νόμος

Όλα τα προσόντα μας διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHE) και αναγνωρίζεται από το Δικηγορικό Σύλλογο της Νότιας Αφρικής (LSSA), το Γενικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου (GCB) και όλους τους τοπικούς και διεθνείς εργοδότες των αποφοίτων του νόμου ή νομικών επαγγελμάτων. ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι έμπειροι, δυναμική και παθιασμένη για τη διασφάλιση της αριστείας στις προσπάθειές διδασκαλία, την έρευνα και εμπλοκή της κοινότητας τους.

Οι μαθητές μας έχουν καταγραφεί σταθερά καλές επιδόσεις σε περιφερειακό και διεθνές παρωδία δίκης / αμφισβητήσιμο διαγωνισμούς - η οποία μαρτυρεί την ποιότητα της νομικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στο Fort Hare.

Η μελέτη του νόμου σχετικά με το Ανατολικό Λονδίνο πανεπιστημιούπολη μας θα διασφαλίσει ότι οι μαθητές έχουν εύκολη πρόσβαση στα δικαστήρια, δικηγορικά γραφεία, καθώς και άλλων συναφών ιδρυμάτων σημαντικός νόμος - όπου μπορούν να εργάζονται με μερική απασχόληση, ως εθελοντές, ή απλά να παρακολουθήσουν για την τήρηση της νομοθεσίας δράση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Άλλη