LL.M. Διεθνές και συγκριτικό δίκαιο

Trinity College Dublin

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LL.M. Διεθνές και συγκριτικό δίκαιο

Trinity College Dublin

Με την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση των τελευταίων είκοσι χρόνων και, ακόμη και νωρίτερα, με την αύξηση της προβολής του διεθνούς κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπήρξε η ώθηση για τους σπουδαστές όλων των εθνικοτήτων να μελετήσουν τομείς δικαίου με ευρεία διεθνή και συγκριτική εστίαση. Το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέψει στους σπουδαστές να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη συγκριτική νομική έρευνα χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της ώριμης συγκριτικής νομοθεσίας και να αναπτύξουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ανεξαρτησία προκειμένου να συμμετάσχουν παραγωγικά σε ένα μεταβαλλόμενο, κοινωνικό, πολιτιστικό και διεθνές περιβάλλον.

Το LL.M. (Διεθνές και Συγκριτικό Δίκαιο) παρέχεται σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Προσβλέπει στην προώθηση της κριτικής ανάλυσης και του προβληματισμού σε διάφορες πτυχές του διεθνούς δικαίου και του συγκριτικού δικαίου. Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα εξετάζονται σε έξι ενότητες και θα ολοκληρώσουν επίσης μια ερευνητική διατριβή σε ένα θέμα που εγκρίθηκε από το Διευθυντή Διατριβής και σχετίζεται με κάποια πτυχή του διεθνούς και συγκριτικού δικαίου.

Στο LL.M (Διεθνές και Συγκριτικό Δίκαιο) προσφέρουμε στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν από ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων με ένα ευρύ διεθνές και συγκριτικό δίκαιο - πολλές από τις οποίες σχετίζονται με τα διεθνή και περιφερειακά ανθρώπινα δικαιώματα. Οι προσφορές των ενοτήτων μπορούν να περιλαμβάνουν το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο, το Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, το Ισλαμικό Δίκαιο, το Νόμο για τους Πρόσφυγες, καθώς και συγκριτικές ενότητες σχετικά με το Δίκαιο των Ψηφιακών Τεχνολογιών, το Διεθνές Αεροπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Έκφρασης και της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν έως και δύο ενότητες από τον ευρύ πίνακα που προσφέρεται στο LLM (General), από το νόμο για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μέχρι το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η Νομική Σχολή διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον παραπάνω κατάλογο και, ειδικότερα, το δικαίωμα απόσυρσης και προσθήκης ενοτήτων. Σημειώστε ότι οι ενότητες προσφέρονται μόνο σε ένα εξάμηνο και οι εκτιμήσεις του χρονοδιαγράμματος μπορούν επίσης να περιορίσουν την επιλογή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ενότητες που είναι διαθέσιμες σε ένα δεδομένο έτος είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα LL.M.

Επιλογές μαθήματος

1 Έτος Πλήρες TIme

Διεύθυνση URL μαθήματος

Ο καθηγητής Gerry Whyte

Μαθήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεπτέμβριος 2018

Λήξη προθεσμίας

31 Μαΐου 2018

Ως εκ τούτου, οι αιτήσεις υποβάλλονται από ειδικευμένους πτυχιούχους που κατέχουν πολύ καλή πτυχίο πτυχίου Bachelor ή νόμιμο διεπιστημονικό πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν επίσης από εξαιρετικούς πτυχιούχους σε συναφείς κλάδους των Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών που μπορούν πειστικά να αποδείξουν ότι οι σπουδές τους έχουν προετοιμαστεί πλήρως για το LLM.

Υποθέτοντας ότι αυτή η βασική προϋπόθεση έχει τεθεί σε ισχύ, στη συνέχεια η πρόσβαση στα διάφορα προγράμματα LLM βρίσκεται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Νομικής Σχολής, η οποία θα αποφασίζει για θέματα εισδοχής λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των την ατομική εφαρμογή και τους στόχους εξασφάλισης μιας ποικίλης τάξης LLM με το υψηλότερο δυνατό ακαδημαϊκό επίπεδο. Οι απαιτήσεις εισδοχής ενδέχεται να διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και από έτος σε έτος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση March 4, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
19,308 EUR
Πλήρης απασχόληση στην ΕΕ: € 10.068 / Ημερήσια περίοδος εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης: € 19.308
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών