Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας στο δίκαιο, μπορεί να σας βοηθήσει ένα πτυχίο Master of Laws (LL.M.) από τη Σχολή Νομικών του IU McKinney.

Το LL.M. πρόγραμμα έχει πολλούς σκοπούς:

 • δίνει σήμερα στους δικηγόρους των ΗΠΑ τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εμβαθύνουν τη γνώση τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
 • βοηθά τους εξουσιοδοτημένους δικηγόρους από άλλες χώρες να γνωρίσουν το αμερικανικό δίκαιο στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη μετάβαση στο Bar στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • παρέχει ένα επικεντρωμένο πρόγραμμα σπουδών για νομικούς επιστήμονες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου προκειμένου να προετοιμαστούν για το SJD / Ph.D. νομικής και ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.

Σχεδιασμένο για να παρέχει σε βάθος γνώση σε μια συγκεκριμένη περιοχή, McKinney LL.M. οι υποψήφιοι εισάγονται στο LL.M. πριν επιλέξετε μια επιλογή κομματιού.

Κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού, οι νεοαποδεκτές LL.M. οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους διδάσκοντες, το προσωπικό και τους μαθητές για τα διάφορα κομμάτια του προγράμματος και στη συνέχεια σε έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο, ο οποίος θα αποφασίσει ποια διαδρομή ταιριάζει καλύτερα με τους στόχους και ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας κάθε μαθητή. Οι επιλογές παρακολούθησης περιλαμβάνουν:

LL.M. τα μαθήματα διδάσκονται από τους δικαστές, τους δικαστές και έναν γενικό εισαγγελέα

Οι φοιτητές μας Master of Laws προέρχονται από όλο τον κόσμο για να μελετήσουν με το καλύτερο που έχει να προσφέρει η πολιτεία μας. Μαθήματα για το LL.M. έχουν πρόσφατα διδάξει:

 • Δικηγόρος Steven David, '82, Ανώτατο Δικαστήριο της Ιντιάνα
 • Δικαστής Robert D. Rucker, Ανώτατο Δικαστήριο της Ιντιάνα
 • Ο δικαστής John G. Baker, Εφετείο Ιντιάνα (πρώην κύριος δικαστής)
 • Greg Zoeller, εισαγγελέας της Ινδιάνας

Ως LL.M. φοιτητής, θα ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα 24 πιστωτικών μονάδων . Αν παρακολουθήσετε με πλήρη απασχόληση, μπορείτε να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε ένα μόνο έτος. Ξένους φοιτητές, σημειώστε ότι για να ικανοποιήσετε τους κανονισμούς θεώρησης, πρέπει να ολοκληρώσετε εντός δεκαοκτώ μηνών.

Ωστόσο, εάν είστε εγχώριος φοιτητής, έχετε μέχρι τρία ακαδημαϊκά έτη για να ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις πτυχίου και μπορείτε να πάρετε μαθήματα με μερική ή βραδινή βάση.

Το LL.M. πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Εξειδικευμένες σειρές μαθημάτων με ένα ευρύ φάσμα επιλογών επιλογής
 • Εξωτερικές μετακινήσεις, κλινικές σπουδές ή νομική υπηρεσία pro bono και προαιρετική πρακτική κατάρτιση (OPT)
 • Ένα ερευνητικό στοιχείο και η διδακτορική του διατριβή (προαιρετική για το αμερικανικό νόμο για τους αλλοδαπούς δικηγόρους)
 • Προηγμένη αγγλική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα (ESL) (η νομική σχολή θα παρέχει υποτροφία 50% για αυτά τα μαθήματα, εφόσον απαιτείται)
 • Η ευκαιρία να δημοσιεύσετε τη διδακτορική σας διατριβή, αν υπάρχει σε διατριβή, στο δίκτυο ScholarWorks στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Αυτό το δίκτυο καθιστά την έρευνά σας διαθέσιμη σε δικηγόρους και νομικούς επιστήμονες παγκοσμίως.

Πρόγραμμα παρακολούθησης

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Indiana University Robert H. McKinney School of Law
Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 3, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
33,948 USD
Προθεσμία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Νοέμ. 1, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2020

Ιαν. 2, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Νοέμ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη