LL.M. Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για 20 χρόνια η LL.M. Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο έχει προσφέρει μια μοναδική και πολύτιμη εμπειρία με το νόμο απόφοιτοι από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια εκτελεστική LL.M. πρόγραμμα. Με σχεδόν 200 χρόνια εμπειρίας η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης είναι παγκοσμίως γνωστή για την αριστεία της σχολής του και το νομικό προγράμματα εκπαίδευσης του. τοποθεσία του σχολείου, η Ζυρίχη, είναι η οικονομική πρωτεύουσα και η πιο ζωντανή πόλη της Ελβετίας και βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να ανακαλύψουν εύκολα άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να απολαύσετε το εντυπωσιακό περιβάλλον της Ελβετίας.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που αποφοιτούν σπουδαστές βρίσκουν στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης είναι η ευκαιρία να ακολουθήσει μια ευρεία πορεία της μελέτης, καθώς και η δυνατότητα να εξερευνήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντός τους στα μαθήματα Ειδικότητας. Οι μαθητές θα επωφεληθούν από την εκτελεστική LL.M. μας Πρόγραμμα ειδικά σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για τους δικηγόρους που εργάζονται σε ένα διεθνές πεδίο.

Το πρόγραμμα

Η εκτελεστική LL.M. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης προσφέρεται σε μερικής απασχόλησης (πρόγραμμα 2 χρόνων, με βάση την εργασία) και η βάση πλήρους απασχόλησης (πρόγραμμα 1 χρόνο, απαιτείται χρόνος συμμετοχής 8 μήνες). Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης απευθύνεται σε όσους εργάζονται στην Ελβετία και ψάχνουν για μια νέα πρόκληση. Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν επαρκή γνώση της γερμανικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, οι μαθητές θα επωφεληθούν από την εξαιρετική φήμη της Ελβετίας, καθώς και μοναδική γεωγραφική και οικονομική κατάσταση της. Σημειώστε ότι οι διαλέξεις θα διδάσκονται μόνο στα αγγλικά.

Η LL.M. Τα προγράμματα αποτελούνται από ένα βασικό μάθημα και σε μαθήματα ειδικότητας. Το βασικό μάθημα αποτελείται από 12 ενότητες που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά και επιλεγόμενα τομείς της μελέτης. Τα μαθήματα εξειδίκευσης που αποτελείται από δύο ενότητες. Η όλη πορεία της μελέτης αποτελείται από περίπου 420 διαλέξεις.

Στα προγράμματα μερικής απασχόλησης μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων ειδικοτήτων:

  • LL.M. στον Διεθνή Τραπεζικό και Δημοσιονομικό Νόμο
  • LL.M. στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές και Μεταφορά Τεχνολογίας
  • LL.M. στη διεθνή δικαστική διαδικασία και τη διαιτησία
  • LL.M. στις συγχωνεύσεις και εξαγορές και το εταιρικό δίκαιο
  • LL.M. στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο

Το πλήρες ωράριο LL.M. προγράμματα παρέχουν δύο δυνατότητες εξειδίκευσης:

  • LL.M. στον Διεθνή Τραπεζικό και Δημοσιονομικό Νόμο
  • LL.M. στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο
RHARA

Επιλογή:
Οι σπουδαστές που δεν αναζητούν εξειδικευμένο LL.M. Ο τίτλος λαμβάνει τον γενικό τίτλο "LL.M. Διεθνές Οικονομικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο ".

Συνοπτική παρουσίαση των βασικών σημείων

Μερικής απασχόλησης LL.M. προγράμματα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ • LL.M. Διεθνής Τραπεζικός, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Νόμος • LL.M. Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές και Μεταφορά Τεχνολογίας • LL.M. Διεθνείς Διαδικασίες και Διαιτησία • LL.M. Συγχωνεύσεις & Εξαγορές και Εταιρικό Δίκαιο • LL.M. Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο
Διάρκεια του προγράμματος 2 χρόνια με βάση την εργασία
Διαλέξεις πρόγραμμα εργασίας με βάση (τάξεις λάβει μέρος την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί)
ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ Γερμανικά (και αγγλικά)
Πλήρης απασχόληση LL.M. προγράμματα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ • LL.M. Διεθνής Τραπεζικός, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Νόμος • LL.M. Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο
Διάρκεια του προγράμματος 1 έτος (απαιτούμενος χρόνος φοίτησης 8 μήνες)
Διαλέξεις Πλήρης απασχόληση
ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ Αγγλικά

Εφαρμογή και Επιλεξιμότητα

Οι ακόλουθες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για την εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών: - Πτυχίο Νομικής σε επίπεδο Δασκάλου (εξαιρέσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση) - Επαγγελματική εμπειρία - Καλή λεκτική και γραπτή γνώση των διδακτικών γλωσσών ( Γερμανικά και Αγγλικά) Έντυπο αίτησης: www.LLM.uzh.ch Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας

Δικαστικά έξοδα

CHF 32.800.- Περιλαμβάνονται στα δίδακτρα τα έξοδα για τα υλικά μαθημάτων, τα έξοδα εξέτασης καθώς και όλα τα έντονα Σαββατοκύριακα και ορισμένα επιπλέον γεγονότα. Δεν περιλαμβάνονται οι δαπάνες για εκδρομές, επιπλέον λογοτεχνία και το κόστος διαβίωσης.

Η Τοποθεσία

Η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει: την πολιτιστική πολυμορφία, την πολυγλωσσία, εντυπωσιακά τοπία και, φυσικά, τους ανθρώπους της. Υπάρχουν σήμερα περίπου 8,1 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην Ελβετία, μιλώντας τέσσερις επίσημες γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Romansh.

Παρά το γεγονός ότι η Ελβετία δεν διαθέτει τους φυσικούς πόρους και ότι η ελβετική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές, η οικονομική της κατάσταση ήταν πολύ σταθερή όλα αυτά τα χρόνια? ΑΕΠ ανά κάτοικο είναι υψηλότερη από ό, τι στις περισσότερες βιομηχανικές χώρες. Η ελβετικού πληθυσμού στο σύνολό του βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης και την Ελβετία αξίζει τη φήμη της προτύπων υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών σε όλους τους τομείς (υγεία, τη βιομηχανία, τις δημόσιες μεταφορές, την εκπαίδευση, κλπ).

Φοιτητική ζωή

Σπουδές στη Ζυρίχη σημαίνει να ζεις σε ζωντανή και συναρπαστική πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελβετίας, η οποία είναι πολύ περισσότερο από ένα επιχειρηματικό και οικονομικό κέντρο. Γνωστή ως η «μικρή μεγάλη πόλη", Ζυρίχη προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα ένα ελκυστικό χώρο αναψυχής με εντυπωσιακά όμορφη λίμνη και στα γύρω βουνά.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations ... περαιτέρω

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations in Switzerland but also excels with its outstanding network of renowned professors from all over the world who lecture the many programs and courses Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη