στη διεθνή φορολογία και το δίκαιο

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

στη διεθνή φορολογία και το δίκαιο

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Πτυχίο Διεθνών Φορολογίας και Νομοθεσίας

Στο θέμα της φορολογίας, η διεθνής δικτύωση δεν έχει επηρεαστεί. Όλο και περισσότερο, τα φορολογικά ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν από ένα διεθνές πλαίσιο, είτε πρόκειται για μια εταιρεία είτε για το νόμο. Το μάθημα "Διεθνής Φορολογία και Δίκαιο" διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά. Το περιεχόμενο του μαθήματος στοχεύει κατά κύριο λόγο στην παγκόσμια ευθυγράμμιση και εστιάζεται στα πιο σημαντικά φορολογικά ζητήματα σε εθνικό και διεθνές πλαίσιο. Στο πρώτο εξάμηνο τα βασικά περιεχόμενα διδάσκονται για την εθνική φορολογία, τα οποία συμπληρώνονται από το δεύτερο εξάμηνο με ενότητες στα πιο σημαντικά διεθνή φορολογικά θέματα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ολοκληρωμένη θεωρητική βάση, διδάσκονται επίσης διεθνή επιχειρηματικά οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τη φορολογία και το δίκαιο. Επιπλέον, νομικά και κοινωνιολογικά ευθυγραμμισμένα μαθήματα ολοκληρώνουν το εκτεταμένο πρόγραμμα μαθημάτων. Οι μαλακές δεξιότητες και η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας υπολογιστών στον τομέα της φορολογίας, καθώς και η πειραματική οικονομική έρευνα εγγυώνται ένα σύγχρονο διδακτικό πρόγραμμα.

Αυτό διακρίνει τους αποφοίτους μας από τους άλλους και τα κάνει εξαιρετικά κατάλληλα και κατάλληλα για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία!

Μαζί με τα κλασσικά πρότυπα οικονομικά και φορολογικά θέματα, το μάθημα των ιδρυμάτων διδάσκει επίσης τις αναλυτικές δεξιότητες και τη θεμελιώδη γνώση των κοινωνικών επιστημών. Το κύριο μάθημα ακολουθεί το τέταρτο και το πέμπτο πανεπιστημιακό εξάμηνο. Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει υποχρεωτικά μαθήματα σχετικά με την ατομική μελλοντική του κατεύθυνση. Εδώ ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει θέματα που επικεντρώνονται περισσότερο στον έλεγχο ή τη φορολογία από οικονομική ή νομοθετική άποψη. Στο εξάμηνο του εξαμήνου ο φοιτητής ολοκληρώνει ένα πρακτικό εξάμηνο (πρακτική εξάσκηση) ή κερδίζει σχετική εμπειρία στο εξωτερικό. Φυσικά, συμβουλεύουμε τον σπουδαστή σχετικά με το φάσμα των δυνατοτήτων που τους προσφέρονται και δίνουμε υποστήριξη στην επιλογή της σωστής επιλογής, ειδικά σε σχέση με ένα εξάμηνο στο εξωτερικό. Το έβδομο και τελευταίο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην πτυχιακή εργασία. Εδώ αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία της εγγύτητας στην πρακτική εμπειρία και τη συνεργασία με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Επιπλέον, σε μαθήματα μπλοκ προσδίδουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την παραγωγή των τελικών εργασιών. Το μάθημα ολοκληρώνεται με ένα συνέδριο!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Locations
Γερμανία - Kleve, North Rhine-Westphalia
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Γερμανία - Kleve, North Rhine-Westphalia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών