Bucerius πλοίαρχος του νόμου και των επιχειρήσεων (LLM / mlb)

Bucerius Law School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bucerius πλοίαρχος του νόμου και των επιχειρήσεων (LLM / mlb)

Bucerius Law School

Η Bucerius Master of νόμου και των επιχειρήσεων

Γνωρίστε μας στο πρόσωπο

Bucerius Νομικής Σχολής σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία από της Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Info Days ή Μετά τη δουλειά Πληροφορίες Συνεδρίες. Γνωρίστε το προσωπικό και τους μαθητές μας και να πάρετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά Bucerius Νομικής Σχολής και το Master του νόμου και των επιχειρήσεων. Εξερευνήστε την ακαδημαϊκή πλευρά του προγράμματος κατά τη διάρκεια μια εισαγωγική μελέτη περίπτωσης και να πάρετε προσωπικές συμβουλές μελέτη κατά τη διάρκεια συνάντησης με ένα μέλος του προσωπικού μας. Πρόγραμμα και Εγγραφές

Το Πρόγραμμα

Η μονοετής Bucerius Master of νόμου και των επιχειρήσεων (LLM / MLB) είναι το ιδανικό πρόγραμμα για το νόμο και αποφοίτους των επιχειρήσεων, καθώς και πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων που προσπαθούν να εργαστούν στη διασταύρωση της νομοθεσίας και των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, αλλά προσφέρει επίσης τη γερμανική ως μαθήματα ξένων γλωσσών.

Ανάλογα με το επίκεντρο των σπουδών τους, οι απόφοιτοι έχουν απονεμηθεί είτε ένα Master of Laws (LLM) ή ένα Master of νόμου και των επιχειρήσεων (MLB).

Μια λέξη από τον Πρύτανη, Καθηγητή Clifford Larsen

Προκειμένου να δοθεί στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη διασταύρωση του νόμου και των επιχειρήσεων, το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών LLM / MLB παίρνει τον κύκλο ζωής μιας επιχείρησης και επιδιώκει τόσο τις νομικές και επιχειρηματικές πτυχές της ανάπτυξης. Αυτό περιλαμβάνει την ίδρυση της επιχείρησης, μετατρέποντας την επιχείρηση σε μια δημόσια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, να γίνουν διεθνείς, τη συγχώνευσή της με την απόκτηση ή την άλλη επιχείρηση, και την αναδιάρθρωση μια επιχείρηση που έχει οικονομικές δυσκολίες. Με τη χρήση της ανάπτυξης μιας επιχείρησης ως δομικό σκελετό του, το πρόγραμμα δημιουργεί συνέργειες μεταξύ των διαφόρων ενοτήτων του. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μελετούν πιο αποτελεσματικά και να αποκτήσουν μια καλύτερη συνολική κατανόηση της αλληλεξάρτησης του νόμου και των επιχειρήσεων.

Τους μαθητές να αναλύσουν την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, να διερευνήσει την ίδρυση μιας επιχείρησης, και να αξιολογήσει τη διεθνή ανάπτυξη και την ανάπτυξη της εν λόγω επιχείρησης. Επιλογή ενοτήτων επιτρέπουν στους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε άλλους τομείς του δικαίου και των επιχειρήσεων. Μια υποχρεωτική πρακτική άσκηση και συγγραφή της διατριβής μάστερ προσθέσετε πρακτικό προσανατολισμό και ερευνητικές συνιστώσες του Προγράμματος.

Ως αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος σπουδών, οι απόφοιτοι LLM / MLB διαθέτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο των δεξιοτήτων και των γνώσεων με άμεσο ενδιαφέρον για εργασία σε διεθνείς εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, και άλλους οργανισμούς. Ανήκουν σε αυτή την ομάδα των επαγγελματιών αιχμής που έχουν εκπαιδευτεί συστηματικά να λάβουν μια διεπιστημονική προσέγγιση σε νομικά και διοικητικά ζητήματα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

  • Που προσφέρονται από Bucerius Νομικής Σχολής, top-κατετάγη νομική σχολή της Γερμανίας - Διεπιστημονική πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα - Για δίκαιο και τις επιχειρήσεις αποφοίτους με κάποια εργασιακή εμπειρία - οι απόφοιτοι λαμβάνουν είτε μια LLM (νόμου και των επιχειρήσεων) ή ένα Master of νόμου και Επιχειρήσεις (MLB) - Ισχυρή υπηρεσίες σταδιοδρομίας και υποστήριξης πρακτικής - Διεθνής σώμα των φοιτητών και των διδασκόντων από την ακαδημαϊκή και πρακτική - Άριστη διοικητική υποστήριξη - Έμφαση στην απασχόληση σχετικές γνώσεις και δεξιότητες - Υποτροφίες διαθέσιμα

Bucerius Νομικής Σχολής είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικών και κρατικών διαπιστευμένο σχολείο του νόμου της Γερμανίας? έχει αναφέρεται ως Γερμανός "Ivy League" ίδρυμα (Christoph Luschin στην Νοτιοανατολική Εφημερίδα της Διεθνούς Δικαίου 2012).

Οι απόφοιτοι του είναι από τα πιο περιζήτητα στη Γερμανία και στο εξωτερικό.

Bucerius Νομικής Σχολής έχει επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, επειδή χαρακτηρίζεται από τη διεθνή εστίαση, πρακτική και τις επιδόσεις προσανατολισμό, και την προσοχή στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε μαθητή.

Bucerius Νομική Σχολή ιδρύθηκε το 2000 από την ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ιδρύματα της Γερμανίας, προκειμένου να τονωθούν οι νέες εξελίξεις στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Bucerius Νομική Σχολή είναι ένα οικείο ίδρυμα πανεπιστημιούπολη με περίπου 20 πλήρους απασχόλησης καθηγητές, δεκάδες επισκέπτες ομιλητές, 500 φοιτητές LLB, 100 φοιτητές ανταλλαγής, 50 φοιτητές LLM / MLB και σχεδόν 300 Ph.D. μαθητές. Ινστιτούτα και κέντρα για Διακρατικές IP, Μέσων και Τεχνολογίας Δικαίου και Πολιτικής, Εταιρικό Δίκαιο και Δικαίου Κεφαλαιαγοράς, και με το νόμο του Ιδρύματος και το νόμο της μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών όλα τονίζουν τη στενή σχέση μεταξύ των επιχειρήσεων και του δικαίου, το σύνδεσμο που βρίσκεται στο επίκεντρο της η Bucerius MLB και LLM βαθμούς.

Οι προϋποθέσεις για τους φοιτητές που αναζητούν την MLB ή πτυχίο LLM στο Bucerius Νομική Σχολή είναι άριστες. Το σχολείο βρίσκεται σε μια καταπράσινη πανεπιστημιούπολη στο κέντρο του Αμβούργου. Όλα τα κτίρια Bucerius, πλήρως ανακαινισμένο ή νεόδμητο, είναι προσβάσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντας στους μαθητές να ακολουθήσουν τις ατομικές συνήθειες των σπουδών τους. Αίθουσες μελέτης μικρής ομάδας διευκολύνουν μαθητές εργάζονται μαζί έξω από την τάξη? καφετέρια, καφετέρια, αίθουσα ύπνο και μικρό γυμναστήριο ενθαρρύνει τους μαθητές να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν. Λόγω της θέσης της και την ποιότητα των εγκαταστάσεών του, Bucerius Νομικής Σχολής είναι η ιστοσελίδα της ένα ευρύ φάσμα των συνεδρίων, διαλέξεων του εξωτερικού, καθώς και άλλα διεθνή γεγονότα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
22,000 EUR
δίδακτρα
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement
Locations
Γερμανία - Hamburg, Hamburg
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Γερμανία - Hamburg, Hamburg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
March 31 for students with visa requirement, May 15 for students without visa requirement
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών