Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LL.M. για διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Εφετείου της Νέας Υόρκης για τους αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική επιτροπή της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Μέσω ενός συμπληρώματος μαθημάτων και παιδαγωγικής που επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες ακαδημαϊκές ανάγκες των ατόμων με νομική κατάρτιση από το εξωτερικό, η Brooklyn Law School δημιούργησε ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει τους αποφοίτους της να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και αυτοπεποίθηση διεθνείς δικηγόρους.

Το πρόγραμμά μας διευκολύνει επίσης εξειδικευμένες σπουδές σε διάφορους τομείς, όπως το δίκαιο των επιχειρήσεων, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ο νόμος περί προσφύγων και μετανάστευσης. Ενώ αυτές οι τρεις ειδίκευσης αντλούν τα ακαδημαϊκά δυνατά σημεία του Νομικού Σχολείου του Brooklyn Law School , η Νομική Σχολή μπορεί επίσης να φιλοξενήσει προσαρμοσμένα σχέδια σπουδών για εκείνους τους φοιτητές που επιθυμούν να διερευνήσουν άλλους τομείς του νόμου.

LL.M. οι φοιτητές αποτελούν πάρα πολύ μέρος της ακμάζουσας πνευματικής ζωής του Νομικού Σχολείου και συμμετέχουν σε πολλές από τις ίδιες δραστηριότητες με τους μαθητές μας. Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Dennis Block Centre για τη μελέτη του Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου ή την ένταξη σε μία από τις 40 φοιτητικές μας οργανώσεις. LL.M. οι φοιτητές μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με ένα πρόγραμμα pro bono ή να συμμετάσχουν σε κλινική ή εξωτερική κλινική και να έχουν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν σε ένα από τα επιστημονικά μας περιοδικά.

Αρχίζοντας τον Ιούλιο αυτό, το νέο Ινστιτούτο Νομικής Γλώσσας του Νομικού Σχολείου θα προσφέρει επίσης καλοκαιρινά προγράμματα μιας και τριών εβδομάδων σε εντατική κατάρτιση Νομικών Αγγλικών. Σχεδιασμένο ειδικά για αλλοδαπούς δικηγόρους και φοιτητές νομικών - είτε έχουν εγγραφεί στο LL.M. του Brooklyn Law School πρόγραμμα για τους αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους ή αλλού - αυτή η εντατική εκπαίδευση θα είναι εξαιρετικά επωφελής πριν από οποιαδήποτε αμερικανική νομική μελέτη.

Για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να ζήσουν στο Μπρούκλιν, παρέχουμε εγγυημένη στέγαση στο Feil Hall σε όλους τους υποψηφίους που πληρούν την προθεσμία στέγασης. Το Feil Hall είναι μια σύγχρονη αίθουσα κατοικιών που βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα από τη Νομική Σχολή, με πάνω από 200 διαμερίσματα για φοιτητές και καθηγητές.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι σπουδαστές που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αίτησης εισδοχής πρέπει να διαβάσουν το πλήρες LL.M. Οδηγίες Εφαρμογής. Αυτές οι οδηγίες εφαρμογής περιλαμβάνουν μια λίστα ελέγχου των αιτήσεων και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια αποδοχής, τη διαδικασία αναθεώρησης της αίτησης, τις προθεσμίες και το κόστος.

Πριν από την υποβολή αίτησης, κάθε υποψήφιος πρέπει να εγγραφεί στο LSAC. Η εγγραφή είναι δωρεάν και ισχύει για μια πενταετή περίοδο που αρχίζει την ημερομηνία που επεξεργάζεται η LSAC. Για να εγγραφείτε, επισκεφτείτε την τοποθεσία Web της LSAC στη διεύθυνση www.lsac.org. Μετά την εγγραφή τους στο LSAC, οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο LL.M. χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική εφαρμογή στη διεύθυνση www.lsac.org. Όλα τα δικαιολογητικά, συμπεριλαμβανομένων των βιογραφικών σημειωμάτων / βιογραφικών σημειωμάτων, των συστατικών επιστολών και των προσωπικών δηλώσεων, πρέπει να αποστέλλονται στην LSAC. Οι μεταγραφές σας και οι βαθμολογίες TOEFL ή IELTS πρέπει επίσης να αποστέλλονται απευθείας στο LSAC. Η Νομική Σχολή θα λαμβάνει όλες τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά από την LSAC.

Μόνο οι πλήρεις αιτήσεις θα εξεταστούν από το LL.M. Επιτροπή Εισαγωγών. Οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να φυλάσσουν ένα αντίγραφο του υλικού αίτησής τους, καθώς δεν θα επιστραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την αίτησή σας, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση στο διαδίκτυο.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να είναι επιλέξιμες για είσοδο στο LL.M. πρόγραμμα για τους αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους, οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει:

  • Κρατήστε ένα πτυχίο νομικής από ένα ξένο πανεπιστήμιο που σας επιτρέπει να ασκήσετε το δίκαιο στη δικαιοδοσία όπου του απονεμήθηκε? και
  • Έχετε ένα ελάχιστο σκορ TOEFL με βάση το διαδίκτυο 100, με τουλάχιστον 25 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα, ή ένα ελάχιστο σκορ IELTS 7,0. Για τους υποψήφιους των οποίων η αγγλική γλώσσα και η γλώσσα εργασίας είναι αγγλικά και των οποίων το πρώτο πτυχίο είναι από πανεπιστήμιο ή πανεπιστήμιο σε χώρα όπου η γλώσσα διδασκαλίας και η μητρική γλώσσα είναι η αγγλική, η απαίτηση εξέτασης γλωσσικής επάρκειας μπορεί να αρθεί. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα English Proficiency του LL.M. Οδηγίες Εφαρμογής.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Σχετικές προθεσμίες για το LL.M. έχουν ως εξής:

  • Πρόωρη προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1η Δεκεμβρίου
  • Κανονική προθεσμία αναθεώρησης: 1η Φεβρουαρίου (αν και οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 30 Ιουνίου)
  • Φόρος Κατάθεσης Φορολογικής Φορολογίας και Προμηθειών: 15 Απριλίου ή την ημερομηνία που σημειώνεται στην επιστολή εισδοχής, όποια από τις δύο ημερομηνίες είναι μεταγενέστερη
  • Αίτηση στέγασης και προθεσμία καταθέσεως: Μάιος
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποBrooklyn Law School »

Τελευταία ενημέρωση August 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,993 USD
ανά πίστωση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη