LL.M. διεθνών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικού δικαίου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο προσφέρει δύο διαφορετικά κομμάτια για τα ανθρώπινα δικαιώματα - το υβριδικό LL.M. στο Διεθνές Ανθρώπινο Δίκαιο και στο Ανθρωπιστικό Δίκαιο και στην Εξειδίκευση στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Διεθνές Πρόγραμμα Νομικών Σπουδών . Και τα δύο προγράμματα αντιμετωπίζουν την ανάγκη εξειδικευμένης κατάρτισης στο διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο σήμερα. Το υβριδικό πρόγραμμα, με επιτόπιες (οικιακές) και ηλεκτρονικές συνιστώσες, επιτρέπει ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας με ευέλικτη και βολική μορφή. Οι μαθητές και των δύο προγραμμάτων αλληλεπιδρούν με περισσότερους από 40 διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των εμπειρογνωμόνων στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού δικαίου που προέρχονται από ακαδημαϊκούς κύκλους, διεθνή δικαστήρια, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και διεθνείς οργανισμούς.

Εξάλειψη των ορίων της γλώσσας και της θέσης

Συμμετοχή σε ένα δυναμικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να παρέχει νομική εκπαίδευση σε δικηγόρους από όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα αυτό είναι το μοναδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσφέρει ένα υβριδικό πρόγραμμα σπουδών του είδους του σε μια σχολή νομικών των ΗΠΑ, που προσφέρεται τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, με ηλεκτρονικά και οικιακά τμήματα μαθημάτων, θα σας προσφέρει εξαιρετική κατάρτιση και εξαιρετικές ευκαιρίες στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και το ανθρωπιστικό δίκαιο. Ο εθνικός νομοθέτης τόνισε το πρόγραμμά μας σε πρόσφατο άρθρο.

Η Σχολή μας

Τόσο τα επιγραμμικά όσο και τα οικιστικά τμήματα αυτού του προγράμματος θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με μια εξαιρετική σειρά καθιερωμένων ατόμων στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού δικαίου. Η διδασκαλία μας περιλαμβάνει περισσότερους από 40 διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες που διδάσκουν κάθε χρόνο στο Πρόγραμμα Προηγμένων Μελετών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Ανθρωπιστικό Δίκαιο. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με αξιόλογα μέλη ΔΕΠ αποτελούμενα από μέλη διεθνών ΜΚΟ, δικαστές διεθνών δικαστηρίων, περιφερειακοί διεθνείς οργανισμοί, ειδικοί εισηγητές του ΟΗΕ, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του WCL και διεθνής σχολή και μέλη των φορέων των συνθηκών του ΟΗΕ.

Εκτός από τις ουσιαστικές γνώσεις που μεταδίδουν στους φοιτητές μας, είναι ουσιαστικές επαγγελματικές επαφές για μελλοντικές ευκαιρίες εργασίας για τους αποφοίτους του προγράμματος μας. Ο χρόνος που περνάει σε στενή επαφή με τους εν λόγω εμπειρογνώμονες, κατά τη διάρκεια του οικείου μέρους του προγράμματος, θα εγγυηθεί με βεβαιότητα την επιτυχία για τη μελλοντική δικτύωση.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Κατοικίες

Το οικιστικό στοιχείο του LL.M. έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθεί από τα μαθήματα που προσφέρει η Ακαδημία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ανθρωπιστικό Δίκαιο κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Προηγμένων Μελετών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Ανθρωπιστικό Δίκ Πρόκειται για εξειδικευμένα μαθήματα που διδάσκουν παγκοσμίου φήμης ειδικοί σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικού δικαίου. Οι σπουδαστές στο LL.M. στο Διεθνές Πρόγραμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Ανθρωπιστικό Δίκαιο υποχρεούνται να συμμετέχουν σε δύο καλοκαιρινές περιόδους τριών εβδομάδων, με την υποχρέωση να λαμβάνουν τρία διδακτικά μαθήματα κάθε συνεδρία.

  • Οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα
  • Τα δικαιώματα των μειονεκτουσών και ευάλωτων ομάδων
  • Διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
  • Γυναικών και του διεθνούς δικαίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Περιφερειακά συστήματα: Ευρωπαϊκό και αφρικανικό δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Προηγμένο Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο
  • Διεθνής δικαιοσύνη για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
  • Σύστημα των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανάπτυξη
  • Διαμερικανικό Σύστημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ηλεκτρονικά μαθήματα

Το διαδικτυακό στοιχείο του LL.M. πραγματοποιείται με την τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει στους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να συνδεθούν δημιουργώντας μια πολυπολιτισμική εμπειρία κοινού. Αυτή η μορφή ανοίγει την πόρτα για νομικούς επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο για να αποκτήσουν ένα LL.M. βαθμό, κερδίζοντας πιστοποίηση που έχει παγκόσμια αξιοπιστία. Τα εικονικά μαθήματα αποτελούνται από διάρκειας 2 ωρών ζωντανές τάξεις όπου οι μαθητές αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές και συμμετέχουν σε ζωντανές συζητήσεις με καθηγητές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... περαιτέρω

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη