LL.M. Νόμος σε ψηφιακό πλαίσιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γενικός

 • Τοποθεσία: Católica Global School of Law
 • Όλες οι τοποθεσίες: Λισαβόνα, Πορτογαλία
 • Διάρκεια: 1 έτος
 • Πρώιμη Ημερομηνία Έναρξης: Αίτηση Πληροφορίες
 • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Αίτηση πληροφοριών
 • Όλες οι γλώσσες: Αγγλικά
 • Είδος μελέτης: Πανεπιστημιούπολη
 • Ροή: Πλήρης απασχόληση
 • Δίδακτρα: 14 000 ευρώ

132679_01_CGSL_Cursos_LLM-03.jpg

LL.M. Νόμος σε ψηφιακό πλαίσιο

Οι ψηφιακές τεχνολογίες αναδιαμορφώνουν ουσιαστικά κάθε τομέα του δικαίου. Η εμφάνιση και η ταχεία ανάπτυξη τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το cloud computing, το blockchain και το Διαδίκτυο των πραγμάτων έχουν δοκιμάσει τα όρια των υφιστάμενων νομικών κανόνων και πυροδοτούν τη συζήτηση για το αν είναι κατάλληλα για το σκοπό. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές να κατανοήσουν και να προβλέψουν αυτές τις προκλήσεις και να καταστούν ειδικευμένοι επαγγελματίες σε μια ψηφιακή οικονομία.

Γιατί Νόμος σε Ψηφιακό Πλαίσιο

Με γνώμονα αυτό το στόχο, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία των αναδυόμενων τεχνολογιών. Πιστεύουμε ότι οι απόφοιτοί μας θα είναι σε θέση να εμπλακούν επαρκώς με τους ενδιαφερόμενους της ψηφιακής οικονομίας - είτε πρόκειται για ρυθμιστές, είτε για αρχάριους επιχειρηματίες είτε για μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας - αν αντιληφθούν πώς το τεχνολογικό πλαίσιο διαμορφώνει τα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι δικηγόροι τεχνολογίας πρέπει επίσης να λειτουργούν στο πλαίσιο πολλαπλών δικαιοδοσιών και να αισθάνονται άνετα να εργάζονται με νόμιμες πηγές διαφορετικής προέλευσης. Σύμφωνα με την προσέγγιση των άλλων προγραμμάτων που προσφέρονται από το Católica Global School of Law , τα μαθήματα που διδάσκονται στο πλαίσιο του LL.M. Ο «νόμος σε μια ψηφιακή οικονομία» θα έχει παγκόσμια εστίαση, αντί για αυστηρά εγχώριο ή περιφερειακό.

Επιπλέον, αυτά είναι μαθήματα που θα απαιτήσουν από τους μαθητές να έρθουν στην τάξη πλήρως προετοιμασμένοι και να συμμετάσχουν ενεργά. Η προ-ενεργή μάθηση είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της προσαρμοστικότητας των μαθητών - δύο δεξιότητες που είναι κρίσιμες για όσους θα ασκούν το επάγγελμα σε ένα πεδίο δικαίου που βρίσκεται σε αμείωτη εξέλιξη.

Πληροφορίες προγράμματος

 • Παρακολούθηση και ECTS: Αυτό το LL.M. είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους, το οποίο εκτελείται από το Σεπτέμβριο έως τον Ιούλιο.
 • Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο είναι διαρθρωμένο σε τρεις όρους.
 • Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 60 ECTS για να ανταποκριθούν στο LL.M. βαθμό.
 • Εξάμηνο Εξάμηνο: Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από τις συμφωνίες ανταλλαγής με κορυφαίες αμερικανικές και ευρωπαϊκές νομικές σχολές και να παρακολουθήσουν ένα επιπλέον εξάμηνο στο εξωτερικό.
 • Διδακτορικό Δίπλωμα: Οι φοιτητές που έχουν εγκριθεί στο Master of Laws, θα λάβουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Μπολόνια.
 • Βραζιλιάνοι φοιτητές που έχουν λάβει άδεια στο Master of Laws, θα λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί ως "Diploma de Mestrado" στη Βραζιλία.

Διπλά Βαθμοί

 • Έχει καθιερωθεί με το King's College στο Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της ευρυζωνικής διδακτικής φάσης του LL.M. στο CGSL , ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να ειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο κλάδο του Global Law, παρακολουθώντας μαθήματα και εκμεταλλευόμενοι τους πόρους της βιβλιοθήκης στο King's College, επιτρέποντάς του να παράγει ένα κομμάτι πρωτοποριακής παγκόσμιας νομικής υποτροφίας.
 • Οι σπουδαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο πρόγραμμα Master of Laws (LL.M.) στο Cornell University Law School. Θα αποκτήσουν μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από κορυφαία παγκόσμια ιδρύματα. Αυτό το πρόσθετο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Ivy League θα επιτρέψει επίσης στους σπουδαστές (που συμμορφώνονται με ορισμένες απαιτήσεις στο LL.M.) να καθίσουν για την εξέταση της New York Bar.
 • Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο πρόγραμμα MASTER OF LAWS (LL.M.) στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Michigan. Θα αποκτήσουν μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από κορυφαία παγκόσμια ιδρύματα. Αυτός ο πρόσθετος τίτλος θα επιτρέψει επίσης στους σπουδαστές (που συμμορφώνονται με ορισμένες απαιτήσεις στο LL.M.) να καθίσουν για την εξέταση της New York Bar. Οι αποδεκτοί φοιτητές θα επωφεληθούν από μια έκπτωση 1/3 στο Michigan LL.M. σημαντικά δίδακτρα.
 • Οι φοιτητές της LL.M έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Σχολή Νομικών της Βοστώνης. Θα αποκτήσουν μια ισχυρή διεθνή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς και δύο βαθμούς από δύο παγκόσμιους θεσμούς. Αυτός ο πρόσθετος τίτλος θα επιτρέψει επίσης στους σπουδαστές (που συμμορφώνονται με ορισμένες απαιτήσεις στο LL.M.) να καθίσουν για την εξέταση της New York Bar.

Υποτροφίες και δίδακτρα

 • Οι υποτροφίες μπορούν να χορηγηθούν σε περιορισμένο αριθμό φοιτητών με βάση την αξία τους. Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε μια επιστολή αίτησης που περιγράφει τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας.
  • Υποτροφία Elsa: Η Católica Global School of Law παρέχει πλήρη υποτροφία για ένα μέλος της ELSA. Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί απευθείας στην Católica Global School of Law .

Εκτός από το LL.M. πρέπει να υποβάλετε μια Επιστολή Ενθάρρυνσης στην ELSA International, εξηγώντας γιατί είστε ο σωστός υποψήφιος για την υποτροφία.

Δίδακτρα

 • Νόμος LL.M σε ψηφιακό πλαίσιο: 14.000 EUR / έτος
 • Διδακτορική Διατριβή € 1.700
 • Πρόσθετο Εξάμηνο Εξωτερικού € 2.250
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... περαιτέρω

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη