I-LLM LPC - Μερική απασχόληση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

i-LLM LPC - Μερική απασχόληση

Το πρόγραμμα i-LLM LPC μερικής παρακολούθησης υποστηρίζει όσους έχουν πτυχίο νομικής ή GDL και επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ως δικηγόρος μέσω της υποστηριζόμενης δυνατότητάς μας online μάθησης.

 • Ισορροπίστε τις σπουδές σας με άλλες δεσμεύσεις με το 22μηνο online μάθημα μας (απαιτείται περιστασιακή παρακολούθηση)
 • Προσαρμόστε την πορεία σας στους εξειδικευμένους τομείς ενδιαφέροντος σας μέσω μιας ευρείας επιλογής μαθήματα επιλογής
 • Προκριθείτε με ένα πτυχίο LPC και ένα βραβείο Master (LLM) χωρίς επιπλέον κόστος

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, το 97% του πλήρους χρόνου μας 2016/17 και ο επιταχυνόμενος 2017/17 LPC φοιτητές που αποφοίτησαν το καλοκαίρι του 2017 εξασφάλισαν απασχόληση, σύμβαση κατάρτισης ή περαιτέρω μελέτη εντός εννέα μηνών από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.

Απαιτήσεις μαθήματος

Για να μπορέσετε να αναλάβετε τη θέση σας στο LPC μας, πρέπει να συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις για την έναρξη μιας σειράς μαθημάτων νομικής πρακτικής (LPC) που καθορίζονται από την Αρχή Κανονισμών Ελεγκτών (SRA) - βλ. Παρακάτω. Η μη συμμόρφωση με αυτές τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας σημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να ακυρώσει τη θέση σας στο μάθημα.

Εάν είστε φοιτητής εκτός του ΕΟΧ, θα χρειαστείτε επίσης θεώρηση που να καλύπτει ολόκληρη τη διάρκεια του μαθήματος σας - βλ. Παρακάτω τις απαιτήσεις της Visa.

Κριτήρια επιλογής του Πανεπιστημίου του νόμου

 • Ακαδημαϊκό προφίλ και επίτευγμα, γενικά ελάχιστο πραγματικό ή προβλεπόμενο δευτεροβάθμιο πτυχίο νομικής ή νόμος GDL / CPE / MA *
 • Μια επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος - βλ. Παρακάτω τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας
 • Οποιεσδήποτε ειδικές περιστάσεις αποκαλύφθηκαν στην αίτησή σας

Ακαδημαϊκές ή άλλες αναφορές

* Αυτή η απαίτηση ικανοποιείται είτε από: Α) Την απονομή του πτυχίου ειδικού νόμου. Το πτυχίο σας πρέπει να πληροί ορισμένα ακαδημαϊκά πρότυπα προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει επαρκώς επιτυχημένες αξιολογήσεις στα επτά θεμέλια της Νομικής Γνώσης - Δημόσιο Δίκαιο, Υποχρεώσεις I (Συμβόλαιο), Υποχρεώσεις ΙΙ (Αδικοπραξία), Ποινικό Δίκαιο, Δασικό Δίκαιο, Ιδιότητα

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου συμμορφώνεται πλήρως με τη νομοθεσία περί ίσων ευκαιριών και ενθαρρύνει ενεργά την ποικιλομορφία στο πλαίσιο του νομικού επαγγέλματος. Η διαδικασία εισαγωγής μας ενεργεί δίκαια και έχει ως στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα τους. Ενθαρρύνεστε να μας ενημερώσετε σχετικά με τυχόν ειδικές απαιτήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό θα μας επιτρέψει να συζητήσουμε πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Πρέπει να εκπληρώσετε όλες τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας από την αρχή του μαθήματος - η αποτυχία αυτή μπορεί να οδηγήσει στην αποτροπή της συμμετοχής σας στο μάθημα. Αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα (για παράδειγμα, εάν έχετε αποτελέσματα με καθυστερημένη αξιολόγηση), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Admissions το συντομότερο δυνατό.

Μελλοντικοί ασκούμενοι

Το SRA έχει πρόσφατα συμβουλευτεί σχετικά με μια σειρά προτεινόμενων αλλαγών στους κανονισμούς του, συμπεριλαμβανομένης της άρσης της απαίτησης για τους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή φοιτητών και έγκριση του ακαδημαϊκού τους σταδίου κατάρτισης πριν από την έναρξη της LPC.

Αν σας έχει προσφερθεί συμβόλαιο κατάρτισης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Αρχή Κανονισμών Ελεγκτών (SRA) έχει ελέγξει το "χαρακτήρα και την καταλληλότητά σας" για να είναι δικηγόρος.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες για να ολοκληρωθεί αν έχετε:

 • Δέσμευσε ορισμένα ποινικά αδικήματα
 • Βρέθηκε ένοχος ακαδημαϊκού αδικήματος
 • Είχαν σοβαρά οικονομικά ζητήματα (όπως πτώχευση, ατομικές εθελοντικές διευθετήσεις ή δικαστικές αποφάσεις)
 • Υποβλήθηκαν σε δυσμενή κανονιστικά ευρήματα
 • Έδειξε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που δεν θα περίμενε κανείς από έναν δικηγόρο (για παράδειγμα συμπεριφορά που ήταν ανέντιμη, βίαιη ή διακριτική)

Παρακαλείσθε να ρίξετε μια ματιά στο SRA Suitability Test 2011 για περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσετε την αίτηση επιλεξιμότητας εάν πρέπει να τους πείτε για οποιαδήποτε θέματα.

Αν δεν έχετε τίποτα να πείτε στο SRA, μπορείτε να τους ενημερώσετε για αυτό όταν εσείς και ο εργοδότης σας ενημερώσετε ότι η εκπαίδευσή σας πρόκειται να ξεκινήσει.

Σε περίπτωση που η απόφαση του SRA δεν επιβεβαιωθεί πριν από την ημερομηνία έναρξης του LPC, μπορείτε να συνεχίσετε με την πορεία, αλλά να το κάνετε με δικό σας οικονομικό κίνδυνο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με ένα ζήτημα χαρακτήρα και καταλληλότητας, επικοινωνήστε με το SRA.

Πιστοποίηση προηγούμενης μάθησης

Εάν έχετε μελετήσει προηγουμένως ένα BVC ή BPTC, ενδέχεται να εξαιρεθείτε από ορισμένα στοιχεία του LPC. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο SRA και επικοινωνήστε με την ομάδα εισαγωγής.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Αν έχετε ολοκληρώσει πτυχίο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν προέρχεται από μια «πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα», παρακαλείσθε να δώσετε ένα επικυρωμένο αντίγραφο μιας από τις εγκεκριμένες δοκιμασίες αγγλικής γλώσσας.

Τοποθεσία

Online. Υποχρεωτική παρακολούθηση που απαιτείται για την εισαγωγή και σε μια επιλογή από τις πανεπιστημιουπόλεις London Bloomsbury, Birmingham και Manchester. Αξιολόγηση με επιλογή: Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Τσέστερ, Γκίλφορντ, Λιντς, Λονδίνο Bloomsbury, Μάντσεστερ.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... περαιτέρω

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Μπέρμιγχαμ , Μπρίστολ , Τσέστερ , Έξετερ , Guildford , Λιντς , Manchester , Λονδίνο , UK Online , Μαδρίτη , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Λονδίνο , Βιέννη , Λίβερπουλ , Νότιγχαμ , Χονγκ Κονγκ , Νόριτς + 17 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη