JD (πλήρους απασχόλησης)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εισαγωγή

Η απόφαση για να παρακολουθήσουν το σχολείο του νόμου παραμένει μια υγιής, έξυπνος, και την εκπλήρωση των επενδύσεων στον εαυτό σας και το μέλλον σας. Σε ένα πολύπλοκο κόσμο αντιμετωπίζουν πολλές σοβαρές προκλήσεις, η ανάγκη για ικανούς, ηθική, και συμπονετικός νομικά επαγγέλματα είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Washington, DC, μια πόλη μοιάζει με καμία άλλη και το κέντρο του νομικού συστήματος του έθνους μας, Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής Columbus Σχολής του Νόμου (Νόμος CUA) είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε εάν ο στόχος σας είναι να βαθμολογήσει με τις δεξιότητες - όπως κρίσιμη νομική ανάλυση, νομικό γραφής και του στόματος αποτελεσματική υπεράσπιση-που είναι απαραίτητες για την επιτυχή νομική πρακτική στον 21ο αιώνα.

Σε κάθε στροφή, η προσέγγισή μας για την νομική εκπαίδευση μπορεί να συνοψιστεί με τρεις λέξεις: πρακτική, εστιάζεται, και να συνδεθεί. Πρακτική σημαίνει ότι θα μάθουν στην πράξη? επικεντρώθηκε προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της νομικής μελέτης για την ακαδημαϊκή έμφαση? συνδεδεμένη περιγράφει καθηγητές που παίρνουν ένα προσωπικό ενδιαφέρον για σας, οι μαθητές που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο σαν οικογένεια, και ένα υποστηρικτικό δίκτυο αποφοίτων.

Επισκόπηση εφαρμογής

Εφαρμογή για το πρώτο έτος Είσοδος

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, ο αιτών πρέπει να έχει λάβει ένα πτυχίο από κολέγιο ή πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από μία από τις περιφερειακές ενώσεις και αποδεικνύεται ικανοποιητική απόδοση στην εισαγωγικές εξετάσεις της Νομικής Σχολής (LSAT). Η προτιμώμενη προθεσμία για τους αιτούντες και για τα δύο την ημέρα και το βράδυ διαιρέσεις είναι η 15η Μαρτίου. Πρωτοετείς φοιτητές αρχίσουν τις σπουδές τους μόνο στο χειμερινό εξάμηνο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εφαρμογές είναι πλήρης, όταν έχει λάβει τα ακόλουθα:

  • Η εφαρμογή με μια μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης $ 65 (Το τέλος της αίτησης για τον τρέχοντα κύκλο προσλήψεων έχει παραιτηθεί)?
  • Προσωπική δήλωση;
  • Μια επίσημη έκθεση από την έκθεση LSAC διαπιστευτηρίων Υπηρεσία Συνέλευση (CAS) που περιέχει μια ανάλυση απομαγνητοφώνηση και LSAT βαθμολογίας.
  • Τουλάχιστον ένα, αλλά ούτε και περισσότερο από δύο συστατικές επιστολές. Όλες οι επιστολές πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στην LSAC.
  • Μια σημείωση για διεθνείς υποψηφίους: μεταγραφές από τα κολέγια και τα πανεπιστήμια εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά θα πρέπει να αξιολογούνται από έναν οργανισμό όπως η Παγκόσμια Εκπαίδευση Υπηρεσίες ή Εκπαιδευτική διαπιστευτηρίων αξιολογητές. Θα δεχτούμε επίσης τις διεθνείς μεταγραφές μέσω της υπηρεσίας διαπιστευτηρίων Συνέλευση την εισδοχή Συμβουλίου Νομικής Σχολής.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική και των οποίων η προπτυχιακή εκπαίδευση δεν ελήφθη σε ένα σχολείο όπου η αγγλική είναι η γλώσσα διδασκαλίας, πρέπει να λάβει τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Τα αποτελέσματα θα πρέπει να διαβιβάζονται απευθείας στην Νομική Σχολή.

Συγκεντρώσεις

Συγκεντρώσεις ενθάρρυνση και την υποστήριξη αυξημένη ακαδημαϊκή εστίαση σε ένα πεδίο ενδιαφέροντος, αλλά δεν οδηγούν σε πιστοποίηση. Περιλαμβάνουν θεμελιώδεις απαιτήσεις, ένα μενού επιλογής, μία άνω απαίτηση εγγράφως διαίρεση, και τη μετάβαση στην πρακτική απαίτηση πορεία. Κάθε συγκέντρωση έχει οριστεί μέλος ΔΕΠ ως συντονιστή της να συμβουλεύει τους μαθητές σχετικά με την επιλογή μαθημάτων.

CUA Δίκαιο προσφέρει συγκεντρώσεις στους ακόλουθους τομείς πρακτικής:

Πολιτικής Δικονομίας

Μια συγκέντρωση σε αστικές διαφορές συνδυάζει την ευκαιρία να κυριαρχήσει νομική θεωρία με την πλατφόρμα για να αποκτήσουν δεξιότητες όπως η σύντομη κατάρτιση, την άμεση και την πολλαπλή εξέταση των μαρτύρων και τις αγορεύσεις τόσο σε δίκη και δευτεροβάθμιο επίπεδο.

ποινικό Δίκαιο

Το Ποινικό συγκέντρωση Litigation ενημερώνει τους εργοδότες ότι ο σπουδαστής διαθέτει τις δεξιότητες, την εμπειρία και κατάρτιση που είναι αναγκαία για να αρχίσουν αμέσως δουλειά σε μια αίθουσα του δικαστηρίου ως εισαγγελέας, αμυντικός, ή υπάλληλος δικαστικών αποφάσεων. Στον πυρήνα της συγκέντρωσης είναι η εμπειρία hands-on φοιτητής λαμβάνει σε πραγματικό διαφορών.

Οικογενειακό δίκαιο

Το έθνος έχει μια αυξανόμενη ανάγκη για καταξιωμένους δικηγόρους για το ποιος μπορεί να ασκήσει το οικογενειακό δίκαιο σε μια σειρά από ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων δικηγορικά γραφεία, παρόχους νομικών υπηρεσιών, καθώς και τους οργανισμούς παιδικής πρόνοιας. Η συγκέντρωση αυτή προετοιμάζει τους μαθητές, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα μαθήματα και την κατάρτιση.

Πνευματική ιδιοκτησία

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και μια διεξοδική γείωση στην πνευματική ιδιοκτησία θα βοηθήσει όλους τους δικηγόρους. Αυτή η συγκέντρωση IP προσφέρει ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών με επίκεντρο τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά, τις διεθνείς πνευματικής ιδιοκτησίας, δίκαιο του κυβερνοχώρου, το δίκαιο της τέχνης, και το δίκαιο της ψυχαγωγίας.

Εργασίας και Απασχόλησης

Η συγκέντρωση Εργασίας και Απασχόλησης θα βοηθήσει κίνητρα στους μαθητές να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία καλά έμπειρα σε κάθε πτυχή της αυτό το συναρπαστικό και δυναμικό τομέα του δικαίου. Μαθημάτων είναι ένας συνδυασμός υποχρεωτικών και μαθήματα επιλογής μαθήματα, που καλύπτουν θέματα όπως η ισότητα των φύλων, Δίκαιο και Πολιτική? Μετανάστευση Δικαίου και Πολιτικής? Δίκαιο εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο Τομέα? και τα νομικά δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες.

κανονισμός τίτλων

Αυτό το πρόγραμμα συγκέντρωσης έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τα συμφέροντα και παρέχουν την επαγγελματική προετοιμασία για τους φοιτητές που βρίσκουν γοητεία στη διερεύνηση τρόπων επιχειρήσεις και τη βιομηχανία να δημιουργήσει τα μέσα για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητές τους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... περαιτέρω

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη