LL.D. Διδακτορικό στη Καινοτομία, την Επιστήμη, την Τεχνολογία και το Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η επιλογή της καινοτομίας, της επιστήμης, της τεχνολογίας και του δικαίου δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να σκεφτούν τα νομικά, κανονιστικά και δεοντολογικά ζητήματα που αφορούν την καινοτομία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βιοτεχνολογιών και της ιατρικής, της πληροφορικής και της πληροφορικής, των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.

108949_35631815201_2174c07283_k.jpg


Ένα στερεό πρόγραμμα σπουδών συνδυάζοντας θεωρητικές και εφαρμοσμένες προοπτικές

Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές πρώτης τάξεως και διδάσκοντες μερικής απασχόλησης που ασκούν δικηγορικά γραφεία βασιζόμενοι σε προσεγγίσεις που συνδυάζουν θεωρητικές και εφαρμοσμένες προοπτικές. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν εφαρμοσμένη έρευνα ή να κάνουν πρακτική άσκηση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς στον Καναδά ή στο εξωτερικό.


Διεθνοποίηση και συγκριτικό δίκαιο

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της διδακτορικής επιλογής είναι οι ισχυρές διεθνείς της διαστάσεις. Πράγματι, συγκεντρώνει αξιόλογους ακαδημαϊκούς εταίρους των οποίων οι καθηγητές θα επισκέπτονται στο Μόντρεαλ και, κατά συνέπεια, θα συμβάλλουν περαιτέρω στις προοπτικές διεθνούς και συγκριτικού δικαίου. Κάθε χρόνο, ένας από τους ακαδημαϊκούς εταίρους θα φιλοξενήσει ένα θερινό σχολείο για τους φοιτητές του προγράμματος.

Ο διδακτορικός τίτλος είναι ουσιαστικά ένα σε βάθος ερευνητικό πρόγραμμα. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες προσανατολίζονται προς την ανάπτυξη της διατριβής του φοιτητή και οι σπουδαστές επωφελούνται από τις δεξιότητες των ειδικών από όλους τους σημαντικούς τομείς του δικαίου που έχουν σχέση με την καινοτομία. Η κοινή εποπτεία από δύο καθηγητές επιτρέπει στον σπουδαστή να ζητήσει συμπληρωματική εμπειρογνωμοσύνη όπου χρειάζεται.

Τα μαθήματα αυτού του προγράμματος διδάσκονται τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά. Με την άδεια, οι μαθητές μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους σε γλώσσα άλλη από τη γαλλική.


Από τη διατριβή στην καριέρα

Η στέρεη βάση στη νομική συλλογιστική σχετικά με θέματα καινοτομίας, επιστήμης και τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τη διδακτορική διατριβή, θα παράσχουν στους φοιτητές ένα μοναδικό προφίλ που θα τους επιτρέψει να σκεφτούν τη σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, τη δημόσια πολιτική και τη διαβούλευση στο κοινό και ιδιωτικούς οργανισμούς.


Προσόντα για εισαγωγή

  • Εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ.
  • LL. Βαθμό Μ ή ισοδύναμο.
  • Μέσος όρος τουλάχιστον 3,3 σε 4,3, ή ισοδύναμο, στο LL. Βαθμός Μ.
  • Μπορούν να απαιτηθούν εξετάσεις Αγγλικών / Γάλλων και / ή προσωπική συνέντευξη.

108950_5758209559_4929b7ac13_b.jpg

Δίδακτρα ανά τρίμηνο πλήρους απασχόλησης

Τα δίδακτρα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Québec ρυθμίζονται σύμφωνα με το νομικό καθεστώς του σπουδαστή στον Καναδά:

  • Οι κάτοικοι του Κεμπέκ: περίπου 1.227,75 δρχ
  • Γάλλοι και γαλλόφωνοι Βέλγοι: περίπου 1.227,75 δρχ
  • Διεθνείς φοιτητές: Πλήρης απασχόληση: περίπου 8,407.73CAD
  • Καναδοί μη κάτοικοι του Κεμπέκ: 3815,85 δολάρια που σχετίζονται με τα έξοδα

Κατάσταση γραφής: $ 436,70, για όλους τους φοιτητές

Υποτροφίες για τη μείωση των διδάκτρων που είναι διαθέσιμες για να πληρώσουν ως κάτοικοι του Κεμπέκ


https://registraire.umontreal.ca/droits-de-scolarite/couts-des-etudes/exemptions-pour-etudiants-etrangers/

http://www.education.gouv.qc.ca/en/references/studying-in-quebec/exemptions/agreements-between-the-quebec-government-and-foreign-governments/

Διάρκεια

  • 6 ώρες πλήρους απασχόλησης (υποχρεωτική 2 έτη)
  • Κατάσταση γραφής: μετά το δεύτερο έτος
Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1878, the Université de Montréal's Faculty of Law has been recognized for its excellence since the very beginning. It stands apart from other great law faculties, because of its unique comb ... περαιτέρω

Founded in 1878, the Université de Montréal's Faculty of Law has been recognized for its excellence since the very beginning. It stands apart from other great law faculties, because of its unique combination of intellectual pluralism and groundbreaking scientific research conducted by professors and students in numerous fields of law. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη