Ακαδημαϊκές Απαιτήσεις

Η νομική σχολή προσφέρει ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών με μια πλούσια ιστορία της αριστείας. Οι μαθητές θα πρέπει να ενταχθεί σε μια κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, επικεντρώθηκε και αποφασισμένοι φοιτητές, και ένα δίκτυο επιτυγχάνεται αποφοίτων που μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση, πρακτική άσκηση, και τις δυνατότητες απασχόλησης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Νέας Υόρκης, το σχολείο του νόμου έχει εκπαιδεύσει τους ηγέτες από το 1851. Με 10.400 αποφοίτων που ασκούν σε όλη τη χώρα, αυτό το ισχυρό δίκτυο παρέχει μια κοινότητα ευκαιρία για τους μαθητές του. Μια συμφωνία συνεταιρισμό με το Πανεπιστήμιο στο Albany περιλαμβάνει κοινόχρηστα προγράμματα, καθώς και την πρόσβαση για τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό για να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Η νομική σχολή έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της έναρξης λαμπρή σταδιοδρομία σε όλη την περιοχή, το έθνος και σε διεθνές επίπεδο. Πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι, οικονομική στελέχη, και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων πιστωτικών εμπειρία Albany Νομικής Σχολής τους για την επιτυχία τους.

Να ασφαλίσουν την τήρηση του Κανονισμού του Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης του Εφετείου, η LL.M. πτυχίο στη Νομική Σχολή Albany αποτελείται από 27 διδακτικές ώρες των μαθημάτων που πρέπει να ολοκληρωθεί με 24 μήνες εγγραφής. Υποχρεωτικά μαθήματα είναι:

 • Νομιμο επαγγελμα
 • Νομική έρευνα και συγγραφή
 • Συνταγματικού Δικαίου, Ομοσπονδιακής Πολιτικής Δικονομίας, ή στη Νέα Υόρκη Πρακτική Ι
 • Το πρόγραμμα απαιτεί, επίσης, LL.M. οι υποψήφιοι για να λάβουν Σύνθετη νομική ανάλυση.

Σύνθετη νομική ανάλυση είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μάθημα που καλύπτει θέματα εξέτασης μπαρ συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων, του ποινικού δικαίου / ποινικής διαδικασίας, αδικοπραξίες, συνταγματικό δίκαιο, την περιουσία, και τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι μαθητές έχουν ανατεθεί τα προβλήματα και τις ασκήσεις που βρίσκονται στην ίδια μορφή με ερωτήσεις μπαρ και να λαμβάνετε γραπτή ανατροφοδότηση σχεδιαστεί για να γίνουν πιο επιτυχημένες στην εξέταση μπαρ.

Εκτός από τα υποχρεωτικά μαθήματα που αναφέρονται παραπάνω, τουλάχιστον έξι διδακτικές ώρες πρέπει να λαμβάνονται από τα ακόλουθα μαθήματα:

 • Ποινικής Δικονομίας: Διερεύνηση
 • Contractsor Πωλήσεις & Συστήματα Πληρωμών
 • Αδικοπραξίες
 • Απόδειξη
 • Επιχειρήσεις Οργανισμοί
 • Ιδιοκτησίας ή Trusts & Ακίνητα
 • Ποινικό δίκαιο

Ενώ μόνο 27 πιστώσεις που απαιτούνται για να λάβουν το LL.M. βαθμού, οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να εγγραφούν σε τρεις επιπλέον διδακτικές ώρες που μπορούν να επιλεγούν από τα παραπάνω μαθήματα ή το πλήρες φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται από τη νομική σχολή. Albany Νομική Σχολή αναγνωρίζει ότι οι ξένοι εκπαιδευμένο δικηγόροι παρουσιάζουν πολύ διαφορετικά υπόβαθρα και κατάρτισης (π.χ., το κοινό δίκαιο σε σχέση με το αστικό δίκαιο και την πραγματική εργασία πριν από πορεία και εμπειρία) και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει αυτές τις ατομικές διαφορές. Ως εκ τούτου, εκτός από την τακτική εργασία φυσικά, LL.M. οι μαθητές είναι επιλέξιμες για να κερδίσουν έως και τέσσερις πιστώσεις με την εγγραφή σε ένα in-house κλινικό πρόγραμμα μέσω του Albany Νομικής Σχολής Κλινική & Δικαιοσύνης Center. ασκούμενοι του νόμου στην Κλινική & Δικαιοσύνης Κέντρο αντιπροσωπεύουν πραγματικές τους πελάτες σε πραγματικές περιπτώσεις υπό τη στενή επίβλεψη των μελών ΔΕΠ. Η εμπειρία αυτή έχει ως στόχο να εμπλουτίσει «επίσημη νομική εκπαίδευση και για την προώθηση των μαθητών τους σπουδαστές επαγγελματική εξέλιξη, βοηθώντας τις να ενσωματώσουν τη νομική θεωρία και τη θεωρία με την πραγματική νομική πρακτική και επαγγελματική ευθύνη.

Όλα αλλοδαπό δίκαιο αποφοίτους που αναζητούν ένα LL.M. σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο και να συμμετάσχουν σε μια σύντομη προσανατολισμό.

 • LL.M. για Αλλοδαπού Δικαίου Απόφοιτοι Εφαρμογών & Διαδικασίες
 • LL.M. Εξωτερικών Απόφοιτοι - Συχνές ερωτήσεις Οικονομικές Ενισχύσεις

Η διατήρηση Νόμιμη μετανάστευση Κατάσταση

Οι ξένοι φοιτητές που απαιτείται για να διατηρηθεί το νομικό καθεστώς μετανάστευσης διάρκεια της παραμονής τους στις ΗΠΑ Παρακαλούμε ανατρέξτε στον Οδηγό Φοιτητής στο Σύστημα Ανταλλαγής Φοιτητών πληροφορίες επισκεπτών (SEVIS).

Το προσωπικό Admissions Office είναι αφιερωμένο να σας βοηθήσουμε μέσω της διαδικασίας υποβολής αίτησης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας, και σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το γραφείο μας είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή οκτώ και τριάντα-16.30 μμ Παρακαλώ στείλτε μας email στο admissions@albanylaw.edu ή καλέστε 518-445-2326.

Master of Laws Εξωτερικών Αιτών

Αυτό LL.M. το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους του αλλοδαπού δικαίου που επιδιώκουν ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα να πληρούν τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή του στο δικηγορικό σύλλογο της Νέας Υόρκης ή άλλο μπαρ. Εάν έχετε λάβει πτυχίο νομικής σας από ΑΒΑ-εγκεκριμένο σχολείο του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακαλούμε να εφαρμόσουν, μέσω τακτικών LL.M. μας πρόγραμμα.

Ο αιτών που έχει μελετηθεί σε μια ξένη χώρα μπορεί να δικαιούνται να λάβουν το κράτος εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης, με την υποβολή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κράτους Δικαίου εξεταστές ικανοποιητική απόδειξη της νομικής εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης, όπως απαιτείται από το μέρος 520,6 του Κανονισμού του Εφετείου για την η είσοδος των Δικηγόρων και των συμβούλων στο νόμο. Για τους αποφοίτους ξένων δικαίου των οποίων το πτυχίο νομικής δεν πληροί τις απαιτήσεις durational ισοδυναμίας, ο αιτών μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις με επιτυχία κερδίζοντας ένα LL.M. βαθμό με τη συμπλήρωση ενός προγράμματος πλήρους ή μερικής απασχόλησης που αποτελείται από τουλάχιστον 24 ώρες εξάμηνο της πίστωσης σε επαγγελματικά θέματα νόμου, σε εγκεκριμένο σχολείο του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρακαλούμε δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του προγράμματος για λεπτομέρειες.

LL.M. Εφαρμογή & Διαδικασίες

 • Υπενθυμίζεται στους αιτούντες ότι η αίτηση αυτή θα εξεταστεί μόνο μετά την παραλαβή όλων των απαιτούμενων υλικών.
 • Όλα αλλοδαπό δίκαιο αποφοίτους που αναζητούν ένα LL.M. σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο και να συμμετάσχουν σε μια σύντομη προσανατολισμό.
 • LL.M. οι υποψήφιοι που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να εγγραφούν ως φοιτητές πλήρους φοίτησης και να λάβει τουλάχιστον 9 μονάδες ανά εξάμηνο.

Η διατήρηση Νόμιμη μετανάστευση Κατάσταση

Οι ξένοι φοιτητές που απαιτείται για να διατηρηθεί το νομικό καθεστώς μετανάστευσης διάρκεια της παραμονής τους στις ΗΠΑ Παρακαλούμε ανατρέξτε στον Οδηγό Φοιτητής στο Σύστημα Ανταλλαγής Φοιτητών πληροφορίες επισκεπτών (SEVIS).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAlbany Law School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη