JD πρόγραμμα

The University of Mississippi - School of Law

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

JD πρόγραμμα

The University of Mississippi - School of Law

Το πρόγραμμα JD στο Πανεπιστήμιο του Μισισιπή της Νομικής Σχολής του προετοιμάζει για να ασκήσετε πραγματικά δίκαιο, όχι μόνο να σκέφτονται σαν ένα δικηγόρο. Επειδή πιστεύουμε ότι οι δικηγόροι έρχονται σε όσες μορφές υπάρχουν φοιτητές της Νομικής, σας παρέχουμε μια νομική εκπαίδευση για να χωρέσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Πιστεύουμε στη μεγιστοποίηση δυνατότητες και επιλογές σας και όχι σε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους τους προσέγγιση. Επιπλέον, έχουμε ενσωματώσει τις επαγγελματικές δεξιότητες σε όλη πρόγραμμα σπουδών μας.

JD Πρόγραμμα μας ξεκινά με ένα ισχυρό θεμέλιο στην βαριά δοκιμαστεί θέματα εξετάσεων μπαρ, όπως αδικοπραξιών, Συμβάσεις, Ακίνητα, Πολιτικής Δικονομίας, Ποινικό Δίκαιο και Συνταγματικού Δικαίου. Οι σπουδαστές μας επωφελούνται επίσης από ένα πλήρες έτος της νομικής έρευνας και της γραφής, με αποκορύφωμα δευτεροβάθμιου σύντομη γραφή και τις αγορεύσεις - με οι κορυφαίοι πρωτοετείς φοιτητές που έχουν επιλεγεί για την ένταξη στο εθνικό μας κατετάγη Εικονικής Δίκης Διοικητικό Συμβούλιο. Η πρώτη μας χρόνια έχουν επίσης τη δυνατότητα εκμάθησης των δεξιοτήτων αίθουσα του δικαστηρίου επίλυσης διαφορών, με μια παρωδία δίκης εργαστήριο και ο ανταγωνισμός φιλοξενείται από μας συμβούλιο Trial Advocacy.

Καινοτόμων δεξιοτήτων συνεδρίας μας αφιερώνει τις πρώτες δύο εβδομάδες του κάθε εαρινού εξαμήνου σε ένα εντατικό πρόγραμμα δεξιοτήτων. Όλες οι πρωτοετείς φοιτητές να εγγραφούν στο διαπραγμάτευσης των συμβάσεων και τη σύνταξη, μια πορεία που βασίζεται στην κάλυψη της τάξης του δικαίου των συμβάσεων στο χειμερινό εξάμηνο με κάθε μαθητή που συμμετέχει στις προσομοιώσεις των συζητήσεων της σύμβασης και το έργο της μετατροπής αυτών των συνομιλιών σε ισχυρή έγγραφα. Το συστατικό διαπραγμάτευση του μαθήματος feeds επιλογή αρκετών πρώτων ετών για Διαπραγμάτευση ομάδας μας μετά το εαρινό εξάμηνο.

Έτους και τρίτο έτος οι μαθητές μας να επιλέξουν ανάμεσα σε δεύτερη είκοσι μαθήματα δεξιοτήτων συνεδρίας κυμαίνεται από Δίκη Πρακτική και Μικρές Επιχειρήσεις Σύνταξη στη Νομική ισπανικά και νόμιμη επιχειρηματικότητα. Η διαθεσιμότητα ενός πλήρους φάσματος των προσφερόμενων επιτρέπει στους μαθητές ανώτερου επιπέδου μας να επικεντρωθεί στην άσκηση της προσφυγής, συναλλακτική εργασία ή lawyering δημόσιας υπηρεσίας, καθώς και κάθε αριθμός των ουσιαστικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, ακίνητα, αθλητικό δίκαιο, το δίκαιο της ψυχαγωγίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Με βάση τη Σύνοδο δεξιοτήτων, προσφέρουμε επτά διαφορετικές κλινικές προγράμματα: Innocence Project, Ποινικό Εφετείο, Οδός Δίκαιο, Υπεράσπιση Παιδί, το δικαιοπρακτικό δίκαιο, Γέροντα Δίκαιο και Στέγασης Χαμηλά Αμειβομένων. Κάθε ένα από αυτά τα προγράμματα εγγυάται την τεράστια ατομική προσοχή, διότι περιορίζουν την εγγραφή σε όχι περισσότερο από οκτώ μαθητές ανά κλινική κάθε εξάμηνο. Κλινική μας μαθητές λαμβάνουν προσωρινή άδεια εισόδου στο μπαρ και αντιπροσωπεύουν πραγματικούς πελάτες. Τα κλινικά προγράμματα να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία όχι μόνο να εφαρμόζουν στην πράξη του νόμου, αλλά για να το πράξουν με τη στενή υποστήριξη και την καθοδήγηση των κλινικών καθηγητών και την εποπτεία των δικηγόρων.

Τέσσερα προγράμματα externship μας - Δημόσια Υπηρεσία, Εισαγγελία, Δικαστική και Επιχειρήσεων κανονισμού - προσφέροντας έτσι ευκαιρίες για να κάνουν το άλμα από την τάξη στο δικηγορικό γραφείο, όλα ενώ εξακολουθούν να παρέχουν την υποστήριξη της διδασκαλίας στην τάξη και την καθοδήγηση ενός καθηγητή κλινικής. Αυτή η προσέγγιση βέλτιστων πρακτικών, με προγράμματα εκπαίδευσης εξασφαλίζει μια παραγωγική εμπειρία.

Το νέο μας ιατρείο Πρόγραμμα θα παρέχει μαθήματα, μέντορες και τα οφέλη θερμοκοιτίδα για τους φοιτητές που επιθυμούν να ανοίξουν τη δική τους πρακτική νόμου κατ 'ευθείαν από τη νομική σχολή. Μαθήματα όπως η Νομική Υπηρεσία Διαχείρισης, Lawyering Δεξιότητες Εργαστήρι, ιατρείο και Λογιστικής για Δικηγόροι εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες δεξιότητες. Μέντορες μας, και οι δύο πρόσφατους πτυχιούχους και βετεράνος δικηγόροι, παρέχει πρακτικές συμβουλές τόσο πριν όσο και μετά την αποφοίτησή τους. Ιατρείο μας θερμοκοιτίδα θα δώσει αποφοίτους μας με την υποστήριξη καθώς εργάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους δικηγορικά γραφεία.

Πέρα από την παραδοσιακή τάξη, Pro Bono μας πρωτοβουλία δημιουργεί μια κουλτούρα της ηγεσίας υπαλλήλου από την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων έργων με βάση τις δεξιότητες, όπως η επιτροπεία, τροποποίηση στήριξη του παιδιού, την επιμέλεια των παιδιών και φορολογικής αρωγής χαμηλού εισοδήματος.

Φυσικά, μπορούμε επίσης να παρέχουν ένα πλήρες φάσμα των τακτικών μαθημάτων από τα οποία οι μαθητές μας να επιλέξουν ένα πρόγραμμα διδασκαλίας, χρειάζεται μόνο να ικανοποιήσει την απαίτηση μιας προηγμένης σεμινάριο γραφής και μια νομική ηθική τάξη. Σχολή μας διαθέτει εμπειρογνώμονες σε έκτακτη φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης κινητών αξιών, τη φορολογία, την πτώχευση, την αποζημίωση των εργαζομένων, αδικοπραξιών, το δίκαιο τυχερών παιχνιδιών, ασφαλιστικού δικαίου, πολιτικής δικονομίας, δικαίου και της θρησκείας, αθλητικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, την ποινική διαδικασία, του νόμου θανατική ποινή, τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα, την περιβαλλοντική νομοθεσία, Native American δίκαιο, το δίκαιο της υγειονομικής περίθαλψης, νομικής ηθικής, αποδείξεις, τα παιδιά και το δίκαιο, το δίκαιο και την ιατρική, το συνταγματικό δίκαιο και τη θεωρία, το Ανώτατο Δικαστήριο πρακτική, και το οικογενειακό δίκαιο.

Διδακτέα ύλη

Πρώτος χρόνος

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Νόμος 503 Πολιτικής Δικονομίας Ι (3 πιστώσεις, ένα εξάμηνο)
  • Νόμος 507 Συνταγματικό Δίκαιο Ι (3 πιστώσεις, ένα εξάμηνο)
  • Νόμος 501 συμβόλαια (4 μονάδες, δύο εξάμηνα)
  • Νόμος 568 του ποινικού δικαίου (3 διδακτικές μονάδες, ένα εξάμηνο)
  • Νόμος 514 & 515 Νομική έρευνα και συγγραφή Ι & ΙΙ (6 πόντοι, δύο εξάμηνα)
  • Νόμος 504 Ακίνητα (4 μονάδες, ένα εξάμηνο)
  • Νόμος 502 αδικοπραξιών (4 μονάδες, δύο εξάμηνα)
  • Μια τρίωρη Επιλογής, όπως καθορίζεται από τον Νόμο Σχολή

Ειδικός Ιανουάριο δεξιοτήτων γκολφ συνεδρίας

Δεύτερο και Τρίτο Έτος

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Νομική Επάγγελμα 603 (3)

Δεξιότητες Απαίτηση: Θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία τρία μαθήματα δεξιοτήτων. Κανονικά, ένας φοιτητής ικανοποιεί την απαίτηση με τρία μαθήματα στην απαιτούμενη Ιανουάριο δεξιοτήτων συνεδρίας. Για κάθε εαρινό εξάμηνο στην κατοικία, θα πρέπει να πάρετε μια σειρά μαθημάτων δεξιοτήτων στον απαιτούμενο Ιανουάριο δεξιοτήτων συνεδρίας. Εάν δεν είστε σε θέση να ολοκληρώσει με επιτυχία τρία Ιανουαρίου μαθήματα δεξιοτήτων συνεδρίας, θα πρέπει να λάβουν άδεια από την Αναπληρωτής Κοσμήτορας Ακαδημαϊκών Υποθέσεων να υποκαταστήσει μια καθορισμένη πορεία δεξιοτήτων για κάθε μάθημα δεξιοτήτων σύνοδο του Ιανουαρίου που δεν ολοκληρώθηκε. Ο Γραμματέας θα παραθέσει για κάθε πρόγραμμα εξαμήνου εκείνα τα μαθήματα που ορίζονται ως μαθήματα δεξιοτήτων.

Γράφοντας Απαίτηση: Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ή του τρίτου έτους σπουδών του νόμου, κάθε μαθητής πρέπει να επιλέξει και να ολοκληρώσει ένα μάθημα από τον κατάλογο των μαθημάτων γραφής που ορίζονται κάθε χρόνο από την Επιτροπή Προγράμματος Σπουδών. Τα μαθήματα και σεμινάρια καθένα απαιτούν ένα σημαντικό συστατικό γραφής, που αφορούν την εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτώνται από διάφορες περιοχές της νομικής μελέτης, ή σε βάθος έρευνα και ανάλυση των νομικών ζητημάτων σε ένα εξειδικευμένο fi ΟΠΕ δικαίου. Μια αθροιστική βαθμού σημείο μέσο όρο του 2,00 (C) ή καλύτερη, πρέπει να κερδίσει, προκειμένου για έναν φοιτητή που θα δικαιούνται να αποφοιτήσουν. Για να ολοκληρώσετε την απαίτηση του 90-πιστωτικό ωρών για την αποφοίτηση, ο μαθητής λαμβάνει μια ευρεία επιλογή των μαθημάτων κατά το δεύτερο και τρίτο έτος.

Προτεινόμενες Μαθήματα: Οι μαθητές σχεδιάζουν να λάβουν το Μισισιπή Bar εξέταση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Μισισιπή Διοικητικό Συμβούλιο της Εισαγωγής Μπαρ για πληροφορίες σχετικά με τους τομείς του δικαίου που καλύπτονται από τις εξετάσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
32,036 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Oxford, Μισισιπής, MS
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Oxford, Μισισιπής, MS
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Μη κατοίκων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016? Κάτοικοι $ 15.036