Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στο Διεθνές Δίκαιο

Η Νομική Σχολή ιδρύθηκε το 1994. Από τότε έχει αποφοιτήσει πάνω από 2.500 ειδικούς, οι οποίοι απασχολούνται επί του παρόντος σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως δικηγόρους, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, να δίνουν διαλέξεις στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και να εργαστούν ως αξιωματικοί στους εθνικούς οργανισμούς εισαγγελίας και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Επί του παρόντος, υπάρχουν 1.673 φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε πλήρη απασχόληση και μαθήματα δι 'αλληλογραφίας προγράμματα της Σχολής.

Η Νομική Σχολή έχει τέσσερα τμήματα:

  • Τμήμα Ιδιωτικού Δικαίου
  • Τομέας Δημοσίου Δικαίου
  • Τμήμα Ιστορίας του Δικαίου και Ανθρωπιστικών
  • Τμήμα του Διεθνούς Δικαίου

Μείζων

Διεθνές Δίκαιο

Ειδίκευση

Στο διεθνές εμπορικό δίκαιο

Προσόν

Διεθνής δικηγόρος με τη γνώση των ξένων γλωσσών

Η διαδικασία της διδασκαλίας στη Σχολή πραγματοποιείται με υψηλά καταρτισμένους καθηγητές και εμπειρογνώμονες σε νομολογία και το διεθνές δίκαιο, η πλειοψηφία των οποίων έχουν ακαδημαϊκές βαθμούς PhD και ακαδημαϊκών τίτλων από καθηγητές και αναπληρωτές καθηγητές. Πολλοί από αυτούς έχουν εκτεταμένη διεθνή εμπειρία και έχουν αναλάβει πρακτική άσκηση σε διεθνείς οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς στο εξωτερικό.

Τον Σεπτέμβριο του 2009, το Κέντρο Πληροφόρησης του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου άνοιξε στο Πανεπιστήμιο. Το Κέντρο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και άλλων έγκυρων διεθνών οργανισμών.

Η Νομική Σχολή είναι η μόνη σχολή στην Δημοκρατία της Λευκορωσίας με την εξειδίκευση του νόμου που προσφέρει στους φοιτητές του υποχρεωτικά μαθήματα σε δύο ξένες γλώσσες και τα προαιρετικά μαθήματα σε άλλες δύο γλώσσες. Οι ξένες γλώσσες είναι: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Η Σχολή διατηρεί στενή σχέση με τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα στον τομέα της νομολογίας και του διεθνούς δικαίου. Παρέχει στους φοιτητές της Νομικής Σχολής με μια καλή ευκαιρία να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, κατέχουν σημαντικές πρακτικές δεξιότητες, τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων και τη συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις, καθώς και να αναλάβει πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Πολλοί από τους μαθητές Σχολή είναι επίσης μέλη της διεθνούς διδάκτορας club "Primum", το οποίο διοικείται και συντονίζεται από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου. Μέλη του club Primum αντιπροσωπεύουν το ινστιτούτο στο διάσημο εθνικές και διεθνείς διαγωνισμούς και διαγωνισμούς, όπως η Philip C. Jessup Διεθνές Δίκαιο Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΗΠΑ), το Διεθνές Δίκαιο Telders Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (Κάτω Χώρες), του Jean-Pictet Ανταγωνισμού ( Ελβετία), η Martens Διεθνές Δίκαιο Ανταγωνισμού Ανθρωπιστική FF (Ρωσία), κλπ.

Η Σχολή είναι επίσης γνωστή για να είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του προγράμματος «Νεολαία για την Ειρήνη" Διεθνές Δίκαιο Ανταγωνισμού - η κύρια ετήσια φοιτητικό διαγωνισμό διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου στην Ανατολική Ευρώπη, η οποία προσελκύει και φέρνει σε επαφή ομάδες φοιτητών από όλο τον κόσμο. Στα προηγούμενα πέντε χρόνια το Ανταγωνισμού έχει δει ομάδες φοιτητών από περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Νομική Σχολή συμμετείχε στην εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών "Stand καταπολέμηση της φτώχειας» (Stand-Up), η οποία πραγματοποιήθηκε ως μια παγκόσμια εκδήλωση για μία περίοδο 24 ωρών. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας, η σχολή ήταν εισηγμένη στο Guinness Book of Records. Νομική Σχολή φοιτητές αναλαμβάνουν την υποχρεωτική πρακτική άσκηση πριν από την αποφοίτηση στις δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις, νομικά γραφεία και ανακριτικές αρχές.

Ερευνητική δραστηριότητα των μαθητών υποστηρίζεται από πολυάριθμες επιστημονικές κοινωνίες και ομάδες μελέτης που ενώνουν τους μαθητές ανάλογα με την επαγγελματική τους συμφέροντα: την ιστορία και θεωρία του δικαίου? Διεθνούς δημοσίου δικαίου? Κλπ.

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποInternational University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη