Bachelor of Laws - LLB

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πανεπιστημιακό μας πτυχίο LLB είναι ένα εξαιρετικά προνομιούχο πρόγραμμα, που είναι το μόνο προκριθέν LLB που απονέμεται και στην πραγματικότητα δίδαξε, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, στην περιοχή της Καραϊβικής. Τα οφέλη της Truman Bodden Law School (TBLS) του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών των Νήσων Κέιμαν περιλαμβάνουν την εμπειρία σπουδών για έναν βαθμό σε έναν παράδεισο του νησιού με έναν χαλαρό τρόπο ζωής.

Παρέχει επίσης στους σπουδαστές το πρόσθετο πλεονέκτημα της απόκτησης αυστηρού βαθμού επικυρωμένου και εποπτευόμενου από ένα εξαιρετικά σεβαστό Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της διδασκαλίας μικρών ομάδων, της ατομικής προσοχής και μιας γνήσιας πολιτικής ανοιχτής πόρτας. Αυτό είναι πραγματικά το ιδανικό περιβάλλον για έναν εκκολαπτόμενο δικηγόρο να σπουδάσει και να αναπτυχθεί υπό την επίβλεψη της ακαδημαϊκής μας ομάδας. Η Νομική Σχολή διαθέτει εξαιρετική ανατροφοδότηση από τους σημερινούς φοιτητές που υποστηρίζουν ότι η προσωπική πινελιά και η ποιότητα της διδασκαλίας που λαμβάνεται είναι "εξαιρετική".

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη μελέτη του δικαίου ως πνευματικής πειθαρχίας και μπορεί είτε να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την ιδιότητα του δικηγόρου ή δικηγόρου είτε ως προκαταρκτική κατάρτιση για μια σειρά άλλων σταδιοδρομιών.

Εισαγωγές

Το TBLS επιδιώκει να παραλαμβάνει κάθε χρόνο υποψηφίους που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα από ένα φάσμα εκπαιδευτικών υποδειγμάτων που μπορούν να αποδείξουν την ικανότητά τους, την καταλληλότητα και την ετοιμότητά τους να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο νομικής. Το TBLS καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους υποψήφιους και επιδιώκει να δώσει σε κάθε αιτούντα πλήρη και ατομική εξέταση.

Προπτυχιακός πληθυσμός: Περίπου 80? που αντιπροσωπεύει αναλογία προσωπικού-φοιτητή 10: 1

Απαιτήσεις εισόδου: Καθώς ένα πρώτο πτυχίο δεν απαιτείται να σπουδάσει για ένα αγγλικό πτυχίο LL.B, δεν είναι απαραίτητο να κατέχει ένα πρώτο μη νομικό πτυχίο. Οι υποψήφιοι με τα προσόντα για την απόκτηση σχολείου (έως 12/13), όπως τα Προηγμένα Επίπεδα, το Διεθνές Πιστοποιητικό Baccalaureate, το Associate Degree ή ισοδύναμα προσόντα, είναι όλα επιλέξιμα να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα TBLS.

Αιρετότητα

  • Δύο προχωρημένα επίπεδα GCE περνούν επιπλέον,
  • Τρία GCSE περάσματα βαθμού C ή υψηλότερο πρότυπο.
  • Τα μαθήματα GCSE πρέπει να περιλαμβάνουν την αγγλική γλώσσα και ένα από τα Μαθηματικά ή ένα θέμα Φυσικών Επιστημών ή Γεωγραφία ή Οικονομικά.
  • Μπορούν να γίνουν δεκτοί και άλλοι προτεινόμενοι συνδυασμοί περασμάτων - επικοινωνήστε με το γραφείο εισδοχής για λεπτομέρειες.
  • Αντίγραφα των συμπληρωμένων αιτήσεων θα πρέπει να υποβάλλονται στη διεύθυνση της Νομικής Σχολής, όπως αναφέρεται κατωτέρω πριν από 31 Ιουλίου του έτους εισαγωγής.

Διεθνείς πληροφορίες εισαγωγής σπουδαστών

Το TBLS καλωσορίζει τους διεθνείς υποψηφίους να έρθουν και να μελετήσουν μαζί μας. Το φοιτητικό μας σώμα αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα διεθνών φοιτητών από την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αφρική και την Άπω Ανατολή. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες που ισχύουν για τους διεθνείς αιτούντες.

Μέθοδος διδασκαλίας

Κάθε ενότητα αποτελείται από μεγαλύτερες συνεδρίες ομαδικής διδασκαλίας και εβδομαδιαίες συνεδρίες διδασκαλίας μικρών ομάδων. Οι τάξεις θα καθοδηγήσουν τους σπουδαστές στη νομική μελέτη, αλλά θα επιτρέψουν επίσης την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων. Ο προβληματισμός και η ανατροφοδότηση θα επιτρέψουν στους μαθητές να προχωρήσουν και να βελτιωθούν σε όλη την πορεία τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποTruman Bodden Law School »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 4, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,500 USD
(περίπου) ανά ακαδημαϊκό έτος (συμπεριλαμβανομένου του ετήσιου τέλους εγγραφής του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2022
Άλλη