Juris Doctor (JD) / μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νομική πρακτική

The University of Newcastle, GradSchool (Online)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Juris Doctor (JD) / μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νομική πρακτική

The University of Newcastle, GradSchool (Online)


Ο Juris Doctor (JD) και το ενσωματωμένο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής στο Πανεπιστήμιο του Newcastle έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τη γνώση, η κλινική εμπειρία και τα προσόντα για την εισαγωγή σε νομική πρακτική στην Αυστραλία.

Προσφέρονται σε μεταπτυχιακό επίπεδο, η Juris Doctor (JD), σας προετοιμάζει για να είναι μια σταδιοδρομία-ready μεταπτυχιακό με τις δεξιότητες και την εκτεταμένη γνώση για να γίνει ηγέτης στην αυστραλιανή και την παγκόσμια νομική πρακτική.
Οι απόφοιτοι μπορούν να κερδίσουν την είσοδο στο επάγγελμα του δικηγόρου, χωρίς καμία περαιτέρω μελέτη.

Όταν αναλαμβάνοντας την JD, θα ολοκληρωθεί ταυτόχρονα ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής (GDLP). Η συνδυασμένη JD / GDLP σημαίνει ότι θα αναπτύξει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή και νομικές δεξιότητες, ενώ κερδίζει επίσης πρακτική και εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Η ικανότητα να επιτύχει και τους δύο τίτλους ταυτόχρονα διαφοροποιεί το Newcastle JD από άλλα προγράμματα JD. Ενσωμάτωση της GDLP στο πλαίσιο του προγράμματος JD είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτική, καθώς θα αποφοιτήσουν έτοιμοι να ασκήσουν. Την ίδια στιγμή, η περιοχή του Newcastle προσφέρει ποιότητα ζωής και προσιτές επιλογές διαβίωσης για τους φοιτητές, καθιστώντας το μια ιδανική τοποθεσία για να αναλάβουν μεταπτυχιακών σπουδών.

Κατά τη συμπλήρωση JD σας στη Νομική Σχολή του Newcastle, θα συμβάλει επίσης στο Πανεπιστήμιο του Νομικού Κέντρου Newcastle, που εργάζονται σε πραγματικές περιπτώσεις και παρέχοντας μια σημαντική υπηρεσία στην κοινότητα.

Στην ανταγωνιστική σημερινή αγορά εργασίας, οι εργοδότες ψάχνουν για υψηλά ειδικευμένους αποφοίτους με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να γίνει δικηγόρος, ένας βαθμός JD θα σας δώσει μια πολύπλευρη βάση δεξιοτήτων και γνώσεων για να σας βοηθήσει στην επιλεγμένη σταδιοδρομία σας. Θα ενισχυθεί η ακαδημαϊκή και επαγγελματικά προσόντα σας και σας κάνει μια πιο επιθυμητή υπάλληλος κάνει.

Ζήστε ένα εξατομικευμένο περιβάλλον μάθησης

Θα μελετήσει σε ένα συλλογικό, διαδραστική εκπαιδευτική κοινότητα με υψηλά προσόντα και βραβευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό αφιερωμένο στην επιτυχία σας. Λόγω του μικρού μεγέθους της ομάδας του Προγράμματος JD Newcastle Νομικής Σχολής του, θα ζήσετε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μελέτης. Θα επωφεληθούν επίσης από μια ισορροπημένη αναλογία μαθητή-δασκάλου, η οποία δημιουργεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη διδασκαλία-και-μάθηση και εξασφαλίζει ότι θα πάρετε για να γνωρίζουμε το ακαδημαϊκό προσωπικό στο σχολείο. Μπορείτε να περιμένετε:

 • Διαδραστική τάξεις σεμινάριο
 • Αφιερωμένο και προσιτό καθηγητές
 • Ένα συλλογικό φοιτητική κοινότητα
 • Ένα διεθνές δίκτυο των φοιτητών και αποφοίτων οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσουν την καριέρα σας

Ο Juris Doctor (JD) / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής είναι διαπιστευμένο από το νομικό επάγγελμα είσοδος Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Είναι για σας;

Πρώτης τάξεως διδασκαλία στην τάξη σε συνδυασμό με την πρακτική, hands-on εμπειρία προετοιμάζει και δικαιούται να εισάγετε νομική πράξη αμέσως μετά την ολοκλήρωση Juris Doctor σας (JD) / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής.

Το Πανεπιστήμιο της νομικής σχολής του Newcastle είναι η πρώτη στην Αυστραλία για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης. πτυχίο σας ενσωματώνει βιωματική μάθηση και δεξιότητες κατάρτισης με τη συμβατική νομική πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων επιλογής.

επαγγελματική τοποθέτηση

Το Πανεπιστήμιο του Νομικού Κέντρου της Newcastle σας ενθαρρύνει να ασκούν τις επαγγελματικές τοποθετήσεις σε επιχειρήσεις εξωτερικού δικαίου και άλλους οργανισμούς που μπορεί να σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας. Για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις τοποθετήσεις, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές εξωτερικές σχέσεις που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο.

Να αποκτήσουν εμπειρία μέσω των εθνικών διαγωνισμών

Πανεπιστήμιο φοιτητές Newcastle νόμου έχουν ένα ανταγωνιστικό φήμη και συχνά υπερέχουν σε εθνικούς διαγωνισμούς δίκαιο. Πρόσφατες κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν: 2013 - Grand φιναλίστ στο διαγωνισμό mooting ALSA
2012 - Δύο φοιτητές εκπροσωπούνται Αυστραλία στο Διεθνή Πελάτη Συμβουλευτική Ανταγωνισμού στο Δουβλίνο
2011 - Grand φιναλίστ στο ALSA πελάτη συνέντευξη του ανταγωνισμού
2008 - Κέρδισε το διάσημο Kirby Cup στο συνέδριο της Αυστραλίας Φοιτητών Νομικής 'Association (ALSA). Ο Kirby Κύπελλο, ονομάστηκε προς τιμήν του κυπέλλου χορηγός Δικαιοσύνης Michael Kirby, δοκιμές την ικανότητά σας να υποστηρίξουν μια υπόθεση για τη μεταρρύθμιση του νόμου που βασίζονται σε πραγματικά θέματα κοινωνικού προβληματισμού.

Καριέρα Pathways

Αποφοιτώντας με την Juris Doctor (JD) / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής σας δίνει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου, και είναι επίσης το εφαλτήριο για μια σειρά από συναρπαστικές μη νομική σταδιοδρομία.

Ως απόφοιτος, θα έχετε την ευελιξία να προσαρμόσουμε ένα μονοπάτι καριέρας που ταιριάζει με την επαγγελματική, οικονομική και τον τρόπο ζωής σας φιλοδοξίες.

Θα λάβετε επίσης μια εξαιρετική γενική εκπαίδευση, δίνοντάς σας την κατανόηση του πώς λειτουργεί η κοινωνία, και τον εξοπλισμό σας με αναλυτική και λογική δεξιοτήτων συλλογισμού. Από την αίθουσα συνεδριάσεων ή πολιτική προεκλογική εκστρατεία, στο γραφείο του δημοσιογράφου ή έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ένα πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο του Newcastle μπορεί να σας οδηγήσει σχεδόν οπουδήποτε. Επαγγελματική μαθητές διαπίστευσης θα είναι επιλέξιμες για την δικηγορία στην Αυστραλία μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Πρακτική ως δικηγόρος

Οι δικηγόροι είναι υπεύθυνη για την παροχή στους πελάτες με νομικές συμβουλές και τεχνογνωσία. Αυτό περιλαμβάνει βοηθώντας τους πελάτες με νομικά προβλήματα, συμβουλεύοντάς τους για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, καθώς και τη σύνταξη των εγγράφων όπως συμβόλαια, ένορκες καταθέσεις και άλλες δικαστικές μορφές. Δικηγόροι εμφανίζονται επίσης στο Δικαστήριο και ως συνήγοροι για να εκπροσωπούν τους πελάτες τους και να τρέξει ακροάσεις.

Ανάλογα με την κατάσταση της απασχόλησης σας, μπορείτε να εξασκηθείτε σε μια ποικιλία από διαφορετικές περιοχές ή να επιλέξουν να ειδικεύονται σε ένα ή δύο τομείς. Παραδοσιακούς τομείς πρακτικής περιλαμβάνουν:

 • αστικής δίκης
 • Εμπορικό δίκαιο
 • Ποινικό δίκαιο
 • Οικογενειακό δίκαιο
 • Προσωπικός τραυματισμός
 • εμπράγματο δίκαιο
 • δίκαιο Φορολογικό
 • Διαθήκες και κτήματα

Η κοινωνία μας διέπεται από νόμους και κανονισμούς. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πολιτικές, κοινωνικές και τεχνολογικές εξελίξεις δίνουν συχνά αφορμή για νέους τομείς νομική πρακτική. Ως δικηγόρος, μπορείτε επίσης να ασκήσετε σε αναπτυσσόμενες περιοχές όπως:

 • Υπολογιστή και του διαδικτύου νόμο
 • νόμος της κλιματικής αλλαγής
 • Ενέργειας και των πόρων του νόμου
 • δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΣ
 • αθλητικό δίκαιο

Γίνετε barrister

Αντί να γίνει ένα δικηγόρο, μπορείτε να ασκήσετε νόμο ως δικηγόρος. Δικηγόρους παρέχουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες νομικές συμβουλές και συνήθως ειδικεύονται μόνο σε ένα ή δύο τομείς του δικαίου.

πρωταρχικό ρόλο σας ως δικηγόρος είναι για να είναι συνήγορος για τον πελάτη σας και να αναλάβει την ευθύνη για υποστηρίζοντας μια υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου. Οι καλύτεροι δικηγόροι έχουν τη φήμη ότι είναι εύγλωττη δημόσια ηχεία, και συνήθως έχουν μια άριστη κατανόηση της διαδικασίας, την τακτική και τους κανόνες περί αποδείξεως.

Ως δικηγόρος, που συχνά εμπλέκονται σε πιο πολύπλοκα νομικά θέματα. Μπορείτε συχνά μπορεί να δώσει συμβουλές σχετικά με τη σύνταξη των εντύπων και των εγγράφων, αλλά σπάνια εμπλέκονται στην αρχική προπαρασκευαστικές εργασίες της υπόθεσης.

Είναι συνήθως ο δικηγόρος του πελάτη που θα προσλάβει δικηγόρο για την παροχή συμβουλή εμπειρογνωμόνων, ιδιαίτερα όταν είναι σαφές ότι ένα θέμα πρόκειται να προχωρήσει σε ακρόαση.

Πολλοί δικηγόροι ασκούν για πρώτη φορά ως δικηγόροι για να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία και επαγγελματική συνδέσεις πριν από την ένταξή της Bar.

Πηγαίνετε σε ιδιωτικό ιατρείο

Που εργάζονται σε περιοχές ιδιωτικό ιατρείο από το να είναι ένας εργαζόμενος, ιδιοκτήτη ή εταίρου σε μια μοναδική επιχείρηση επαγγελματία να εργαστεί σε μια μεγάλη, σταθερή top-tier με τα διεθνή γραφεία, δεκάδες από τους εταίρους και τις εκατοντάδες των εργαζομένων.

Γίνετε μια κυβέρνηση δικηγόρος

Κυβέρνηση δικηγόρους να εκτελέσει μια ποικιλία των καθηκόντων ανάλογα με το ρόλο του τμήματος στο οποίο εργάζονται. Για παράδειγμα, οι δικηγόροι που απασχολούνται από το Υπουργείο Άμυνας μπορεί να έχει για την παροχή συμβουλών σχετικά με τις διεθνείς και στρατιωτικό νόμο. Κυβέρνηση δικηγόροι εμπλέκονται επίσης στην έρευνα, την αναπτυξιακή πολιτική, τη μεταρρύθμιση του νόμου και της νομοθεσίας σύνταξη.

Επιδιώκουν την εταιρική ή «in-house» του νόμου

Οι μεγάλες εταιρίες απασχολούν τους δικηγόρους να παρέχουν νομικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν την εκπροσώπηση σε δικαστικά θέματα, συμβουλές εταιρικού δικαίου, συμβουλές σχετικά με τη συμμόρφωση με την επαγγελματική τους νόμους για την υγεία και την ασφάλεια, καθώς και τη σύνταξη συμβάσεων και άλλα έγγραφα της εταιρείας. Εργασία σε νομική νομική κέντρα βοήθειας / κοινότητα Αυτές οι οργανώσεις παρέχουν νομικές υπηρεσίες στα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση ή που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν για νομικές συμβουλές.

Ακολουθήσει μια μη νομική σταδιοδρομία

Ο Juris Doctor (JD), δεν ανοίγει μόνο πόρτες σε νομικά επαγγέλματα, θα σας παρέχει με τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις αξίες που αποτιμώνται από πολλές άλλες βιομηχανίες.

Οι εργοδότες θεωρούν γενικά απόφοιτοι του νόμου να είναι ιδιαίτερα ευφυής, κριτικά σκεπτόμενα άτομα με άριστη ηθική της εργασίας.

Ως Juris Doctor (JD) μεταπτυχιακό, θα είναι άκρως ανταγωνιστική στην επιχείρηση και επιχειρηματικό τομέα λόγω των δεξιοτήτων διαχείρισης εργασιών σας, η γνώση του εταιρικού δικαίου και διαπραγματευτικές ικανότητες. αναλυτικά το πρόβλημά σας επίλυσης δεξιότητες και τις κρίσιμες ικανότητες σκέψης θα πρέπει επίσης να εκτιμάται ιδιαίτερα.

Ένα πτυχίο νομικής αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση της δικαιοσύνης, της ισότητας και του κράτους δικαίου - ιδιότητες που αποτιμώνται από τις εθνικές και διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις, καθώς και από κρατικές υπηρεσίες και πολιτικά όργανα.

Ειδικότητες

Ο Juris Doctor (JD) / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής περιλαμβάνει 280 μονάδες (δηλαδή 28 x 10 μαθήματα μονάδα), η οποία περιλαμβάνει 200 ​​μονάδες βασικών μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών μαθημάτων πρακτικής, συν 80 μονάδες σε σκηνοθεσία μαθήματα επιλέγονται από έναν κατάλογο 31 μαθημάτων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν σκηνοθεσία μαθήματα που τους ενδιαφέρουν από μια σειρά από τομείς, όπως:

 • Σύνθετη Εταιρικής Διακυβέρνησης
 • Σύνθετη Ποινικό Δίκαιο
 • Σύνθετη Νομική Ερευνητικό Έργο
 • Σύνθετη Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο
 • δεξιότητες Advocacy
 • Πελάτη συνέντευξη και Δεξιότητες Διαπραγμάτευσης
 • Εμπορική Επίλυσης Διαφορών
 • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • Δικαίου και Πολιτικής Ανταγωνισμού
 • Καταναλωτική Πίστη και προσωπική αφερεγγυότητας Δίκαιο Κλινική
 • Επιχειρήσεις, Παγκοσμιοποίηση και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 • Έγκλημα και Κοινωνία
 • Ποινικό Δίκαιο Κλινική
 • Νόμος για την απασχόληση
 • Περιβαλλοντική νομοθεσία
 • Περιβαλλοντική / Φυσικών Πόρων Δίκαιο Κλινική
 • Οικογενειακό Δίκαιο
 • Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες κανονισμού
 • Παγκόσμια Διοικητικό Δίκαιο
 • Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Διεθνές Παιδί και την Οικογένεια Νόμου
 • Διεθνές Κλιματικής Αλλαγής δικαίου και πολιτικής
 • Διεθνές Δίκαιο Περιβάλλοντος και Πολιτικής
 • Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 • Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο
 • Δίκαιο του Διαδικτύου
 • νομική Θεωρία
 • νόμος εξόρυξης
 • Πρόσφυγες / Μετανάστευσης Νόμο Κλινική
 • Καταδίκη: Παγκόσμια Θεωρία, Δίκαιο και Πρακτική
 • Κοινωνική Δικαιοσύνη / Public Interest Clinic
 • Φορολογικό Δίκαιο

Προσαρμοσμένη νομική κλινικές

Θα αποκτήσουν σε βάθος την πρακτική εμπειρία από τη συμμετοχή στην προσαρμοσμένη Νομική Κλινικές εξερευνήσετε τις παρακάτω περιοχές.

Καταναλωτική πίστη

Εξειδικευμένες κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών της καταναλωτικής πίστης και πτωχευτικό δίκαιο θα πρέπει να αναπτυχθεί σε αυτή την κλινική όπου θα θεωρούνται περιπτώσεις που αφορούν τα άτομα που ασχολούνται με ανεξέλεγκτα χρέη και την προοπτική της προσωπικής πτώχευσης. Την έρευνα, την επικοινωνία, τη σύνταξη και δεξιότητες συνηγορίας θα αναπτυχθούν στο ειδικό πλαίσιο των πιστωτικών ιδρυμάτων και την πτώχευση του νόμου, αλλά θα είναι επίσης να μεταφερθούν σε άλλα νομικά πλαίσια.

Ποινικό δίκαιο

Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να συμμετάσχουν στην άμυνα εργασίες προετοιμασίας περιπτώσεις και βοηθά στην εκπροσώπηση των πελατών στα τοπικά δικαστήρια στην περιοχή Newcastle υπό την επίβλεψη ενός δικηγόρου Νομικό Κέντρο. Δεξιότητες θα αναπτυχθούν σε συνέντευξη πελάτη, έρευνα πραγματικότητα, τη στρατηγική, την τακτική και την ηθική στην άμυνα εργασία ποινικές, η οποία θα είναι επίσης να μεταφερθούν σε άλλες διαφορές πλαίσια.

δίκαιο των φυσικών πόρων

Η εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω δύο επίδικες και μη επίδικες πρακτικές επιβολής των βασικών νομοθετικών πράξεων που σχετίζονται με τους φυσικούς πόρους της Αυστραλίας - νερό, τοπική βλάστηση, τα δάση, τα ορυκτά, τα απειλούμενα είδη και η γη. Αυτή η κλινική θα εξετάσει επίσης τη χάραξη πολιτικής στον τομέα του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων του νόμου όπου η εμπειρία μπορεί να αποκτηθεί από τη σύνταξη υποβολές σε προμήθειες μεταρρύθμιση του νόμου, των κοινοβουλευτικών οργάνων και των άλλων οργανισμών.

Δίκαιο Δημόσιο Συμφέρον

Της κοινωνικής δικαιοσύνης και δημοσίου συμφέροντος νομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν τη βάση της πρακτικής στην κλινική αυτή όπου οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, την έρευνα, την κατάρτιση και τις δεξιότητες υπεράσπισης στο πλαίσιο της εν λόγω ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πρόσφυγες / νόμος για τη μετανάστευση

Να αναπτύξουν δεξιότητες για την αντιμετώπιση με τις αρχές, τις έννοιες, θέματα, προβλήματα και διλήμματα που αντιμετωπίζουν στην νόμος για τη μετανάστευση και στις αιτήσεις για άσυλο. Αυτή η κλινική θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα για απόκτηση εμπειρίας στην επικοινωνία με τους πελάτες και οργανισμούς, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λεπτομερή νομική έρευνα και σύνταξη μεταρρύθμιση του νόμου υποβολές.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η είσοδος στο JD / GradDipLegPrac είναι διαθέσιμη για φοιτητές που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου:

 • Οι υποψήφιοι για τη συνδυασμένη Juris Doctor / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτικής πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία μια τριτογενή προσόντα των 3 ετών Επίπεδο 7 Πτυχίο πλην του νόμου από αναγνωρισμένο ίδρυμα? ή
 • άλλα τριτοβάθμια προσόν από αναγνωρισμένο ίδρυμα αξιολογούνται από τη Σχολή Pro Vice-Chancellor να είναι ισοδύναμες.

Ελάχιστες απαιτήσεις Proficiency Αγγλικής Γλώσσας

Οι υποψήφιοι που δεν μιλούν αγγλικά ως πρώτη γλώσσα πρέπει να αποδείξουν ότι πληρούν αγγλική απαίτηση επάρκειας του Πανεπιστημίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αγγλικά απαιτήσεις γλωσσικής επάρκειας μπορεί να βρεθεί στην Αγγλική Γλώσσα Proficiency για την πολιτική εισόδου στα http://www.newcastle.edu.au/about-uon/governance-and-leadership/policy-library/document?RecordNumber=D15/15438

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Αυστραλία - Newcastle, Νέα Νότια Ουαλία
Ημερομηνία Έναρξης: Ιαν. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2018
Αυστραλία - Newcastle, Νέα Νότια Ουαλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών