Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LL.M. Του νόμου σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πλαίσιο

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που μοιάζει με καμία άλλη που προσφέρονται στην Ευρώπη. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη πρόγραμμα με επίκεντρο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, ο στόχος μας είναι να διδάξει νόμος στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πλαίσιο και να το κάνει με μια κορυφαία διεθνή σχολή και τη χρήση νέων μεθόδων και παιδαγωγικών μεθόδων.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

 • Νόμος αλλάζει. Δικηγόροι πρέπει να λειτουργούν στο πλαίσιο ενός πλήθους των δικαιοδοσιών και νομικές πηγές όλο. Κατά συνέπεια, ένας αυξανόμενος αριθμός των νομικών φορέων (στα δικαστήρια και έξω από τα δικαστήρια, ακόμα και στη νομοθετική διαδικασία) πρέπει να ασκούν δραστηριότητες σε πολλές χώρες και είναι άνετη εργασία με διαφορετικές νομικές πηγές.
 • Την ίδια στιγμή, η οικονομική και κοινωνική ένταξη αυξάνει τον πολυεθνικό χαρακτήρα των περιπτώσεων στις οποίες οι δικηγόροι καλούνται να βοηθήσουν σε καθημερινή βάση. Αυτό έχει επίσης οδηγήσει σε μια αναδυόμενη διεθνή αγορά νομικών υπηρεσιών. Όλα αυτά απαιτούν ένα διαφορετικό είδος του δικηγόρου από το παραδοσιακό δικηγόρος εκπαιδεύονται αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη εσωτερική έννομη τάξη. Απαιτεί μια πραγματικά διεθνή νομική εκπαίδευση, όπου τα μαθήματα είναι ειδικά προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της πολυφωνίας των πηγών δικαίου και δικαιοδοσιών. Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της διπλωματικής / LL.M. Πτυχίο νόμου, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πλαίσιο.
 • Το πρόγραμμα θα υιοθετήσει την προσέγγιση της διδασκαλίας η οποία Joseph Weiler έχει επινοήθηκε ως το «Σύνολο Νόμος ™". Αυτό αντιπροσωπεύει μια τολμηρή παιδαγωγική και πνευματική ρήξη με τους παραδοσιακούς τρόπους διδασκαλίας νόμου.
 • Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό το μάθημα θα αντιμετωπίσει μια τεράστια προσπάθεια με την οποία οι περισσότεροι θα είναι εξοικειωμένοι: θα απαιτήσει ένα σταθερό επίπεδο πολύ υψηλό δέσμευση, την προετοιμασία και τη δέσμευση. Αλλά τα οφέλη θα είναι πλούσια: τόσο στην νοητική διέγερση και την επαγγελματική κατάρτιση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συμμετοχή και ECTS

Αυτό LL.M. Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούλιο. Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο διαρθρώνεται σε τρεις όρους. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 60 ECTS για την κάλυψη των LL.M. απαιτήσεις βαθμό. Αυτό θα περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε βασικές σεμινάρια.

Εξάμηνο στο εξωτερικό

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από τις συμφωνίες ανταλλαγής με την κορυφαία αμερικανική και την ευρωπαϊκή σχολεία Δικαίου, και να παρακολουθήσουν ένα επιπλέον εξάμηνο στο εξωτερικό.

Διατριβή μάστερ

Οι μαθητές έχουν εγκριθεί σε Master of Laws Διατριβή θα λάβετε ένα Μεταπτυχιακού Διπλώματος, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Μπολόνια.

Βραζιλίας φοιτητές εγκριθεί ένα Master of Laws Διατριβή θα λάβετε ένα Μεταπτυχιακού Διπλώματος που μπορούν να αναγνωριστούν ως «Diploma de Mestrado" στη Βραζιλία.

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα από το Σύνθετη LL.M. στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο, Όπως:

 • Κοινή Συμβάσεις Νόμος
 • Συγκριτική Εταιρική φορολογία
 • Εταιρικό Δίκαιο και τον κανονισμό Securities
 • Βασικές αρχές της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δίκαιο Ανταγωνισμού
 • Διεθνές Δίκαιο Ενέργειας
 • Διεθνές Δίκαιο Περιβάλλοντος
 • Δίκαιο Επιχειρήσεων και Κοινωνία στην Κίνα
 • Στρατηγική Λήψη Αποφάσεων για Δικηγόρους
 • Τάσεις της εξέλιξης του πλαισίου της ΕΕ Θεσμικών

Διπλά πτυχία

Católica Παγκόσμια Σχολή Νομικών, προσφέρει τρία διπλά πτυχία. Ένας έχει συσταθεί με την Βασιλική Οδό College στο Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της ευρυζωνικής προγράμματος σπουδών φάση της LL.M. σε CGSL, ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο κλάδο της Global νόμου, με την παρακολούθηση μαθημάτων και την αξιοποίηση των πόρων της βιβλιοθήκης στο King College του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παράγει ένα κομμάτι της αιχμής παγκόσμια νομική υποτροφία.

Católica Παγκόσμια Νομική Σχολή του; s φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Master of Laws (LL.M.) πρόγραμμα σε Πανεπιστήμιο Cornell Νομική Σχολή. Θα αποκτήσει μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από την αιχμή του δόρατος παγκόσμιους θεσμούς. Αυτό το πρόσθετο πτυχίο από Ivy League πανεπιστήμιο θα επιτρέψει επίσης στους μαθητές (σύμφωνα με ορισμένες απαιτήσεις του LL.M.) για να καθίσει για τις εξετάσεις New York Bar.

Católica Παγκόσμια Σχολή Δίκαιο LL.M.; s φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Master of Laws (LL.M.) πρόγραμμα σε Το Πανεπιστήμιο του Michigan Νομική Σχολή. Θα αποκτήσει μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από την αιχμή του δόρατος παγκόσμιους θεσμούς. Αυτή η επιπλέον βαθμό θα επιτρέψει επίσης στους μαθητές (σύμφωνα με ορισμένες απαιτήσεις του LL.M.) για να καθίσει για τις εξετάσεις New York Bar. Δεκτές οι μαθητές θα επωφεληθούν από την έκπτωση 1/3 στο Μίτσιγκαν LL.M. σημαντικό δίδακτρα.

Católica Παγκόσμια Νομική Σχολή του LL.M.'s μαθητές έχουν τώρα την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Boston University School του νόμου. Θα αποκτήσει μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από δύο παγκόσμιους θεσμούς. Αυτή η επιπλέον βαθμό θα επιτρέψει επίσης στους μαθητές (σύμφωνα με ορισμένες απαιτήσεις του LL.M.) για να καθίσει για τις εξετάσεις New York Bar.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ & δίδακτρα

Υποτροφίες μπορούν να χορηγούνται σε περιορισμένο αριθμό φοιτητών, με βάση την αξία του. Για να εφαρμόσετε, παρακαλούμε να στείλετε ένα αίτημα επιστολή περιγράφοντας τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας.

Millennium BCP Υποτροφίες

Για τους υποψήφιους από την Ελλάδα, την Πολωνία και τη Ρουμανία, τρεις υποτροφίες αξίας € 13.333,33

Católica Υποτροφίες

Παραίτηση δίδακτρα Half - δύο επιχορηγήσεις για τους υποψηφίους τόσο από τη Βραζιλία και την Κίνα

Δίδακτρα

 • LL.M νόμου, σε ευρωπαϊκό πλαίσιο: € 14.000 (Δόσης πολιτικής που είναι διαθέσιμα)
 • Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία: € 1.650
 • Πρόσθετες εξάμηνο στο εξωτερικό: € 2.175

Προϋποθέσεις Εισόδου

Όλα LL.M. οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πρώτου πτυχίου νομικής.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψηφίους με ισχυρό ακαδημαϊκό ρεκόρ.

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ανά πάσα στιγμή.

LL.M. αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθεί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα αποσταλεί επίσημη επιστολή αποδοχής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Δύο συστατικές επιστολές (στα αγγλικά ή στα πορτογαλικά)
 • Επίσημη μεταγραφές από σχολεία φοίτησης (στα αγγλικά ή στα πορτογαλικά)?
 • Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά) με τις ημερομηνίες και τα μήκη της απασχόλησης (μακρά κατ 'ανώτατο όριο δύο σελίδες)
 • Επίσημη επιστολή της αποστολής για τους φοιτητές που χρηματοδοτείται από εταιρείες ή άλλους οργανισμούς
 • Επίσημη έκθεση βαθμολογίας TOEFL / IELTS ή πιστοποιητικό.
 • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
 • 1 φωτογραφία

Τα απαιτούμενα υλικά (επικυρωμένα αντίγραφα των πρωτότυπων εγγράφων) θα πρέπει να τοποθετηθούν:

GEFAP | Universidade Católica Portuguesa de Palma Cima | 1649-023 Lisboa | Πορτογαλία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποCatólica Global School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη