LL.M. Πτυχιακό πρόγραμμα

temp

Ένα προηγμένο πρόγραμμα νομικών σπουδών για δικηγόρους από όλο τον κόσμο

Mitchell Hamline's LL.M. εισάγει αποφοίτους του αλλοδαπού δικαίου στο νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πρόγραμμα συγκεντρώνει μια παγκόσμια κοινότητα δικηγόρων που λαμβάνουν την εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση που χρειάζονται για να ασκήσουν το δίκαιο και να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο. LL.M. οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα με τους μαθητές Mitchell Hamline JD, επιλέγοντας μαθήματα και σεμινάρια που αντικατοπτρίζουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα.

Τα βασικά συστατικά του LL.M.

 • Δομημένο για φοιτητές που διαθέτουν LL.B. ή ισοδύναμο βαθμό που αποκτήθηκε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.
 • Οι περισσότεροι φοιτητές ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σε δύο πλήρη εξάμηνα.
 • Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί σύμβουλος διδασκαλίας με βάση το ενδιαφέρον του σπουδαστή ή τον τομέα σπουδών. Μαζί, ο σύμβουλος και ο φοιτητής σχεδιάζουν ένα μάθημα σπουδών που περιλαμβάνει αυστηρά μαθήματα δικαίου και την ευκαιρία να μάθουν από την άσκηση δικηγόρων και δικαστών. Οι σπουδαστές και οι σύμβουλοι συνεδριάζουν τακτικά σε όλο το πρόγραμμα.
 • Οι μαθητές λαμβάνουν μια απαιτούμενη εισαγωγική σειρά μαθημάτων και στη συνέχεια επιλέγουν από τα μαθήματα JD της σχολής νομικών.
 • Οι δάσκαλοι είναι διαθέσιμοι για το LL.M. Φοιτητές.
 • Όλα τα πτυχία LL.M. οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν ένα σημαντικό στοιχείο γραφής.
 • Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα σε εξειδικευμένους τομείς δικαίου, όπως η εναλλακτική επίλυση διαφορών, η πνευματική ιδιοκτησία, το διεθνές και συγκριτικό δίκαιο, το δίκαιο των επιχειρήσεων και το εταιρικό δίκαιο και άλλοι.

Οφέλη από ένα LL.M. από το Mitchell Hamline

 • Μάθετε αμερικανική νομική διδασκαλία και λαμβάνετε μια εις βάθος κατανόηση του αμερικανικού νομικού συστήματος και της πρακτικής του δικαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Αντιμετωπίστε πιο αποτελεσματικά τους Αμερικανούς εκπαιδευμένους δικηγόρους σχετικά με τις διεθνείς συναλλαγές ή τις διαφορές που αφορούν το αμερικανικό δίκαιο και τα νομικά όργανα.
 • Παροχή αποτελεσματικότερης εκπροσώπησης σε πελάτες με ενδιαφέροντα στις Ηνωμένες Πολιτείες και Αμερικανούς πελάτες με ενδιαφέρον στη χώρα σας.
 • Επωφεληθείτε από το ευρύ δίκτυο δικηγόρων δικηγόρων της Mitchell Hamline για πρακτική εξάσκηση και τοποθέτηση στο πεδίο.
 • Για τη νομική σχολή, να μάθουν για το αμερικανικό νομικό σύστημα και να λαμβάνουν σημαντική γείωση στη μέθοδο της νομολογίας και τη νομική διαδικασία συλλογισμού, στην καρδιά της παράδοσης του κοινού νόμου. Όλο και περισσότερο, ένα LL.M. πτυχίο από ένα αμερικανικό νομικό σχολείο αναγνωρίζεται ως σημαντική επαγγελματική πιστοποίηση σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 • Προσαρμόστε το δικό σας LL.M. πτυχίο με εξειδικευμένη εστίαση ή γενικό πτυχίο. Θα έχετε την ευελιξία να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα και να συνθέσετε μαθήματα μαθημάτων και σεμιναρίων που αντανακλούν συγκεκριμένη ειδικότητα πρακτικής ή ακαδημαϊκή εστίαση που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Απαιτήσεις εφαρμογής

LL.M. οι φοιτητές υποβάλλουν αίτηση μέσω του lsac.org. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • Επίσημες μεταγραφές από όλα τα κολλέγια ή τα πανεπιστήμια που ο φοιτητής παρακολούθησε υποβάλλοντας στο LSAC ή πιστοποίηση αξιολόγησης όλων των μεταγραφών από κολέγιο ή πανεπιστήμιο από αναγνωρισμένη υπηρεσία αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας. (Οι σπουδαστές ανταλλαγών παρέχουν αντίγραφα των μεταγραφών τους στα αγγλικά.)
 • Προσωπική δήλωση, στα αγγλικά, που περιγράφει την προηγούμενη μελέτη του νόμου και την επαγγελματική εμπειρία, τους λόγους και τους στόχους για σπουδές στο LL.M. προγράμματος και κάθε άλλη σχετική πληροφορία.
 • Απόδειξη ικανότητας στα αγγλικά. Οι υποψήφιοι από μη αγγλόφωνες χώρες ή των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι αγγλικά πρέπει να παρέχουν απόδειξη της αγγλικής ικανότητας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω επίσημης έκθεσης TOEFL, έκθεσης IELTS, άλλης δοκιμασμένης αγγλικής γλώσσας ή επιτυχούς ολοκλήρωσης προγράμματος αγγλικής γλώσσας. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να κληθούν να επιδείξουν αγγλική ικανότητα μέσω συνέντευξης.
 • Δύο συστατικές επιστολές στα αγγλικά, που υποβλήθηκαν απευθείας από τον συνιστώμενο στην LSAC ή τη Mitchell Hamline.
 • Résumé / curriculum vitae, στα Αγγλικά.
 • Υλικό θεωρήσεων και τεκμηρίωση επαρκούς οικονομικής υποστήριξης. Κατά την εισαγωγή, οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν δύο επιπλέον στοιχεία:
  • Πληροφορίες για τις θεωρήσεις. Οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές εισέρχονται στις ΗΠΑ σε φοιτητική βίζα (θεώρηση F-1). Προκειμένου να υποβάλει αίτηση για τη θεώρηση F-1, ο φοιτητής χρειάζεται ένα έγγραφο που ονομάζεται "I-20" από το εκπαιδευτικό ίδρυμα (στην προκειμένη περίπτωση, Mitchell Hamline School of Law ).
  • Οικονομικές πληροφορίες. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εφαρμογή I-20, θα χρειαστούμε πρωτότυπα οικονομικά έγγραφα που θα δείχνουν ότι ο φοιτητής διαθέτει επαρκείς πόρους για τα δίδακτρα και το κόστος ζωής που συνδέονται με το πρόγραμμα. Θα σας αποσταλούν συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές πληροφορίες μόλις γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα.

Υποτροφίες για φοιτητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα

Η Mitchell Hamline διαθέτει ένα ισχυρό πρόγραμμα υποτροφιών σχεδιασμένο για μαθητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι υποτροφίες χορηγούνται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως η προηγούμενη ακαδημαϊκή αριστεία, η επαγγελματική πείρα, η εμπειρία και η ηγεσία, η προσωπική εμπειρία και το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 21, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Σεπτ. 2020
Duration
2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
32 USD
Δίδακτρα για το σχολικό έτος 2019-2020
Προθεσμία
Δεκ. 2, 2019
Ιούλιος 16, 2020
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 2, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 16, 2020

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 2, 2019
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 16, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη