LL.M. Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

LL.M. Χρηματοδότηση

Πολυάριθμες ταχείες αλλαγές στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών έχουν αλλάξει δραματικά τις απαιτήσεις και το περιεχόμενο των νομικών σπουδών. Με την ανάπτυξη των νέων χρηματοδοτικών μέσων, όπως τα παράγωγα και τα διεθνή αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου, καθώς και εντελώς νέες απαιτήσεις για δημοσιονομικού κανονισμού, κεντρικό τραπεζικό σύστημα και το πτωχευτικό δίκαιο, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για τους επαγγελματίες να εκπαιδευτούν στα ποιοτικά νέα και ταχέως εξελισσόμενους τομείς της νομικής πρακτικής.

Η LL.M. Χρηματοδότηση του προγράμματος σπουδών στο ILF θα σας εκπαιδεύσει, όχι μόνο για την αντιμετώπιση, αλλά και να υπερέχουν σε αυτό το ολοένα και πιο σημαντικός τομέας όπου οι κόσμοι του διεθνούς δικαίου και της Global Finance συναντιούνται. Το πρόγραμμα LL.M Οικονομικών μπορεί να γίνει σε βάση μερικής απασχόλησης, συμπληρώνοντας την τακτική ενός έτους LL.M. Πρόγραμμα Οικονομικών σε μια περίοδο δύο ετών. Ο σκοπός μιας τέτοιας ρύθμισης είναι να επιτρέπουν στους μαθητές να εργάζονται με μειωμένο ωράριο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, χρηματοδοτώντας έτσι τις σπουδές τους στο ILF.

LL.M πρόγραμμα Οικονομικών μας είναι:

  • Διεπιστημονικό

Το πρόγραμμα ξεπερνά τον παραδοσιακό διαχωρισμό των ακαδημαϊκών κλάδων του δικαίου και των επιχειρήσεων / οικονομικά. Το πρόγραμμα σας διδάσκει τις πτυχές του τόσο νομικά όσο και των επιχειρήσεων / οικονομικά και εστιάζει στη διασταύρωση και η αλληλεπίδρασή τους. Έτσι, θα αποκτήσουν την ικανότητα και τις γνώσεις για να εκτιμήσουν το νομικό πλαίσιο, τους περιορισμούς στις οικονομικές αποφάσεις και οικονομικές επιπτώσεις των νομοθετικών οδηγιών και νομική πρακτική. Θα πρέπει να διδάσκονται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και τους κορυφαίους επαγγελματίες από τις δύο τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους.

  • Διεθνή

Το πρόγραμμα είναι διεθνής από κάθε άποψη: το πρόγραμμα σπουδών μας, σχολή μας και τους μαθητές μας. Τα μαθήματα που προσφέρονται από την LL.M. Πρόγραμμα χρηματοδότησης περιλαμβάνουν ευρωπαϊκό και διεθνές εταιρικό δίκαιο, το νόμο για τις αγορές κεφαλαίων και τίτλων καθώς και θέματα σχετικά με την ευρωπαϊκή νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών. Η LL.M. Πτυχιακό πρόγραμμα Οικονομικών προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε εξειδικευμένα θέματα όπως: "Accounting", "Ασφαλιστικό Δίκαιο" και "Δίκαιο της φορολογίας των επιχειρήσεων». Μεγάλη σχολή μας προέρχεται από πάνω από δέκα χώρες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, οι μαθητές μας έρχονται από όλο τον κόσμο - συνήθως από περισσότερες από 25 χώρες κάθε χρόνο.

  • Μια στενή αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας και πρακτικής

Το πρόγραμμα σπουδών θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν και θεωρητική κατανόηση καθώς και πρακτική γνώση των ειδικών απαιτήσεων των τραπεζών και των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων του διεθνούς δικαίου και των λογιστικών και ελεγκτικών εταιρειών, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Γερμανίας Bundesbank.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εκτός από εξέχοντες πανεπιστημιακοί, η πλειοψηφία της σχολής μας αποτελείται από τους κορυφαίους επαγγελματίες από τους τομείς του δικαίου, των τραπεζών, κεντρικών τραπεζών και του δημοσιονομικού κανονισμού.

Ως αναπόσπαστο και σημαντικό μέρος της LL.M. Πτυχιακό πρόγραμμα Οικονομικών, θα έχετε επίσης την πολύτιμη ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα οικοτροφείο δύο μήνες σε ένα από τα διάφορα χορηγούς της ILF από το οικονομικό, κανονιστικό, κεντρικών τραπεζών, του διεθνούς δικαίου και της λογιστικής τους τομείς.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η LL.M. Finance πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους που έχουν ήδη ένα πρώτο πτυχίο σε νόμο, επιχείρηση ή την οικονομία από διαπιστευμένο ή αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Ως εκ τούτου, εάν έχετε στην κατοχή σας ένα πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα και να έχουν εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουν την αίτησή σας.

Οι υποψήφιοι που έχουν κερδίσει ένα νόμο, επιχείρηση ή πτυχίο οικονομικών από την εργασία σειράς μαθημάτων αλληλογραφία ή εξ αποστάσεως μάθηση δεν είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή.

Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία δεν είναι μια απαίτηση. Θα παραδεχτώ ένα μείγμα των μαθητών με και χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία οι οποίοι θα επωφεληθούν εξίσου από το πρόγραμμα.

Δεδομένου ότι η αγγλική είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας, θα πρέπει να έχετε μια καλή γνώση της γραπτής και προφορικής αγγλικά. Επάρκειας σας στην αγγλική γλώσσα πρέπει να αποδειχθεί για να ξεπεράσει το επίπεδο του TOEFL 600, CBT TOEFL 250, IBT TOEFL 100 (με ελάχιστο όριο 22 για κάθε τμήμα), Cambridge CAE (με βαθμό C ή παραπάνω) ή IELTS 7.0, εκτός αν η μητρική σας γλώσσα είναι τα αγγλικά.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with ... περαιτέρω

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with the support of many prominent institutions. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη