Πέντε ιδρύματα οργανώνουν το LL.M. σε διακρατική εμπορική πρακτική . Το Center for International Legal Studies (Σάλτσμπουργκ, Αυστρία) έχει πάνω από 5.000 μέλη δικηγόρων σε όλο τον κόσμο. Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Lazarski (Βαρσοβία, Πολωνία) κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των πολωνικών πανεπιστημιακών σχολών για τα τελευταία επτά χρόνια. Το Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd (Βουδαπέστη, Ουγγαρία), το οποίο ιδρύθηκε το 1635, κατέχει την πρώτη θέση στη Σχολή Νομικών στην Ουγγαρία. Το Κέντρο Οικονομικού Δικαίου και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Lixin εδρεύει στη Σαγκάη, στην Κίνα, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Βοστώνη, Μασαχουσέτη) ιδρύθηκε το 1872 και κατατάσσεται στα κορυφαία 25 από περισσότερα από 200 νομικά σχολεία που είναι διαπιστευμένα από την Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου.

Οι κεντροευρωπαϊκές τοποθεσίες ( Βουδαπέστη και Βαρσοβία ) και η ασιατική τοποθεσία ( Σαγκάη ), με τη μορφή συνόδου δύο εβδομάδων, προσφέρουν μεγάλο πλεονέκτημα σε εκείνους που δεν μπορούν να διαρκέσουν ένα χρόνο μακριά από το έργο τους, ιδιαίτερα δραστήριους επαγγελματίες, σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το χρόνο ή το κόστος ενός έτους στο εξωτερικό ή / και σε όσους μπορεί να έχουν δυσκολία στη χορήγηση θεώρησης για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να φέρει έμπειρους δικηγόρους μαζί με τα μέλη των ειδικών των διδασκόντων και η δομή του σεμιναρίου προσφέρεται για ενεργό ανταλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων. Τριάντα δύο δικηγόροι από 13 χώρες , που κυμαίνονταν από 25 έως 65 ετών, συμμετείχαν στη μελέτη LL.M. συνεδρίες.

Το LL.M. απαιτεί ικανοποίηση 21 πιστώσεων σε τρεις κύκλους που προσφέρονται κάθε χρόνο στη Βουδαπέστη τον Μάρτιο και τον Ιούνιο και στη Βαρσοβία τον Απρίλιο. Το LL.M. μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έως πέντε έτη.

LL.M. τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά από τη σχολή που παρέχεται από το CILS, το Πανεπιστήμιο Lazarski και το Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν έως και εννέα μονάδες σε μια συνεδρία που προσφέρεται κάθε Ιούνιο στη Βουδαπέστη, με σχολή που παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Το επόμενο LL.M. Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν 31 Μαρτίου - 13 Απριλίου 2019 στη Βουδαπέστη (6 μονάδες), 16 - 29 Ιουνίου 2019 στη Βουδαπέστη (9 μονάδες), 7 - 20 Ιουλίου 2019 στη Σαγκάη (3 μονάδες). και 6 - 19 Οκτωβρίου 2019 στη Βαρσοβία (3 μονάδες). Τα δίδακτρα για το 2019 για τη Βουδαπέστη τον Μάρτιο και τη Βαρσοβία τον Απρίλιο είναι τα 3800 δολάρια ΗΠΑ. Τα δίδακτρα για το 2019 είναι $ 600 ανά δάνειο. Οι φοιτητές παρακολουθούν συνήθως μία ή δύο συνεδρίες ανά έτος. Το LL.M. πρέπει να ολοκληρωθεί εντός πέντε ετών από την έναρξη. Πενήντα τοις εκατό δίδακτρα και άλλες υποτροφίες είναι διαθέσιμες.

Οι αιτούντες για το LL.M. σε διακρατική εμπορική πρακτική πρέπει να κατέχει αναγνωρισμένο πρώτο πτυχίο νομικής και να έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ικανότητας. Οι μη-γηγενείς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα στη γλώσσα.

Το LL.M. σε διακρατική εμπορική πρακτική απαιτεί 21 μονάδες. Οι διαθέσιμες διαδρομές για την απόκτηση του πτυχίου είναι:

  • Τρία εαρινά μαθήματα, ένα στη Βουδαπέστη (6 μονάδες) και δύο στη Βαρσοβία (12 μονάδες) ή δύο στη Βουδαπέστη (12 μονάδες) και ένα στη Βαρσοβία (6 μονάδες) = 18 μονάδες, συν (α) 3 πόντους), ή β) 30 ώρες CILS CLE (3 credits), ή γ) Έγγραφο ερευνών 15.000 έως 18.000 λέξεων (3 μονάδες).
  • Δύο εορταστικές εκδηλώσεις, μία στη Βουδαπέστη (6 μονάδες) και μία στη Βαρσοβία (6 μονάδες) = 12 μονάδες, συν μία συνεδρίαση Ιουνίου στη Βουδαπέστη (9 μονάδες). Η εγγραφή στη συνεδρία του Ιουνίου είναι περιορισμένη. Η είσοδος σε μια συνεδρία του Ιουνίου απαιτεί εξαιρετική ακαδημαϊκή απόδοση σε μια προηγούμενη συνεδρίαση της άνοιξης και συνεπάγεται ουσιαστικά περισσότερη δουλειά από τις εαρινές συνεδρίες. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι διαθέσιμα, επιτρέποντας την ολοκλήρωση 6 από τις 21 μονάδες online ή μέσω DVD ή USB.

Η αίτηση μπορεί να γίνει online ή με τη λήψη της φόρμας αίτησης.

43250_BUDA

Το Σκεπτικό

Οι τοποθεσίες της Κεντρικής Ευρώπης (Βουδαπέστης και Βαρσοβίας) και της Ασίας (Σαγκάη) και η μορφή των συνεδριών διάρκειας δύο εβδομάδων παρέχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε εκείνους που δεν μπορούν να διαρκέσουν ένα χρόνο μακριά από το έργο τους, ιδιαίτερα δραστήριοι επαγγελματίες, σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το χρόνο ή κόστος ενός έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες ή / και σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη χορήγηση θεώρησης για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να φέρει έμπειρους δικηγόρους μαζί με τα μέλη των ειδικών των διδασκόντων και η δομή του σεμιναρίου προσφέρεται για ενεργό ανταλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων. Τριάντα δύο δικηγόροι από 13 χώρες συμμετείχαν στις τελευταίες δύο εβδομάδες LL.M. συνεδρίες.

Μαρτυρίες

testimonials

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Center for International Legal Studies

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCenter for International Legal Studies »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη, Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Σεπτ. 2020
Duration
1 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
12,600 USD
600 δολάρια ανά πίστωση, 50% δίδακτρα διαθέσιμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη