JD (μερική απασχόληση)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα στεγαστικό, υποστηρικτική, και Ποιότητας Περιβάλλοντος Μάθησης

CUA νόμος έχει μια ακμάζουσα Division Βραδινά μερικής απασχόλησης JD πρόγραμμα. Σχεδιασμένο γύρω από τις ανάγκες των επαγγελματιών που επιθυμούν να συμπληρώσουν την τρέχουσα σταδιοδρομία τους που εργάζονται ή που αρχίζει ένα νέο, όλες οι τάξεις πληρούν 6:30 - 21:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη.

ποικιλομορφία της διαίρεσης βράδυ διαθέτει φοιτητές οι οποίοι είναι επαγγελματίες από πολλές βιομηχανίες και υπόβαθρα. Κρατούν διάφορους βαθμούς, όπως Ph.D, το MD του, Masters και Bachelors. Μερικοί έχουν πάντα ήθελε να εργαστεί προς την κατεύθυνση πτυχίο νομικής, ενώ άλλοι βρέθηκαν σε κάποιο βαθμό νόμος θα βοηθήσει στο άνοιγμα νέων ευκαιριών σταδιοδρομίας για τους εαυτούς τους. Και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι άτομα που έχουν επικεντρωθεί στην ανατροφή μιας οικογένειας και τώρα αποφάσισαν να εργαστούν για την καριέρα τους.

Η Διεύθυνση Evening μερικής απασχόλησης JD πρόγραμμα διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και να έχουν τις δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου είναι ένα συν. CUA Νόμος διαθέτει ένα υποστηρικτικό καθηγητές και το προσωπικό για να βοηθήσει τους μαθητές με την προσαρμογή της διαχείρισης σχολική εμπειρία τους δίκαιο και θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης τους. Οι φοιτητές που εγγράφονται στο βράδυ διαίρεση που απαιτείται για τουλάχιστον 11 ώρες πιστωτικές εξάμηνο και όχι λιγότερο από 8 ώρες πιστωτικές εξάμηνο. Για να είναι επιλέξιμες για φοιτητές αποφοίτηση είναι εγγεγραμμένοι το βράδυ διαίρεση πρέπει να συμπληρώσουν 84 ώρες πιστωτικές εξάμηνο.

Οι μαθητές οι οποίοι αποτελούν μέρος του τμήματος Evening καλούνται να συμμετάσχουν στις διάφορες φοιτητικές οργανώσεις σε CUA Νόμου. Υπάρχει επίσης ένα βράδυ Φοιτητών Νομικής Association (ELSA), η οποία ιδρύθηκε το 1993 για να εκπροσωπεί τους φοιτητές βράδυ διαίρεση μας και προωθούν τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, την αντιμετώπιση ειδικών ακαδημαϊκών ανησυχίες τους, και να ενισχυθεί η νομική εκπαίδευση τους. ELSA εργάζεται για να ενθαρρύνει την ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες για τους μαθητές βράδυ του νόμου, καθώς και τη χορηγία ακαδημαϊκά και κοινωνικά προγράμματα.

Επισκόπηση εφαρμογής

Εφαρμογή για το πρώτο έτος Είσοδος

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, ο αιτών πρέπει να έχει λάβει ένα πτυχίο από κολέγιο ή πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από μία από τις περιφερειακές ενώσεις και αποδεικνύεται ικανοποιητική απόδοση στην εισαγωγικές εξετάσεις της Νομικής Σχολής (LSAT). Η προτιμώμενη προθεσμία για τους αιτούντες και για τα δύο την ημέρα και το βράδυ διαιρέσεις είναι η 15η Μαρτίου. Πρωτοετείς φοιτητές αρχίσουν τις σπουδές τους μόνο στο χειμερινό εξάμηνο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εφαρμογές είναι πλήρης, όταν έχει λάβει τα ακόλουθα:

  • Η εφαρμογή με μια μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης $ 65 (Το τέλος της αίτησης για τον τρέχοντα κύκλο προσλήψεων έχει παραιτηθεί)?
  • Προσωπική δήλωση;
  • Μια επίσημη έκθεση από την έκθεση LSAC διαπιστευτηρίων Υπηρεσία Συνέλευση (CAS) που περιέχει μια ανάλυση απομαγνητοφώνηση και LSAT βαθμολογίας.
  • Τουλάχιστον ένα, αλλά ούτε και περισσότερο από δύο συστατικές επιστολές. Όλες οι επιστολές πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στην LSAC.
  • Μια σημείωση για διεθνείς υποψηφίους: μεταγραφές από τα κολέγια και τα πανεπιστήμια εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά θα πρέπει να αξιολογούνται από έναν οργανισμό όπως η Παγκόσμια Εκπαίδευση Υπηρεσίες ή Εκπαιδευτική διαπιστευτηρίων αξιολογητές. Θα δεχτούμε επίσης τις διεθνείς μεταγραφές μέσω της υπηρεσίας διαπιστευτηρίων Συνέλευση την εισδοχή Συμβουλίου Νομικής Σχολής.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική και των οποίων η προπτυχιακή εκπαίδευση δεν ελήφθη σε ένα σχολείο όπου η αγγλική είναι η γλώσσα διδασκαλίας, πρέπει να λάβει τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Τα αποτελέσματα θα πρέπει να διαβιβάζονται απευθείας στην Νομική Σχολή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... περαιτέρω

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη