σε απευθείας σύνδεση γενικό δίκαιο μελετά LL.M.

Florida Coastal School of Law

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση γενικό δίκαιο μελετά LL.M.

Florida Coastal School of Law

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: LL.M. Παράκτια Νόμου στο γενικό νόμο Σπουδών είναι ένα online πρόγραμμα ανοικτό σε οποιονδήποτε με πτυχίο νομικής, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών και των ΗΠΑ δικηγόροι. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει μια επισκόπηση της νομοθεσίας των ΗΠΑ και το νομικό σύστημα των ΗΠΑ. Ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών για τις εξετάσεις Washington State Bar. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα να απολαύσετε την ευελιξία του, λαμβάνοντας μαθήματα και την απόκτηση «εξειδίκευση» σε μία από τις πολλές συγκεντρώσεις όπως Logistics και Μεταφορών, Τεχνολογίας Δικηγορικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε μόλις ένα έτος ή να διαρκέσει έως και είκοσι τέσσερις μήνες. Η επόμενη ημερομηνία έναρξης για τον όρο Καλοκαίρι 2017 είναι 10 Μαΐου, 2017.

Αυτό το online πρόγραμμα αποτελείται από 26 ώρες πίστωσης. Απαιτούνται δεκατρείς πιστωτικές μονάδες. Περιλαμβάνουν: Επαγγελματική Ευθύνη (2 πιστώσεις); Νομική έρευνα και γραφή (3 μονάδες); Πολιτική διαδικασία (3 πιστώσεις); Συνταγματικό δίκαιο (3 πιστώσεις); Και εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο και νομικό σύστημα (2 πιστώσεις).

Εκτός από τα παραπάνω απαιτούμενα μαθήματα, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να λάβουν 13 πιστώσεις σε μαθήματα επιλογής σε απευθείας σύνδεση από προσφορές στο νόμο των ΗΠΑ LL.M. Πρόγραμμα και το πρόγραμμα Logistics and Transportation. Επιλέξτε online μαθήματα JD είναι επίσης διαθέσιμα στο General Law Studies LL.M. Φοιτητές. Ορισμένα από τα μαθήματα επιλογής περιλαμβάνουν: Ακίνητη περιουσία. Ποινικού δικαίου και διαδικασίας · Απόδειξη; Επιχειρηματικοί Οργανισμοί; Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές Αμερικανικού νόμου για τη μετανάστευση. Διοικητικό Δίκαιο για τους Μεταφορείς: Αναθεώρηση και Δικαστική Επισκόπηση. Νόμος περί απασχόλησης για επαγγελματίες μεταφορών. Τελωνειακό κανονισμό · Και Ασφάλιση Μεταφορών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ: Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού της παράκτιας δικαιοσύνης με εξειδικευμένη κατάρτιση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση διδάσκουν τα online μαθήματα που απαιτούνται στο πρόγραμμα αυτό. Τα μαθήματα χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν διαλέξεις ενώ είναι "εν κινήσει" (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών προς το κινητό και των φορητών διαλέξεων).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του LSAC στη διεύθυνση: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4. Αφού δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και έναν κωδικό πρόσβασης, θα στείλετε αυτόματα στην εφαρμογή του προγράμματος General Law Studies. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Στρατηγικής και της Καινοτομίας Margaret Ioannides μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MIoannides@fcsl.edu ή τηλεφώνου +1.904.256.1158 αν έχετε ερωτήσεις. Οι υποψήφιοι που απέκτησαν πτυχίο JD στις ΗΠΑ θα πρέπει να ζητήσουν επίσημο αντίγραφο από το γραφείο του γραμματέως του σχολείου νομικών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μάιος 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Jacksonville, Florida
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μάιος 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Jacksonville, Florida
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών