Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή στο νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών

Αυτό το 1-πιστωτικό μάθημα παρέχει μια έρευνα για το αμερικανικό νομικό σύστημα, τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται και πώς λειτουργεί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους απλούς και για τους δικηγόρους που δεν διαθέτουν τα προσόντα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σκοπός του μαθήματος είναι η σύντομη εισαγωγή του αμερικανικού νομικού συστήματος. Δεν προορίζεται - και ασφαλώς δεν θα σας κάνει - ειδικός στο αμερικανικό δίκαιο. Είναι καλύτερο να θεωρείται ως σημείο εκκίνησης, που σας καλεί να διερευνήσετε πιο προσεκτικά τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για σας σε ένα πολύπλοκο νομικό σύστημα που αποτελείται από πολλούς, πολλούς νόμους - ομοσπονδιακό και κρατικό - πολλά, πολλά δικαστήρια - και ομοσπονδιακό και κρατικό. Και πολλοί, πολλοί παίκτες - ειδικά οι πολλοί, πολλοί Αμερικανοί δικηγόροι, εκ των οποίων υπάρχουν 1,3 εκατομμύρια. Σε αυτό το μάθημα, θα ασχοληθούμε με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη δομή της κυβέρνησης, την οργάνωση και τις λειτουργίες των δικαστηρίων και πολλές περιπτώσεις. Διοικητικό τέλος - US $ 30.

Center for International Legal Studies

Το Center for International Legal Studies εδρεύει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και λειτουργεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Το Κέντρο έχει πάνω από 5.000 μέλη δικηγόρου παγκοσμίως, συμμετέχει σε εκτεταμένες νομικές εκδόσεις και διοργανώνει προγράμματα συνεχούς νομικής εκπαίδευσης και ακαδημαϊκά προγράμματα στην Ευρώπη και την Ασία για το Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στο Πανεπιστήμιο Lazarski στη Βαρσοβία της Πολωνίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στη Βοστώνη, Τη Μασαχουσέτη και το Πανεπιστήμιο Lixin στη Σαγκάη της Κίνας.

Μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Τρία μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέρονται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Center for International Legal Studies . Πρόκειται για Εισαγωγή στο Νομικό Σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών (1 πίστωση), Μελέτη περίπτωσης στις διασυνοριακές διαφορές (2 πιστώσεις) και Αναγνώριση και εκτέλεση αλλοδαπών αποφάσεων (3 πιστώσεις). Μόλις αρχίσει, ένα μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε οκτώ εβδομάδες. Κάθε μάθημα παρέχεται με τη μορφή παρουσίασης του PowerPoint, ενσωματώνοντας αναγνώσεις βίντεο, κειμένου και PDF. Τα μαθήματα είναι "αυτοδύναμα" - δεν απαιτούνται επιπλέον βιβλία ή βιβλία βιβλίων ή άλλοι πόροι. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει κουίζ και ερωτήσεις με σύντομη δοκίμια, οι απαντήσεις των οποίων αποστέλλονται αυτόματα στον εκπαιδευτικό. Η ολοκλήρωση και των τριών μαθημάτων οδηγεί στο Πιστοποιητικό Διεθνών Νομικών Μελετών που εκδίδεται από το Center for International Legal Studies . Το διοικητικό τέλος για τα μαθήματα είναι μόνο US $ 30 ανά πίστωση. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το Πιστοποιητικό (3 μαθήματα) μπορούν να μεταφέρουν 6 μονάδες προς το LL.M. στο βαθμό της διακρατικής εμπορικής πρακτικής και να λάβουν πίστωση για αμοιβές που έχουν ήδη καταβληθεί - καθώς και να υποβάλουν αίτηση για 50% LL.M. δίδακτρα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να καλύψει συνολικά 6 από τις 21 πιστώσεις που απαιτούνται για το LL.M.

Πώς να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στη φόρμα εγγραφής.
  2. Επιλέξτε ένα μάθημα ή μαθήματα.
  3. Καταβάλλετε τις διοικητικές αμοιβές με το PayPal.
  4. Κατά την εγγραφή και την πληρωμή, θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε το λογαριασμό από απόσταση-μάθησης και να αποκτήσετε πρόσβαση στα μαθήματα σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Center for International Legal Studies

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCenter for International Legal Studies »

Τελευταία ενημέρωση August 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Εβδομάδες
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη