Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μονοετές LL.M. (Master of Laws) είναι για τους αλλοδαπούς δικηγόρους που έχουν ήδη αποκτήσει πτυχίο πρωτοβάθμιου δικαίου από πανεπιστήμια των χωρών καταγωγής τους. Το πρόγραμμα προσφέρει στους διεθνείς δικηγόρους την ευκαιρία να αναπτύξουν την κυριαρχία βασικών τομέων του αμερικανικού δικαίου σε ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία του έθνους, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill (UNC-CH). LL.M. οι φοιτητές λαμβάνουν νομική κατάρτιση στο αμερικανικό δίκαιο μέσω των εθνικά αναγνωρισμένων κέντρων του Πανεπιστημίου του UNC και των τομέων ακαδημαϊκής δύναμης σε νομικά ζητήματα που έχουν μεγάλη ζήτηση σε ολόκληρο τον κόσμο (π.χ. τραπεζικός και χρηματοοικονομικός νόμος, νόμος περί ενέργειας / φυσικών πόρων και νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας). LL.M. οι μαθητές λαμβάνουν τα περισσότερα από τα μαθήματά τους μαζί με τους σπουδαστές της JD, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιραστούν τις διεθνείς τους προοπτικές, ενώ μαθαίνουν το αμερικανικό δίκαιο LL.M. οι φοιτητές μπορούν να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη πείρα εμπειρογνωμοσύνης που προσφέρεται σε μερικές επιλεγμένες περιοχές του νόμου. ή LL.M. οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν μια γενικότερη κάλυψη του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν υπάρχει επίσημο όριο στο μέγεθος του LL.M. κάθε χρόνο. Ωστόσο, είμαστε ένα νεότερο πρόγραμμα και, ως εκ τούτου, είναι μικρότερα σε μέγεθος από πολλά άλλα LL.M. προγράμματα σπουδών. Λόγω αυτού του μικρότερου μεγέθους του προγράμματος, ο LL.M. οι σπουδαστές λαμβάνουν ισχυρή ατομική προσοχή και βοήθεια από το LL.M. διαχείριση προγράμματος, LL.M. διευθυντής σχολής και το σχολείο του νομικού σχολείου. LL.M. παρέχεται στους φοιτητές οι πρόσθετοι πόροι των δύο υποτρόφων του Dean και ενός υποτρόφου γραμματέα που χρησιμεύει ως καθοδηγητές και συμβούλους σπουδαστών στο LL.M. Φοιτητές.

LL.M. στο UNC από τη Σχολή Νόμων του UNC για το Vimeo.

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ

Οι φοιτητές εισέρχονται στο εξάμηνο του φθινοπώρου και υποχρεούνται να λάβουν 24 ώρες πίστωσης εργασίας φυσικά, ή περισσότερο, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, διατηρώντας ένα ελάχιστο συνολικό ποσό των 2.25 GPA με αποφοίτηση, για να λάβουν το LL.M. βαθμός. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει τη νομική τους κατάρτιση σε χώρες εθιμικού δικαίου λαμβάνουν γείωση στο αμερικανικό δίκαιο παράδοση μέσα από τα Ιδρύματα σε Ηνωμένες Πολιτείες κοινό δίκαιο πορεία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Νομική Έρευνας και γραφής φυσικά, όλοι οι φοιτητές να λάβουν εκπαίδευση σε μια ποικιλία από γραπτές και προφορικές επαγγελματικό στυλ επικοινωνίας, καθώς και βασικές δεξιότητες για την αμερικανική νομικές ρυθμίσεις. Οι μαθητές ακολουθήσουν ακαδημαϊκή σχέδιο που ταιριάζει στις ιδιαίτερες επαγγελματικές τους ανάγκες, επιλέγοντας από μια ποικιλία από το πρώτο έτος και ανώτερου επιπέδου μαθήματα που διατίθενται μέσω του προγράμματος JD για το υπόλοιπο των μαθημάτων και των ωρών πίστωσης. Με την έγκριση του LL.M. διευθυντής διδακτορικού, οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν μια διπλωματική εργασία και / ή να παρακολουθήσουν ένα νομικό κύκλωμα σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε άλλο τμήμα του UNC, οι ώρες των οποίων μπορούν να υπολογίζονται για τις απαιτούμενες ώρες 24,0 ωρών. Ο νόμος UNC προσφέρει διαδρομές εμπειρογνωμοσύνης ότι ένας φορέας LL.M. ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει να επικεντρωθεί στην επιλογή των μαθημάτων, αν ο σπουδαστής επιλέξει.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΤΕΛΗ

Απόδοση των αιτούντων στην εξασφάλιση αρχικό πτυχίο νομικής τους θα πρέπει να αποδείξει την ακαδημαϊκή αριστεία με μέσο όρο βαθμολογίας της Β / 3.0 ή το ισοδύναμό της. Η ικανότητα στην αγγλική γλώσσα - με ελάχιστο βαθμό TOEFL 80 σε μορφή δοκιμής με βάση το διαδίκτυο (iBT) ή ελάχιστη βαθμολογία IELTS 6.0 - είναι επίσης μια απαίτηση. Μέσα από τις προσφορές μας στη νομική σχολή, έχουμε ένα ισχυρό πρόγραμμα για τους αλλοδαπούς δικηγόρους που έχουν ήδη ασκήσει το δίκαιο εδώ και πολλά χρόνια και για τους αιτούντες που βρίσκονται στην αρχή της νομικής τους σταδιοδρομίας. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υλικά μέσω LSAC ή να στείλετε απευθείας στην σχολή UNC του Νόμου. Ο κύκλος εφαρμογής είναι ανοιχτός 15 Οκτωβρίου - 31 Μαΐου. LL.M. οι μαθητές μπαίνουν στο εξάμηνο του φθινοπώρου και αρχίζουν το μπροστινό LL.M. μαθήματα στα μέσα Αυγούστου του ακαδημαϊκού έτους. Το LL.M. οι σπουδαστές συμμετέχουν ενεργά στις ευκαιρίες Pro Bono (καλές για τις απαιτήσεις αδειοδότησης μπαρ της Νέας Υόρκης) και κερδίζοντας τόσο τις ώρες πίστωσης όσο και την εμπειρία και την εμπειρογνωμοσύνη στο χώρο, μέσα από ευκαιρίες τοποθέτησης σε εξωτερικούς συνεργάτες σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών νομικών θεμάτων. Το LL.M. οι απόφοιτοι που πήγαν για να πάρουν εξετάσεις bar στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, DC, έχουν βιώσει καλή επιτυχία ή ποσοστά μετάβασης.

Chapel Hill και Βόρεια Καρολίνα είναι υπέροχα ευχάριστα και ασφαλή περιβάλλοντα (ακαδημαϊκά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά) που συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος LL.M. και στην προσωπική απόλαυση του μαθητή από αυτό το "Νότιο Μέρος του Ουρανού", τη φράση με την οποία οι UNC-CH και Chapel Hill είναι γνωστές!

Ελπίζουμε να έρθετε μαζί μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 - 1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Άλλη