Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CertHE νόμος

Σχετικά με το CertHE Law course

Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε πανεπιστημιακές σπουδές, το μάθημα CertHE Law online μπορεί να επιτευχθεί ως αυτόνομο προσόν ή να χρησιμοποιηθεί ως βήμα προς την κατεύθυνση ενός πτυχίου Bachelors. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια εισαγωγή στο Αγγλικό Νομικό Σύστημα, τόσο από αστική όσο και ποινική σκοπιά, καθώς και την εξέταση βασικών αρχών και αρχών ποινικού δικαίου.

Η μελέτη βασίζεται σε συγκεκριμένα θέματα που σχετίζονται με το δίκαιο, στο πλαίσιο διαλειτουργικών ενοτήτων που θα αναπτύξουν τις επικοινωνίες, την παρουσίαση, τη γραφή, την αναλυτική και την κριτική σκέψη.

Ο νόμος είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο και πολύ σεβαστό θέμα και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από το νόμο CertHE θα σας ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας τόσο εντός όσο και εκτός του νομικού τομέα.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Το ηλεκτρονικό μας μάθημα CertHE Law σας δίνει μια ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε μαζί με τις σπουδές σας. Παράλληλα με τις γνώσεις που αφορούν συγκεκριμένα θέματα, το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες σε διάφορους τομείς, όπως έρευνα, παρουσίαση και κριτική σκέψη.

Σχετικά μαθήματα

  • Νόμος LLB (Hons)

Μάθηση και αξιολογήσεις

Μελετώντας online για την πιστοποίηση CertHE σας προσφέρει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει. Μπορείτε να μάθετε στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της ώρας του γεύματος ή οπουδήποτε αλλού, όπου έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα online μαθήματα προπτυχιακών σπουδών έχουν μια τυπική διάρκεια σπουδών που δείχνει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να σας πάρει για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την κανονική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της πορείας σας, ωστόσο ισχύουν ελάχιστες διάρκειες σπουδών.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον, τα online μαθήματα μας χρησιμοποιούν ένα Virtual Learning Environment. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Η μελέτη πραγματοποιείται εξ 'ολοκλήρου στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ταιριάζει στις δουλειές σας και στις προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Σας υποστηρίζετε σε όλο το μάθημα του δικτυακού σας νόμου από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Οι αποστολές του CertHE βασίζονται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογούνται από τους καθηγητές σε συνεχή βάση.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμολογίας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο.
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
  • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή.
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Αν ψάχνετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η online μελέτη είναι ένας από τους πλέον οικονομικούς, εύχρηστους και ευέλικτους τρόπους για να αποκτήσετε τα προσόντα σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τόσο την εκπαίδευσή σας όσο και την καριέρα σας με πτυχίο από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση, την εργασία ή τις προσωπικές δεσμεύσεις.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που είναι άμεσα μεταβιβάσιμες στο χώρο εργασίας.

Προορισμοί καριέρας

Οι νομικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από το νόμο CertHE θα μπορούσαν να ωφελήσουν τους ρόλους στη χρηματοδότηση, τους ανθρώπινους πόρους, την εκπαίδευση, την τοπική και κεντρική κυβέρνηση, τον εθελοντικό τομέα ή τη διοίκηση.

Ο νόμος CertHE μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας βήμα προς την κατεύθυνση της μελέτης για το πτυχίο του δικαίου LLB (Hons) που αναγνωρίζεται ως πτυχίο ειδίκευσης στην Αγγλία και την Ουαλία και είναι το πρώτο βήμα αν σκέπτεστε να ασκείστε επαγγελματικά το δίκαιο.

Προυποθέσεις εισόδου

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη για όλους, γι 'αυτό προσφέρουμε μια Open Entry Route που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα για να ξεκινήσετε την πορεία μας στο CertHE Law.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσετε το μάθημα CertHE Law και να αξιολογήσετε αν είναι σωστό για εσάς κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Πρέπει να περάσετε το πρώτο σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με βαθμολογία IELTS 6,0. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

21 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση November 13, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
6,160 GBP
Πλήρης αμοιβή μαθημάτων
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη