Juris γιατρός

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή του προγράμματος

Το ANU JD είναι διεθνώς αναγνωρισμένο νομικό προσόν. Η συμπλήρωση ενός JD και η απαιτούμενη πρακτική νομική κατάρτιση (PLT), σας προσδίδουν την εξειδίκευση στο νόμο παντού στην Αυστραλία και σε ορισμένες άλλες δικαιοδοσίες.

Η ANU κατατάσσεται στην κορυφή των 20 στον κόσμο για τη μελέτη του δικαίου (QS World Rankings by Subject 2019/20).

Ως φοιτητής νομικής ANU, θα μάθετε από ακαδημαϊκούς παγκόσμιας κλάσης και καλεσμένους καθηγητές με πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Η διδασκαλία μικρών ομάδων παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές δικαίου αυξημένες ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν και να αλληλεπιδρούν με ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες, επισκέπτες επισκεπτών ομιλητές και άλλους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας στο ANU, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ενεργοποιήσετε τις νομικές γνώσεις σας και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσω μιας σειράς πρακτικών πρακτικών, κλινικών τοποθετήσεων, φοιτητικών διαγωνισμών και ανταλλαγών στην Αυστραλία, την Ασία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Κράτη μέλη.

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο σχολείο της εθνικής νομοθεσίας της Αυστραλίας, θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες που είναι μοναδικές στη μελέτη του νόμου στην πρωτεύουσα του έθνους, την πόλη όπου γίνονται ομοσπονδιακοί νόμοι και πολιτικές. Η γειτνίαση μας με το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας, τα δικαστήρια της Κοινοπολιτείας και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες προσφέρει απαράμιλλη πρόσβαση σε ασκούντες νομικά επαγγέλματα, μέλη της δικαστικής εξουσίας και κυβερνητικούς υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι του νόμου ANU.

Δομή του πτυχίου

Το ANU JD συνδυάζει βασικές θεμελιώδεις νομικές μελέτες με μια ξεχωριστή εμπειρία capstone που ενσωματώνει πρακτικές κλινικές μελέτες, πρακτική εξάσκηση ή ερευνητικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του JD σας, θα μελετήσετε μια σειρά από υποχρεωτικά μαθήματα σε θεμελιώδεις τομείς δικαίου όπως το διεθνές δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο των εταιρειών, το ποινικό δίκαιο, τις συμβάσεις, τα αποδεικτικά στοιχεία και τις διαφορές. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το πτυχίο σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας επιλέγοντας μαθήματα από μια σειρά σύγχρονων νομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος και του κλίματος, του διεθνούς εμπορικού δικαίου, των χρηματοπιστωτικών αγορών και των εξαγορών, του νόμου της τεχνολογίας της πληροφορίας, νόμος.

Εισαγωγή στην πρακτική

Η συμπλήρωση του ANU JD και η απαιτούμενη πρακτική νομική εκπαίδευση σας επιτρέπουν να ασκήσετε το δίκαιο οπουδήποτε στην Αυστραλία και σε ορισμένες άλλες δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας, της Ινδίας, της Σιγκαπούρης, του Βιετνάμ, της Μαλαισίας και του Χονγκ Κονγκ.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι από την ANU έχουν βαθμολογηθεί ως οι περισσότεροι απόφοιτοι της Αυστραλίας και μεταξύ των πιο περιζήτητων από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία Πανεπιστημιακή Κατάταξη της Global Employability, η οποία δημοσιεύθηκε από την Times Higher Education, βαθμολόγησε την ANU ως κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για να πάρει δουλειά για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Όταν ολοκληρώσετε την αποφοίτησή σας, θα συμμετάσχετε σε ένα εξαιρετικά συνδεδεμένο δίκτυο άνω των 20.000 αποφοίτων του παγκόσμιου Δικαίου, όπου συμπεριλαμβάνονται οι σημερινοί Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, QCs, SCs, βουλευτές, διπλωμάτες, διευθυντές, επιστήμονες, συγγραφείς και ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Η JD της ANU έχει παγκόσμια αναγνώριση και οι απόφοιτοι εισέρχονται σε παραδοσιακούς νομικούς ρόλους, όπως δικηγόρος ή δικηγόρος, καθώς και ρόλους στη διοίκηση, την πολιτική, τη δημόσια υπηρεσία, τις επιχειρήσεις, το εμπόριο και την τεχνολογία και τις επικοινωνίες.

Εκπαιδευτικό προσωπικό εμπειρογνωμόνων

Διαθέτοντας ειδική εμπειρογνωμοσύνη στο συνταγματικό και διοικητικό δίκαιο, στο διεθνές δίκαιο, στο περιβαλλοντικό δίκαιο, στη διακυβέρνηση και στην εθνική ασφάλεια, οι ακαδημαϊκοί μας εμπειρογνώμονες παρέχουν εθνική ερευνητική ηγεσία στις πιο σημαντικές νομικές, κανονιστικές και κυβερνητικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αυστραλία, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ο κόσμος.

Πολλοί από το προσωπικό μας είναι βραβευμένοι καθηγητές που είναι πάντοτε προσβάσιμοι και συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να τους υποστηρίξουν μέσω των σπουδών τους.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... περαιτέρω

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη