Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Southwestern Law School προσκαλεί έρευνες από ξένες δικηγορικές εταιρείες και μεμονωμένους διεθνείς επαγγελματίες στους τομείς της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας, για εξειδικευμένες προτάσεις κατάρτισης που οδηγούν στην απονομή του LL.M.

Σε μια ενηλικιωμένη πληροφόρηση και επικοινωνία, η πρακτική του νόμου γίνεται όλο και πιο παγκόσμια. Southwestern Law School , που βρίσκεται στην πιο πολιτιστικά διαφορετική πόλη στις ΗΠΑ, και ένα κέντρο ψυχαγωγίας και τεχνολογίας βιομηχανίες, προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρογνωμοσύνη και ειδικές γνώσεις σε τομείς και σε άλλους τομείς. Πέρα από τα βασικά μαθήματα της πνευματικής ιδιοκτησίας και του δικαίου των συμβάσεων, το Southwestern προσφέρει τον μεγαλύτερο αριθμό επιλογών στον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας, επιτρέποντας την εξατομικευμένη εξειδίκευση για τους επαγγελματίες του πλανήτη. Ποιος θα είναι ο αντίκτυπος των επαναδιαπραγμάτευσεων διεθνών εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των ΗΠΑ και των γειτόνων τους; Ποιοι είναι οι νικητές και οι ηττημένοι στη συζήτηση για την ουδετερότητα των ΗΠΑ; Πώς θα επηρεάσει ο νόμος της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων η καινοτομία και ο ανταγωνισμός; Ποια είναι η εξέλιξη της Κίνας στα εμπορικά μυστικά; Πώς αλληλεπιδρά το Hollywood με τις διεθνείς κινηματογραφικές βιομηχανίες στην Κίνα, την Ινδία, τη Νιγηρία (και την πιο πρόσφατη Σαουδική Αραβία); Σε έναν κόσμο όπου οι ερωτήσεις αλλάζουν με τις απαντήσεις, η Southwestern εκπαιδεύει τους σπουδαστές της για να ελέγξουν τις βασικές νομικές έννοιες καθώς και τις επιχειρηματικές πρακτικές που αφορούν συγκεκριμένες βιομηχανίες, προσφέροντάς τους το σχετικό πλαίσιο και τις δεξιότητες για την πλοήγηση στις αναδυόμενες ανάγκες των εργοδοτών και των πελατών τους.

Η Southwestern προσφέρει προηγμένη τεχνογνωσία σε αναδυόμενους τομείς όπως το Τεχνολογικό Δίκαιο και η Επιχειρηματικότητα, ο Νόμος περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένου του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, του εμπορικού σήματος και των πνευματικών δικαιωμάτων), η διαπραγμάτευση και η επίλυση διαφορών, καθώς και το αμερικανικό δίκαιο και νομικά συστήματα. Οι σπουδαστές μπορούν να ειδικεύονται σε αυτές και άλλες εγκεκριμένες περιοχές με 12 αποκλειστικές μονάδες σε ένα πρόγραμμα 24 μονάδων (έως και 30). Το μάθημα περιλαμβάνει μαθήματα που ενσωματώνονται με Αμερικανούς φοιτητές JD καθώς και μικρότερα ειδικά σεμινάρια για διεθνείς μεταπτυχιακούς φοιτητές και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει εξειδικευμένες πρακτικές πρακτικής άσκησης με διακρατικούς επαγγελματίες που εδρεύουν στην Καλιφόρνια. Η Southwestern έχει πολυάριθμες σχέσεις με ξένα πανεπιστήμια και οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένης της Jindal Global Law School στην Ινδία, της κοινοπραξίας NACLE των σχολών της Βόρειας Αμερικής και της ομάδας διανοητικής ιδιοκτησίας David και Raymond στη Σαγκάη), συμβάλλοντας στη διευκόλυνση των ταχέως εξελισσόμενων απαιτήσεων μιας παγκόσμιας νομικής πρακτικής .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Law School »

Τελευταία ενημέρωση May 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη