Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LLM τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη

Nottingham Νομική Σχολή έχει σημαντική ακαδημαϊκή τεχνογνωσία στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης. Η πορεία είναι παράλληλη με την ιστορική και τη σύγχρονη σημασία αυτών των πτυχών του δικαίου, ιδίως την ανάπτυξή τους ως θέματα τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς σημασίας κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Σχετικά με το LLM τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη

Οι LLM Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δικαιοσύνης βασίζεται στην σημαντική εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού στο Nottingham Νομική Σχολή, ιδιαίτερα από το κέντρο της Συγκρούσεων, δικαιώματα και τη δικαιοσύνη.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια ισχυρή αναλυτική κατανόηση των βασικών νομικών ζητημάτων στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή και διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και τις βασικές πτυχές των συστημάτων διεθνούς δικαιοσύνης.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Μελετήστε τα βασικά θέματα στην ευρωπαϊκή και διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη.
 • Εξερευνήστε σωματική ακεραιότητα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στη ζωή, τα δικονομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη, και εκφραστικό δικαιωμάτων, όπως η ελευθερία της θρησκείας.
 • Επωφεληθείτε από τις ισχυρές συνδέσεις στο Κέντρο μας για συγκρούσεις, δικαιώματα και δικαιοσύνη
 • Πλήρους φοίτησης ή μερικής απασχόλησης.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο και εξερευνήστε νόμου από μια ευρωπαϊκή προοπτική.
 • Υποτροφίες διαθέσιμα.
 • Οι μεμονωμένες ενότητες μπορούν να μελετηθούν για βραβεία συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης (CPD).

Ενότητες

Θα μελετήσει έξι ενότητες που διδάσκονται ακολουθείται από μια διατριβή. Επιλέξτε από:

 • Δημόσια διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου
 • Τρομοκρατία και Διεθνής απάντηση
 • Τα δικαιώματα των θυμάτων και την επανορθωτική δικαιοσύνη
 • Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ευρώπη
 • Θεωρία και Αρχές του Διεθνούς Δικαίου
 • Έκφραση Δικαιωμάτων
 • Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ποινική Δικαιοσύνη
 • Διακρίσεις στην Απασχόληση Νόμος
 • Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και το διεθνές έγκλημα
 • Προστασία Δεδομένων και Απόρρητο

Μπορείτε να πάρετε έως και δύο μονάδες από άλλο γνωστικό αντικείμενο, εκτός από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και νόμος περί μεταλλείων, αλλά σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ενότητες από τις παραπάνω επιλογές, αν είναι δυνατόν.

Θα ξεκινήσετε διατριβή σας μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενοτήτων.

Εκτίμηση

Σε κάθε περίπτωση, οι μονάδες αξιολογούνται μέσα από ένα έργο του βέβαια. Αυτό γίνεται συνήθως με τη μορφή ενός επιμέρους προβλημάτων ή ένα δοκίμιο-style ερώτηση, αλλά θα διαφέρει ανάλογα με τη μονάδα. Μπορείτε να υποβάλετε και να ενημερώνονται για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της κάθε ενότητας.

Η διατριβή είναι 18.000 έως 20.000 λέξεις και ερευνήσει και έχει γράψει ανεξάρτητα υπό την καθοδήγηση ενός ακαδημαϊκού εμπειρογνώμονα.

Πώς μπορώ να σπουδάσω;

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρης απασχόληση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τη διάρκεια πάνω από ένα ακαδημαϊκό έτος - θα μελετήσει τρεις ενότητες σε κάθε όρο και να ολοκληρώσει τη διατριβή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μερική απασχόληση φοιτητών - που θα ολοκληρώσουν την πορεία πάνω από δύο ακαδημαϊκά έτη - να μελετήσει σε τρεις ενότητες, σε ολόκληρη Όροι ένα και δύο για κάθε έτος (έξι συνολικά), την έναρξη των εργασιών για την έρευνα διατριβή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του καλοκαιριού και ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια της δεύτερης.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Ενότητες μπορεί κατ 'εξαίρεση να επαναπρογραμματιστούν λόγω των αναγκών πορεία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνής

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University - Nottingham Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 GBP
Πλήρους Απασχόλησης και £ 3.250 μερικής απασχόλησης για φοιτητές στο σπίτι / ΕΕ - £ 12.900 πλήρους απασχόλησης και £ 6.450 μερικής φοίτησης για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη