Bachelor of Laws (LLB)

University of London (LLB)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Laws (LLB)

University of London (LLB)

Η διεθνής μας LLB είναι διεθνούς εμβέλειας. Αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σταδιοδρομία χιλιάδων δικηγόρων σε όλο τον κόσμο.

Δομή και ενότητες μαθημάτων

Το LLB μας χωρίζεται σε διαδρομές. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από έναν αριθμό παραγόντων:

 • Επιθυμείτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο ειδικού νόμου (όπου η πλειοψηφία των ενοτήτων σας είναι προκαθορισμένο) ή ένα μη επαγγελματικό πτυχίο (που σας επιτρέπει περισσότερες επιλογές);
 • Κρατάτε πτυχίο που σας καθιστά επιλέξιμο για μεταπτυχιακές σπουδές; (Μελέτες 9 να συμπληρωθούν, αντί για τα συνηθισμένα 12)

Τυπική διαδρομή εισόδου - Ειδικό πτυχίο δικαίου (LLB)

Τυποποιημένη διαδρομή εισόδου - Πτυχίο Νομικής (LLB)

Μεταπτυχιακή Διαδρομή Εισαγωγής - Προαπαιτούμενο Δίπλωμα Δικαίου (LLB)

Μεταπτυχιακή Διαδρομή Εισαγωγής - Δίπλωμα Ειδίκευσης (LLB)

 • Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για το LLB, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα εγκεκριμένο τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα; Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να μελετήσετε τον κοινό νόμο CertHE και την πρόοδο στην LLB.

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο ειδικευμένου δικαίου, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φορέα στη δικαιοδοσία στην οποία επιθυμείτε να ασκήσετε πριν από την ολοκλήρωση του πτυχίου.

Οι Προδιαγραφές Προγράμματος και οι Κανονισμοί Προγράμματος περιέχουν πληροφορίες και κανόνες σχετικά με τις ενότητες που μπορούν να επιλεγούν και τη σειρά με την οποία πρέπει να μελετηθούν.

Τοπική υποστήριξη διδασκαλίας

Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να μελετηθούν ανεξάρτητα, αλλά αν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα εγκεκριμένα τοπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και να επωφεληθείτε από την τοπική στήριξη σπουδών και τις εγκαταστάσεις ενός περιβάλλοντος χώρου πανεπιστημιουπόλεως.

Για να λάβετε υποστήριξη διδασκαλίας, πρέπει να απευθυνθείτε απευθείας σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα ιδρύματα μπορούν να ορίζουν προγενέστερες προθεσμίες από τις προαναφερόμενες προθεσμίες.

Μελετήστε τα υλικά

Θα σας στείλουμε υλικά μελέτης που θα αναπτυχθούν από ακαδημαϊκούς από την κοινοπραξία Laws. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Οδηγούς ενότητας (βλέπε δείγματα στο Νομικό σύστημα και μέθοδο, Ποινικό δίκαιο, Συμβασιακό δίκαιο και Δημόσιο δίκαιο).
 • Τα καταστατικά βιβλία παρέχονται για όλες τις ενότητες στις οποίες επιτρέπονται κατά την εξέταση.

Διαδικτυακή υποστήριξη

Όταν εγγραφείτε, θα σας δώσουμε πρόσβαση στη Φοιτητική σας Πύλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και σε άλλους βασικούς πόρους:

 • Το Εικονικό Περιβάλλον Εκπαίδευσης (VLE) επιτρέπει την πρόσβαση σε μαθήματα, πηγές και διαλέξεις για ήχο και βίντεο.
 • Φόρουμ συζήτησης για κάθε ενότητα, όπου μπορείτε να μοιραστείτε προοπτικές με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και ένα φόρουμ διευθυντή για ακαδημαϊκά ερωτήματα.
 • Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη διαθέτει χιλιάδες άρθρα περιοδικών στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση χωρίς χρέωση. Προσπελάστε περισσότερες από 10 νομικές βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των Lexis / Nexis, Westlaw και άλλων αξιόλογων υλικών.
 • Lecture Plus: Για επιλεγμένες ενότητες, μπορείτε να δείτε μια εγγεγραμμένη διάλεξη και να συμμετάσχετε αργότερα σε ένα αποκλειστικό φόρουμ συζήτησης.
 • Εκπαιδευτική αξιολόγηση: για ορισμένες ενότητες, έχετε την ευκαιρία να λάβετε σχόλια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εκτελείτε τα κριτήρια που εφαρμόστηκαν από τους εξεταστές.

Περιφερειακά μαθήματα αναθεώρησης

Διδασμένοι από εγκεκριμένους δασκάλους, αυτοί είναι για τους μαθητές σε όλο τον κόσμο που προετοιμάζονται για εξετάσεις. Γνωρίστε άλλους μαθητές στο πρόγραμμα και εστιάστε σε σημαντικές περιοχές μέσα σε κάθε ενότητα.

Εκτίμηση

Όλες οι ενότητες (εκτός από τη Διατριβή) αξιολογούνται εξ ολοκλήρου με γραπτή εξέταση. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται τον Μάιο / Ιούνιο και τον Οκτώβριο σε τοπικά εξεταστικά κέντρα ανά τον κόσμο. Μπορείτε να καθίσετε έως και δύο ενότητες στη σύνοδο του Οκτωβρίου.

Οι εξετάσεις μας ορίζονται και επισημαίνονται από ακαδημαϊκούς που διορίζονται ως εξεταστές. Αντανακλούν τα ίδια πρότυπα με εκείνους που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη στα νομικά σχολεία του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Τι προσόντα χρειάζεστε;

Για να εγγραφείτε στο LLB, συνήθως θα είστε ηλικίας 17 ετών από την ημερομηνία εγγραφής και θα ικανοποιείτε τις Γενικές Απαιτήσεις Εισόδου του Πανεπιστημίου.

Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση. Αν δεν έχετε τις τυπικές απαιτήσεις, η ομάδα εισαγωγής μας θα εξετάσει παράγοντες όπως εναλλακτικά ή ελλιπή προσόντα (π.χ. διπλώματα / πτυχία) και σχετική εργασιακή εμπειρία.

CertHE Κοινό Δίκαιο

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για το LLB, μπορεί να είστε σε θέση να μελετήσετε το CertHE Common Law και να προχωρήσετε στην LLB. Αυτό το μάθημα πρέπει να μελετηθεί σε ένα εγκεκριμένο τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Διάρκεια εισόδου

Για την απόκτηση πτυχίου, θα χρειαστείτε ένα αποδεκτό προπτυχιακό πτυχίο και όχι ένα επαγγελματικό προσόν.

Πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε το σύντομο online μάθημα "Νομικές δεξιότητες για αποφοίτους" και να επιτύχετε βαθμολογία 80% για την αξιολόγηση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να επιδείξετε ένα καλό επίπεδο αγγλικών για να γίνετε δεκτοί στα προγράμματά μας. Δεχόμαστε μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των δοκιμών επάρκειας. Αν δεν έχετε αποδείξεις αλλά πιστεύετε ότι μπορείτε να τηρήσετε το πρότυπο, ενδέχεται να εξετάσουμε την περίπτωσή σας.

Απαιτήσεις υπολογιστών

Ορίσαμε ελάχιστες βασικές απαιτήσεις για τον υπολογιστή, επειδή οι πόροι σπουδών σας είναι προσβάσιμοι μέσω της Δικτυακής Πύλης Φοιτητών και είναι ζωτικής σημασίας να έχετε πρόσβαση σε αυτό τακτικά. Για αυτό το βαθμό, θα χρειαστείτε επίσης Adobe Flash Player για προβολή υλικού βίντεο και αναπαραγωγής πολυμέσων (όπως VLC) για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.

Εκμάθηση της LLB:

Θέματα γνώσης

Οι μαθητές θα έχουν γνώση και κατανόηση των εξής:

 • τα βασικά χαρακτηριστικά του νομικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της εξοικείωσης με τα θεσμικά όργανα και τις διαδικασίες του ·
 • τις βασικές αρχές και αξίες μιας σειράς νομικών περιοχών που ξεπερνούν τον πυρήνα.
 • κάποια βαθιά γνώση ειδικών περιοχών.

Θέμα εφαρμογής / επίλυση προβλημάτων

Οι φοιτητές θα μπορούν:

 • να προσδιορίσει τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν από συγκεκριμένες πραγματικές καταστάσεις.
 • να εφαρμόσουν γνώσεις ώστε να παρέχουν πρακτικές και αιτιολογημένες συμβουλές και λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα σε ένα ευρύ φάσμα νομικών τομέων.

Θεματικές πηγές και έρευνα

Οι φοιτητές θα μπορούν:

 • να προσδιορίσουν και να χρησιμοποιήσουν πρωτογενείς και δευτερεύουσες πηγές νομικής φύσης σχετικά με το υπό μελέτη θέμα.
 • να εντοπίσει τις σύγχρονες συζητήσεις και να ασχοληθεί με αυτές, ενώ τεκμηριώνει με ακρίβεια το νόμο στην περιοχή.

Ανάλυση, αξιολόγηση, κριτική κρίση και σύνθεση

Οι φοιτητές θα μπορούν:

 • να προσδιορίσει τα ζητήματα όσον αφορά την πολιτική και τη δογματική σημασία ·
 • να παράγουν σαφή δογματική σύνθεση και περίληψη των θεμάτων πολιτικής.
 • να αξιολογήσει το νόμο τόσο ανεξάρτητα όσον αφορά τη δογματική συνοχή όσο και σε σχέση με άλλες προοπτικές πολιτικής που έχουν ενσωματωθεί στα εξεταζόμενα θέματα.
 • να δημιουργήσετε νέους ή ευφάνταστους τρόπους προσέγγισης ενός προβλήματος ή ανάλυσης υλικού με διαφορετικούς τρόπους.

Μετά την αποφοίτηση

Περαιτέρω μελέτη

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος μπορεί να επιτρέψει στους σπουδαστές να προχωρήσουν σε βραβείο υψηλότερου επιπέδου στον τομέα.

Μεταπτυχιακές διαδρομές απασχόλησης

Ένα ειδικό πτυχίο δικαίου εκπληρώνει τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Στάδιο της νομικής κατάρτισης με σκοπό να προχωρήσει στην επαγγελματική φάση της κατάρτισης για νομική πρακτική στην Αγγλία και την Ουαλία. Ορισμένες άλλες χώρες διεθνούς αναγνώρισης αναγνωρίζουν επίσης τη LLB ως τουλάχιστον μερική εκπλήρωση των απαιτήσεων της Ακαδημαϊκής Σκηνής.

Ευκαιρίες καριέρας

Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ήταν το πρώτο που προσέφερε πτυχίο Αγγλικού Δικαίου στη δεκαετία του 1890 και συνεχίζει να προσφέρει την ασφάλεια ενός διεθνώς αναγνωρισμένου «χρυσού προτύπου».

Μετά την αποφοίτησή σας, θα συμμετάσχετε σε μια διακεκριμένη ομάδα δικηγόρων, δικηγόρων και δικαστών από όλο τον κόσμο που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους με Πανεπιστήμιο του Λονδίνου LLB.

Τι πιστεύουν οι εργοδότες για τους αποφοίτους μας;

Σε ορισμένες χώρες, τα προσόντα που αποκτώνται από την απόσταση και την ευέλικτη εκμάθηση ενδέχεται να μην αναγνωρίζονται από ορισμένες αρχές ή ρυθμιστικές αρχές για σκοπούς απασχόλησης στο δημόσιο τομέα ή για περαιτέρω μελέτη. Σας συμβουλεύουμε να διερευνήσετε την κατάσταση της τοπικής αναγνώρισης πριν εγγραφείτε, ακόμα και αν σκοπεύετε να λάβετε υποστήριξη από ένα τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
University of London (LLB)

Τελευταία ενημέρωση December 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μάιος 2019
Νοεμ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 5 Χρόνια
Price
τιμή
4,700 GBP
LLB (Μεταπτυχιακή Είσοδος): £ 3600
Information
Deadline
Απρ. 1, 2019
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Ημερομηνία Έναρξης : Νοεμ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Οκτ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Μάιος 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Νοεμ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Οκτ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Contact school