το διεθνές δίκαιο LL.M.

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πανεπιστήμιο Stetson

Πανεπιστήμιο Stetson, College of Law βρίσκεται στη θέση # 1 σε δίκη υπεράσπιση και # 3 σε νομική εγγράφως από τον διάσημο US News and World Report το 2016. Αποτελεσματική υπεράσπιση και νομική γραπτού λόγου είναι δύο από τις πιο σημαντικές δεξιότητες ενός επιτυχημένου δικηγόρου, και τη δέσμευση Stetson για τη διδασκαλία υπεράσπιση και νομική γραφή είναι αξεπέραστα. Stetson είναι υπερήφανο για να είναι ηγέτης σε αυτές τις περιοχές.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα ασφαλές και φιλικό πανεπιστημιούπολη στην όμορφη Gulfport, Φλόριντα, LL.M. Stetson του στο Διεθνές Δίκαιο είναι ένα εντατικό μονοετές μάθημα που μπορεί να φιλοξενήσει τις ανάγκες εξειδίκευσης των δύο έμπειροι εξάσκηση των δικηγόρων και των πρόσφατων αποφοίτων σχολείο του νόμου από τις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους αποφοίτους να εισέλθουν στην παγκόσμια αγορά καλά προετοιμασμένοι για θέσεις σε επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, τη διδασκαλία και την πρακτική του διεθνούς δικαίου ή που σχετίζονται με τα επαγγέλματα. Μαθήματα τονίσω τον επαγγελματισμό, την ηγεσία και επιχειρηματικές δεξιότητες εκτός από την εκπαίδευση στο νόμο. Οι υποψήφιοι μπορούν είτε να επιλέξουν ένα γενικό LL.M. στο Διεθνές Δίκαιο (για όσους ενδιαφέρονται για διεθνή δημόσιο ή ιδιωτικό διεθνές δίκαιο) ή ένα LL.M. με έμφαση στο διεθνές περιβαλλοντικό δίκαιο ή το διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων.

«Αυτό που κάνει την« εμπειρία Stetson «πραγματικά ξεχωριστό είναι το σύστημά τους της πρακτικής προπόνηση ... και να επικεντρωθεί στην δίνοντάς σας μια πραγματική εμπειρία ζωής ... Ο επαγγελματισμός και η επιμέλεια απέκτησα στο Stetson θα είναι πάντα δεύτερη φύση μου ».

Michal Homza, LL.M. '12 Ιδιοκτήτης Regenezis, SLO Σλοβακική Δημοκρατία

LL.M. Stetson του στο Διεθνές Δίκαιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Καθοδηγούμενη Μελέτη μέσω mentorships με εξέχουσα διεθνές δίκαιο σχολή
 • εισαγωγή δύο εβδομάδων με το δίκαιο των ΗΠΑ για τους ξένους δικηγόρους
 • Δύο εξάμηνο, 24-πιστωτικό πρόγραμμα για την ασφαλή και φιλική πανεπιστημιούπολη Stetson στο Tampa Bay, Florida
 • Υποτροφίες είναι διαθέσιμες για τους άριστους φοιτητές που ενδιαφέρονται για το διεθνές δίκαιο

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Πρόγραμμα Διάρκεια

Πλήρης απασχόληση φοιτητές ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις για την LL.M. πτυχίο σε ένα ακαδημαϊκό έτος (φθινόπωρο και άνοιξη). Οι υποψήφιοι για την LL.M. πτυχίο πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία 24 ώρες από την ακαδημαϊκή πίστωση, και θα λάβει κανονικά όχι περισσότερο από τέσσερις τάξεις ανά εξάμηνο. Τα περισσότερα μαθήματα είναι τρεις μονάδες. Όλοι οι φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα έμφαση πρέπει να παρακολουθήσουν σε βάση πλήρους απασχόλησης. Μερική απασχόληση φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε μόλις ένα μάθημα ανά εξάμηνο και όσο τρία μαθήματα ανά εξάμηνο. Οι φοιτητές μερικής απασχόλησης επέτρεψαν την πλήρη περίοδο τριών ετών για να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις του πτυχίου.

Τα μαθήματα που προσφέρονται στους εξής τομείς

Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Υπεράσπιση και Δεξιοτήτων
 • Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών
 • Αστικό Δίκαιο
 • ποινικό δίκαιο
 • Γέροντας Δίκαιο
 • Περιβαλλοντικό Δίκαιο
 • Οικογενειακό Δίκαιο
 • Δίκαιο Υγείας
 • Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νόμου
 • Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου
 • Νομολογία και Ιστορίας της Νομικής
 • Εργασίας και Απασχόλησης Νόμος
 • Εμπράγματο Δίκαιο και Κληρονομικό
 • Δίκαιο Δημόσιο Συμφέρον
 • Το δημόσιο δίκαιο
 • Φορολογικό Δίκαιο

Προγράμματα έμφαση

Οι υποψήφιοι του Διεθνούς Δικαίου LL.M. Πρόγραμμα μπορεί επίσης να αποφασίσει να εφαρμόσει σε ένα από τα προγράμματα έμφαση μας στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο, είτε το Διεθνές Δίκαιο Περιβάλλοντος. Αυτά τα αποκλειστικά προγράμματα δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να:

 • μαθήματα διδάσκουν ομάδα
 • Συμμετέχουν στις ομάδες του ανταγωνισμού
 • Έρευνα και γράφουν στην περιοχή ενδιαφέροντος
 • Επιδίδονται σε μικρές ομάδες συζήτησης
 • Ένα σε μια παροχή συμβουλών / καθοδήγηση από μέλος ΔΕΠ

Υποτροφίες

Υποτροφίες είναι διαθέσιμες για τους άριστους φοιτητές που ενδιαφέρονται για το διεθνές δίκαιο. Η Αίτηση Υποτροφιών PDF πρέπει να υποβληθεί στην προσοχή του διευθυντή Διεθνών Προγραμμάτων, Stetson University College of Law, 1401 61η Street South, Gulfport, Φλόριντα 33707 ή μέσω email στο international@law.stetson.edu.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μια τάξη έχει γίνει δεκτός κάθε Αύγουστο, με την προτιμώμενη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι την 1η Ιουλίου κάθε έτους. Εκπρόθεσμες αιτήσεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές, το χρόνο και το χώρο που επιτρέπει. Η Σχολή επιτροπή Admissions θα εξετάσει τις αιτήσεις και σε κυλιόμενη βάση.

Διεθνείς Φοιτητές: Εφαρμόστε EARLY. Μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις μήνες (ή περισσότερο) χρόνος επεξεργασίας για τους μαθητές να λάβουν φοιτητική βίζα τους (F-1 βίζα). Εμείς θα προτείνουμε οι μαθητές χρειάζονται μια φοιτητική βίζα ισχύει πριν από την 1η Απριλίου.

Σημείωση: Το τέλος της αίτησης για εισαγωγή 2016-2017 έχει αρθεί.

Σχετικά με Stetson Δίκαιο

Ιδρύθηκε το 1900 ως η πρώτη νομική σχολή της Φλόριντα, Stetson University College of Law είναι μια ηγετική θέση στην διεθνή νομική εκπαίδευση. Stetson είναι πλήρως διαπιστευμένο από το American Bar Association και είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης των Νομικών Σχολών. Stetson προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους δικηγόρους σε όλο τον κόσμο, με φήμης καθηγητές που μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.

Σχετικά Tampa Bay, Florida

πρωτοβάθμια πανεπιστημιούπολη Stetson Νόμου είναι φωλιασμένο μέσα στην κατοικημένη παραλιακή κοινότητα της Gulfport, ένα ήσυχο μέρος για να ζήσουν και να εργαστούν που είναι συνεχόμενα με την πόλη της Αγίας Πετρούπολης. Αγία Πετρούπολη είναι ένα μέρος της περιοχής Tampa Bay. Tampa Bay έχει πολλές επιλογές για ψυχαγωγία, διασκέδαση και άσκηση. Εκτός από δημοφιλή αξιοθέατα, όπως Busch Gardens και το Ζωολογικό Πάρκο Lowry, οι μαθητές μπορούν να βρουν μονοπάτια της φύσης, ποδηλατόδρομοι, τένις και γκολφ κλαμπ, ψάρεμα προβλήτες, και άλλες εκτροπές από την ακαδημαϊκή πίεση.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Stetson University College of Law is an active part of the Tampa Bay metro area, with its main law campus in Gulfport/St. Petersburg and a satellite center in Tampa.

Stetson University College of Law is an active part of the Tampa Bay metro area, with its main law campus in Gulfport/St. Petersburg and a satellite center in Tampa. Διαβάστε Λιγότερα
Τάμπα , Gulfport + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη