Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BBA-LLB (Hons)

Το καινοτόμο συλληφθεί πέντε χρόνια ενσωματωθεί BBALL.B. (Honours) Degree Program της ITM Νομικής Σχολής ενσωματώνει τη μελέτη του νόμου με τη διοίκηση σε λειτουργία εξάμηνο για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των ITM Φοιτητών Νομικής και για ένα άγχος δωρεάν νομική εκπαίδευση σε μια εποχή της ειδικότητας και σούπερ μαθήματα ειδικότητας. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές τα πνευματικά θεμέλια για τη νομική μελέτη, και τους δίνει την ευκαιρία να εστιάσουν τις σπουδές τους σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μέσω των προηγμένων μαθήματα, κλινικές, αμφισβητήσιμο δικαστήρια και συγγραφή έργων.

ITM Νομική Σχολή είχε υιοθετήσει την «κλινική μέθοδος" για την έκθεση "το μαθητή να πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τον με πραγματικούς ανθρώπους που είναι στο πραγματικό πρόβλημα". Μέσα από κλινικά μαθήματα, οι μαθητές της ITM Νομικής Σχολής εκτίθενται όχι μόνο τις δεξιότητες lawyering αλλά και τις βασικές αξίες του νομικού επαγγέλματος: παροχή ικανή εκπροσώπηση? την προώθηση της δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης και της ηθικής? συνεχή βελτίωση του επαγγέλματος? και επαγγελματική αυτο-ανάπτυξη.

Να πάρει μια δουλειά μετά την αποφοίτηση είναι μια πραγματική πρόκληση, ειδικά όταν κάποιος δεν έχει καμία εργασιακή εμπειρία. Η ειρωνεία είναι: να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει πρώτα να πάρει μια δουλειά. Θεωρούμε «Πρακτική», ως τη μόνη λύση για αυτό. Ως εκ τούτου, οικοτροφείο στο ITM Νομική Σχολή είναι υποχρεωτική και είναι η κύρια στρατηγική για τη βελτίωση της «απασχολησιμότητας» των μαθητών μας.

Πρακτική στο ITM Νομική Σχολή είναι υποχρεωτική για κάθε μαθητή της BBALL.B. (Honours) Degree Program. Οι μαθητές της ITM Νομική Σχολή θα πάρει αξιοζήλευτη ευκαιρίες για οικότροφος σε διάφορα ιδρύματα / Δίκαιο των επιχειρήσεων / Γήπεδα / Τράπεζες / πολυεθνικές / Ασφαλιστικές Εταιρείες, κλπ., και να intern με επιφανείς δικηγόροι και δικαστές. Η Ακαδημαϊκή το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της ITM Νομικής Σχολής Ημερολόγιο και έχουν σχεδιαστεί για πολύ επιμελώς για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές της ITM Νομική Σχολή θα έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των φοιτητών που σπουδάζουν σε άλλα σχολεία του νόμου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποITM University, School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη