Bachelor of Laws (LLB)

University of London (LLB)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Laws (LLB)

University of London (LLB)

Η διεθνής μας LLB είναι διεθνούς εμβέλειας. Αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σταδιοδρομία χιλιάδων δικηγόρων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μάθημα μπορεί να μελετηθεί ανεξάρτητα ή σε ένα από τα εγκεκριμένα τοπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Δομή και ενότητες μαθημάτων

Το LLB μας χωρίζεται σε διαδρομές. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από έναν αριθμό παραγόντων:

Επιθυμείτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο ειδικού νόμου (όπου η πλειοψηφία των ενοτήτων σας είναι προκαθορισμένο) ή ένα μη επαγγελματικό πτυχίο (που σας επιτρέπει περισσότερες επιλογές);

Κρατάτε πτυχίο που σας καθιστά επιλέξιμο για μεταπτυχιακές σπουδές; (Μελέτες 9 να συμπληρωθούν, αντί για τα συνηθισμένα 12)

  • Τυπική διαδρομή εισόδου - Ειδικό πτυχίο δικαίου (LLB)
  • Τυποποιημένη διαδρομή εισόδου - Πτυχίο Νομικής (LLB)
  • Μεταπτυχιακή Διαδρομή Εισαγωγής - Προαπαιτούμενο Δίπλωμα Δικαίου (LLB)
  • Μεταπτυχιακή Διαδρομή Εισαγωγής - Δίπλωμα Ειδίκευσης (LLB)

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για το LLB, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα εγκεκριμένο τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα; Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να μελετήσετε τον κοινό νόμο CertHE και την πρόοδο στην LLB.

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο ειδικευμένου δικαίου, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φορέα στη δικαιοδοσία στην οποία επιθυμείτε να ασκήσετε πριν από τη συμμετοχή σας στο πτυχίο.

Οι Προδιαγραφές Προγράμματος και οι Κανονισμοί Προγράμματος περιέχουν πληροφορίες και κανόνες σχετικά με τις ενότητες που μπορούν να επιλεγούν και τη σειρά με την οποία πρέπει να μελετηθούν.

Προυποθέσεις εισόδου

Τι προσόντα χρειάζεστε;

Για να εγγραφείτε στο LLB, συνήθως θα είστε ηλικίας 17 ετών από την ημερομηνία εγγραφής και θα ικανοποιείτε τις Γενικές Απαιτήσεις Εισόδου του Πανεπιστημίου.

Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση. Αν δεν έχετε τις τυπικές απαιτήσεις, η ομάδα εισαγωγής μας θα εξετάσει παράγοντες όπως εναλλακτικά ή ελλιπή προσόντα (π.χ. διπλώματα / πτυχία) και σχετική εργασιακή εμπειρία.

CertHE Κοινό Δίκαιο

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για το LLB, μπορεί να είστε σε θέση να μελετήσετε το CertHE Common Law και να προχωρήσετε στην LLB. Αυτό το μάθημα πρέπει να μελετηθεί σε ένα εγκεκριμένο τοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.Διάρκεια εισόδου

Για την απόκτηση πτυχίου, θα χρειαστείτε ένα αποδεκτό προπτυχιακό πτυχίο και όχι ένα επαγγελματικό προσόν.

Πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε το σύντομο online μάθημα "Νομικές δεξιότητες για αποφοίτους" και να επιτύχετε βαθμολογία 80% για την αξιολόγηση. Χωρίς αυτό, η εγγραφή σας θα μεταφερθεί στη διαδρομή Standard Entry.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να επιδείξετε ένα καλό επίπεδο αγγλικών για να γίνετε δεκτοί στα προγράμματά μας. Δεχόμαστε μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των δοκιμών επάρκειας. Αν δεν έχετε αποδείξεις αλλά πιστεύετε ότι μπορείτε να τηρήσετε το πρότυπο, ενδέχεται να εξετάσουμε την περίπτωσή σας.

Απαιτήσεις υπολογιστών

Ορίσαμε ελάχιστες βασικές απαιτήσεις για τον υπολογιστή, επειδή οι πόροι σπουδών σας είναι προσβάσιμοι μέσω της Δικτυακής Πύλης Φοιτητών και είναι ζωτικής σημασίας να έχετε πρόσβαση σε αυτό τακτικά. Για αυτό το βαθμό, θα χρειαστείτε επίσης Adobe Flash Player για προβολή υλικού βίντεο και αναπαραγωγής πολυμέσων (όπως VLC) για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.

Ευκαιρίες καριέρας

Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ήταν το πρώτο που προσέφερε πτυχίο Αγγλικού Δικαίου στη δεκαετία του 1890 και συνεχίζει να προσφέρει την ασφάλεια ενός διεθνώς αναγνωρισμένου «χρυσού προτύπου».

Μετά την αποφοίτησή σας, θα συμμετάσχετε σε μια διακεκριμένη ομάδα δικηγόρων, δικηγόρων και δικαστών από όλο τον κόσμο που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους με Πανεπιστήμιο του Λονδίνου LLB.

Ακαδημαϊκή ηγεσία

Η ακαδημαϊκή καθοδήγηση της LLB παρέχεται από μια Κοινοπραξία των εκκρεμών νομικών σχολών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου: Birkbeck, King's, LSE, Queen Mary, SOAS και UCL.

Τρεις από αυτές (UCL, King's και LSE) κατατάσσονται στους 20 κορυφαίους παγκοσμίως για το δίκαιο (QS World Rankings 2017) και στις πέντε πρώτες χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου (The Complete University Guide 2017).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
University of London (LLB)

Τελευταία ενημέρωση February 27, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Νοεμ. 2018
Μάιος 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,500 GBP
Ενδεικτικό κόστος: LLB (τυπική εγγραφή). Ενδεικτικό κόστος: LLB (Μεταπτυχιακή εγγραφή) γ. £ 4,500.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Νοεμ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Νοεμ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μάιος 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών