Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Southwestern προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μετά το JD που οδηγεί στο πτυχίο Master of Laws (LL.M.) στη νομοθεσία περί ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης στη χώρα. Υπό την αιγίδα του Donald E. Biederman στο Ινστιτούτο Διασκέψεων και Μέσων Ενημέρωσης του Νόμου, η Southwestern προετοιμάζει τους υφιστάμενους δικηγόρους και νέους πτυχιούχους του δικαίου για την πρακτική άσκηση σε δημιουργικές βιομηχανίες όπως η ταινία, η τηλεόραση, η μουσική, το θέατρο, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το LL.M.

Χαρακτηριστικά προγράμματος:

  • οκτώ καθηγητές πλήρους απασχόλησης με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο και ένα κατάλογο επικεφαλής διδακτικού προσωπικού που διαβάζει σαν "Ποιος είναι ποιος" του δικηγορικού συλλόγου ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης
  • ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει πάνω από 45 μαθήματα, που κυμαίνονται από θεμελιώδη θέματα μέχρι μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων θεμάτων
  • ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξωτεριχίας που περιλαμβάνει τοποθετήσεις σε πάνω από 50 ρυθμίσεις, όπως στούντιο, συντεχνίες, πρακτορεία, δικηγορικά γραφεία κλπ.
  • τη Νομική Κλινική Ψυχαγωγίας και Τεχνών, όπου οι φοιτητές παρέχουν επιχειρηματικές και νομικές υπηρεσίες σε ανεξάρτητους κινηματογραφιστές και άλλους δημιουργικούς καλλιτέχνες
  • μια πρακτική άσκηση πρακτικής ψυχαγωγίας
  • ένα έγκριτο εκτελεστικό συμβούλιο και δίκτυο αποφοίτων
  • ένα θερινό πρόγραμμα για το νόμο περί ψυχαγωγίας στο Λονδίνο, Αγγλία
  • το περιοδικό Journal of International Media and Entertainment Law
  • ένα βραβευμένο ιστολόγιο ψυχαγωγίας νόμου

Απαιτήσεις προγράμματος

Το LL.M. στο νόμο περί ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης έχει περιορισμένη εγγραφή και απαιτεί 24 ώρες πίστωσης πέρα ​​από το πτυχίο JD. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών πλήρους φοίτησης ή πάνω από ένα και μισό έως τέσσερα έτη μερικής φοίτησης, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο, την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μια ποικιλία μέσων ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και μαθήματα πνευματικής ιδιοκτησίας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Για να είστε κατάλληλοι για το LL.M. πτυχίο στον τομέα της ψυχαγωγίας και του δικαίου των μέσων ενημέρωσης, οι φοιτητές πρέπει να έχουν κερδίσει Juris Doctor (JD) ή ισοδύναμο πτυχίο και να ολοκληρώσει τουλάχιστον 24 επιπλέον ώρες πίστωσης? 18 ώρες πίστωσης πρέπει να είναι σε μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών για ψυχαγωγία και μέσα μαζικής ενημέρωσης *, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων στα καλοκαιρινά μας προγράμματα στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες και 18 ώρες πίστωσης πρέπει να κερδίζονται στο Southwestern. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν έως 6 μονάδες από οποιαδήποτε άλλη σειρά μαθημάτων που προσφέρονται από το Southwestern. Τα μαθήματα που γίνονται δεκτά για την απόκτηση πτυχίου JD δεν θα υπολογίζονται στην τιμή LL.M. Οι φοιτητές μπορούν να φοιτούν είτε σε πλήρες ωράριο (συνήθως συμπληρωμένο σε ένα έτος) είτε μερικής απασχόλησης (συνήθως συμπληρώνεται σε δύο χρόνια). Οι σπουδαστές που εγγράφηκαν στο LL.M. πρόγραμμα πρέπει να επιτύχει ένα σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμού 2,33 για να κερδίσει το LL.M. ** Ο πτυχιούχος φοιτητής που κερδίζει 24 μονάδες με σωρευτική ΣΔΣ 2.0 ή μεγαλύτερη αλλά μικρότερη από 2.33, θα λάβει Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης και μπορεί να είναι επιλέξιμος για την πραγματοποίηση ορισμένων εξετάσεων κρατικής ράβδου και, αν γίνει επιτυχής, να γίνει δεκτός να εξασκηθεί.

* Ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός τριών ετών πριν από την είσοδο στο πρόγραμμα ή κατά το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος.

** Ένα LL.M. ο φοιτητής που έχει πτυχίο JD από αμερικανική σχολή δικαίου και δεν επιτυγχάνει 2.33 GPA σε ένα εξάμηνο θα τεθεί σε ακαδημαϊκή δοκιμασία και θα αποκλείεται ακαδημαϊκά μετά από δύο διαδοχικά εξάμηνα πλήρους απασχόλησης κάτω από 2.33.

Κριτήρια εισδοχής

Αυτό το LL.M. πρόγραμμα είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να εμβαθύνει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε θέματα ψυχαγωγίας, μέσων ενημέρωσης και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εισαγωγή βασίζεται στο δυναμικό του αιτούντος για διακεκριμένη απόδοση (και συμβολή στο) το πρόγραμμα, το ακαδημαϊκό αρχείο, τα ιδρύματα που απονέμουν τα απολυτήρια και τα πτυχία του δικαίου, την επαγγελματική εμπειρία και τα επιτεύγματα, τις συστάσεις, τους τομείς ενδιαφέροντος, την ποικιλομορφία και τους γεωγραφικούς παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη