Executive LL.M. στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αποκτήστε προηγμένη τεχνογνωσία στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Ο BU Law Executive LLM του Διεθνούς Δικαίου Επιχειρηματικών Δικαιωμάτων στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου Επιχειρησιακού Δικαίου συγκεντρώνει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών από ένα ευρύ φάσμα νομικών πρακτικών, βιομηχανιών και επιχειρήσεων. Η μοναδική μορφή συνδυασμένης μάθησης του προγράμματος συνδυάζει συνεδρίες διάρκειας δύο εβδομάδων στη Βοστώνη και / ή στη Βουδαπέστη με ηλεκτρονική διδασκαλία, προσφέροντας ένα επίπεδο ευελιξίας ιδανικό για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που αναζητούν προηγμένη τεχνογνωσία αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παραδοσιακό οικιστικό πρόγραμμα εννέα μηνών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια ποικιλία επιλογών προγραμματισμού, και τα μαθήματά του είναι διαθέσιμα τόσο μέσω του πτυχίου Executive LLM, καθώς και μέσω δύο πιστοποιητικών.

Θα μάθετε τα βασικά δόγματα της διεθνούς επιχειρηματικής πρακτικής από την προοπτική των ΗΠΑ - που διδάσκονται από τα μέλη της καθημερινής διδακτικής σχολής του BU Law - ενώ διευρύνετε τις διεθνείς σας συνδέσεις. BU Law πρόγραμμα Executive LLM του BU Law of Executive προσφέρει μια ασυμβίβαστη εκτελεστική εμπειρία. Η κορυφαία σχολή της Αμερικής παρέχει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης για διασυνοριακή εργασία, με ένα βολικό και ευέλικτο πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα Executive LLM σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξειδικευθείτε στα βασικά θέματα της διεθνούς επιχειρηματικής πρακτικής, που διδάσκονται από μέλη της κορυφαίας σχολής διδασκαλίας του δικαίου της Αμερικής, και να το κάνετε μέσα από μια ευέλικτη δομή που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της επαγγελματικής σας ζωής. Το Πρόγραμμα συνδυάζει τις διδακτικές ενότητες παγκόσμιας κλάσης με καινοτόμες μεθόδους μάθησης μέσω Διαδικτύου με τρόπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πλέον κατάλληλων υποψηφίων του LLM σήμερα: πολυάσχολες επαγγελματίες του παγκόσμιου κλάδου, των οποίων οι επαγγελματικές απαιτήσεις καθιστούν αδύνατη την ολοκλήρωση μιας παραδοσιακής κατοικίας LLM στη Βοστώνη.

Η μορφή του Προγράμματος σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με πολλές από τις οικιακές συνεδρίες ή με πολλαπλές online προσφορές που προσφέρονται όλο το χρόνο. Ενώ οι περισσότεροι φοιτητές θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα εγγράφοντας σε τρεις συνεδρίες και λαμβάνοντας δύο μαθήματα κάθε φορά, είστε επίσης σε θέση να παρακολουθήσετε μεμονωμένα μαθήματα, είτε ως πτυχιούχος είτε ως μη υποψήφιος. Οι συναρπαστικές προσφορές μαθημάτων μας παρέχουν τις βασικές αρχές του διεθνούς επιχειρηματικού δικαίου και περιλαμβάνουν προαιρετικές προσφορές μαθημάτων όπως οι ΗΠΑ

Προσφέρουμε τρεις συγκεντρώσεις στο διαδίκτυο ως μέρος του ELLM: στην Διαχείριση Επιχειρηματικών Κινδύνων

Η εμπειρία του Executive LLM που σας περιμένει πηγαίνει πέρα από τις ανώτερες διδασκαλίες στην τάξη και την εξ αποστάσεως μάθηση εξ αποστάσεως. Όλοι οι φοιτητές λαμβάνουν προκαθορισμένη στέγαση κοντά στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια του οικιστικού προγράμματος. Τα γεύματα σε συνδυασμό με μια σειρά συσκέψεων θα φέρουν σε προσκεκλημένους ομιλητές, παρέχοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται με τους συναδέλφους διεθνείς επαγγελματίες του δικαίου των επιχειρήσεων. Κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις ενισχύουν περαιτέρω την οικιστική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να γίνετε μέλος της κοινότητας Boston University School of Law της Boston University School of Law και να δημιουργήσετε σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι η εμπειρία σας δεν περιορίζεται στις βραχυπρόθεσμες επισκέψεις στη Βοστώνη ή στις ηλεκτρονικές ανταλλαγές: θα διαρκέσει μια ζωή, καθώς θα συμμετάσχετε σε μια παγκόσμια κοινότητα αποφοίτων με περισσότερους από 18.000 δικηγόρους σε περισσότερες από 100 χώρες.

Ένα πτυχίο παγκόσμιας κλάσης που σχεδιάστηκε για το σημερινό διεθνή ιατρό.

Εκτελεστικός Διευθυντής του BU Law LL.M. στο πρόγραμμα Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο είναι ένα 20-πιστωτικό πρόγραμμα που συνδυάζει την απόκτηση μάθησης και παρέχει έκθεση στα βασικά θέματα της διεθνούς επιχειρηματικής πρακτικής. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Ευελιξία και προσαρμογή

  • Ολοκληρώστε το πρόγραμμα σε λιγότερο από ένα χρόνο ή να διαρκέσει μέχρι τέσσερα χρόνια για να αποφοιτήσετε.
  • Συμπληρώστε τα μαθήματα της Βοστώνης ή της Βουδαπέστης σε μία μόνο θερινή περίοδο 6 εβδομάδων ή διανείμετε τα μαθήματα διάρκειας 2 εβδομάδων στην πανεπιστημιούπολη για ένα ή περισσότερα χρόνια ή ολοκληρώστε το ένα τρίτο του προγράμματος εντελώς online.
  • Συνεχίστε να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε, ελαχιστοποιώντας έτσι την επαγγελματική, προσωπική και οικονομική αναστάτωση σε εσάς και τον εργοδότη σας.

Μια αληθινή εκτελεστική εμπειρία

  • Κερδίστε διεθνώς αναγνωρισμένο LL.M. βαθμό από ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία της Αμερικής
  • Μάθετε από ειδικούς στον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των μελών της καθημερινής διδακτικής σχολής του BU Law of BU Law , που κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων στην Αμερική.
  • Κατασκευάστε την εμπειρία της εξοικειωμένης αίθουσας διδασκαλίας σας με την ηλεκτρονική εκμάθηση πριν και μετά τη σεζόν που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το πρόγραμμα.
  • Συνδεθείτε με το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων από τους αποφοίτους του BU Law .

Ποιο είναι το κόστος του προγράμματος Executive LLM;

Τα δίδακτρα χρεώνονται με κόστος $ 2.960 / πίστωση (ακαδημαϊκό έτος 2018-2019). Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα απαιτεί την ολοκλήρωση των είκοσι μονάδων. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν καταλύματα, γεύματα εργαστηρίων και επιλεγμένα κοινωνικά, εκπαιδευτικά και δικτυακά γεγονότα. Τα αεροσκάφη, οι φορητοί υπολογιστές, τα υλικά μαθημάτων και τα παρεπόμενα έξοδα δεν καλύπτονται. Υπάρχει μια αμοιβή για φοιτητικά δίδακτρα ύψους $ 60 που προστίθεται στα δίδακτρα που χρεώνονται για κάθε ενότητα, καθώς και μια χρέωση $ 60 ανά πιστωτική τεχνολογία. Τα δίδακτρα και τα τέλη πρέπει να καταβάλλονται εξ ολοκλήρου κατά την εγγραφή για κάθε μεμονωμένο μάθημα ή συνεδρία.

Προσόντα Εισαγωγής

Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι θα έχουν γενικά το πρώτο πτυχίο νομικής και θα επιδείξουν υψηλό επίπεδο αγγλικής επάρκειας. Προτεραιότητα θα δοθεί σε υποψηφίους με αξιοσημείωτη επαγγελματική πείρα και επιτεύγματα. Οι εξαιρετικοί υποψήφιοι μπορούν να γίνουν δεκτοί χωρίς πτυχίο νομικής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... περαιτέρω

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη