να εργαστεί στο χώρο της νομικής. Αυτό το πρόγραμμα συνήθως χρειάζεται τρια με τέσσερα έτη για την ολοκλήρωσή του.