Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαμεσολαβητική μελέτη περίπτωσης

Το "αστέρι" αυτού του 2-πιστωτικού μαθήματος είναι το Aguinda κατά Chevron, υπόθεση που ξεκίνησε το 1993 στη Νέα Υόρκη και συνεχίστηκε μέσω των δικαστηρίων του Εκουαδόρ της Βραζιλίας. Την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Κάτω Χώρες και το Γιβραλτάρ. Η μακρά και βασανισμένη ιστορία της - συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών διαδικασιών διαιτησίας στη Χάγη και 23 αιτημάτων ανακοινώσεων σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε 10 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών - αποτελεί τη βάση για την εκμάθηση του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών περί αλλοδαπών αδικοπραξιών, , Χρηματοδότηση από τρίτους, προσφυγή στο αμερικανικό δίκαιο, διμερείς επενδυτικές συνθήκες και εξωεδαφική εφαρμογή του νόμου. Διοικητικό τέλος - US $ 60.

Center for International Legal Studies

Το Center for International Legal Studies εδρεύει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και λειτουργεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Το Κέντρο έχει πάνω από 5.000 μέλη δικηγόρου παγκοσμίως, συμμετέχει σε εκτεταμένες νομικές εκδόσεις και διοργανώνει προγράμματα συνεχούς νομικής εκπαίδευσης και ακαδημαϊκά προγράμματα στην Ευρώπη και την Ασία για το Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στο Πανεπιστήμιο Lazarski στη Βαρσοβία της Πολωνίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στη Βοστώνη, Τη Μασαχουσέτη και το Πανεπιστήμιο Lixin στη Σαγκάη της Κίνας.

Μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Τρία μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέρονται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Center for International Legal Studies . Πρόκειται για Εισαγωγή στο Νομικό Σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών (1 πίστωση), Μελέτη περίπτωσης στις διασυνοριακές διαφορές (2 πιστώσεις) και Αναγνώριση και εκτέλεση αλλοδαπών αποφάσεων (3 πιστώσεις). Μόλις αρχίσει, ένα μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε οκτώ εβδομάδες. Κάθε μάθημα παρέχεται με τη μορφή παρουσίασης του PowerPoint, ενσωματώνοντας αναγνώσεις βίντεο, κειμένου και PDF. Τα μαθήματα είναι "αυτοδύναμα" - δεν απαιτούνται επιπλέον βιβλία ή βιβλία βιβλίων ή άλλοι πόροι. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει κουίζ και ερωτήσεις με σύντομη δοκίμια, οι απαντήσεις των οποίων αποστέλλονται αυτόματα στον εκπαιδευτικό. Η ολοκλήρωση και των τριών μαθημάτων οδηγεί στο Πιστοποιητικό Διεθνών Νομικών Μελετών που εκδίδεται από το Center for International Legal Studies . Το διοικητικό τέλος για τα μαθήματα είναι μόνο US $ 30 ανά πίστωση. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το Πιστοποιητικό (3 μαθήματα) μπορούν να μεταφέρουν 6 μονάδες προς το LL.M. στο βαθμό της διακρατικής εμπορικής πρακτικής και να λάβουν πίστωση για αμοιβές που έχουν ήδη καταβληθεί - καθώς και να υποβάλουν αίτηση για 50% LL.M. δίδακτρα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να καλύψει συνολικά 6 από τις 21 πιστώσεις που απαιτούνται για το LL.M.

Πώς να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στη φόρμα εγγραφής.
  2. Επιλέξτε ένα μάθημα ή μαθήματα.
  3. Καταβάλλετε τις διοικητικές αμοιβές με το PayPal.
  4. Κατά την εγγραφή και την πληρωμή, θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε το λογαριασμό από απόσταση-μάθησης και να αποκτήσετε πρόσβαση στα μαθήματα σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Center for International Legal Studies

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCenter for International Legal Studies »

Τελευταία ενημέρωση August 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Εβδομάδες
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη