LL.M. στον αμερικανικό και διακρατικό νόμο (Online)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κερδίστε το online LL.M. στην αμερικανική

Δείτε γιατί η αμερικανική δικηγορική ένωση αναγνωρισμένη από το University of Dayton School of Law είναι το μέρος για να πάρετε το LL.M. και μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να φύγετε ποτέ από το σπίτι σας.

Κύρια σημεία του προγράμματος

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, η University of Dayton School of Law άρχισε να προσφέρει μια εντελώς online επιλογή για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν το LL.M. πτυχίο του αμερικανικού και διακρατικού δικαίου.

Online LL.M. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Ένα πρόγραμμα σπουδών επικεντρώθηκε στο αμερικανικό δίκαιο και την αμερικανική νομική πρακτική.
 • Όλα τα μαθήματα προσφέρονται (100%) σε ηλεκτρονική μορφή σε ασύγχρονη μορφή, επιτρέποντας στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων τις ημέρες και ώρες που λειτουργούν καλύτερα γι 'αυτούς.
 • Τρία εξάμηνα ετησίως - από τον Ιανουάριο, τον Μάιο και τον Αύγουστο.
 • Κερδίστε το πτυχίο σε μόλις 1 ημερολογιακό έτος (τρία εξάμηνα).
 • Online LL.M. το πρόγραμμα σπουδών ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες απαιτήσεις τόσο της Καλιφόρνιας και της Ουάσινγκτον κρατικών εξετάσεων μπαρ *?
 • Μεγάλη υποτροφία για μερική δίδακτρα.
 • Δωρεάν σε απευθείας σύνδεση υλικό ανάγνωσης που περιλαμβάνονται σε κάθε μάθημα (δεν απαιτούνται βιβλία)?
 • Δωρεάν συμπληρωματικά μέσα διαδικτυακής μελέτης (λάβετε ένα "κεφάλι-εκκίνηση" στην εξέταση μπαρ)?
 • Δωρεάν Υπηρεσίες Καριέρας, Ακαδημαϊκή Επιτυχία και Υποστήριξη Βιβλιοθήκης για όλες τις online υπηρεσίες LL.M. Φοιτητές;
 • Μαθήματα που διδάσκονται από καταξιωμένους καθηγητές και νομικούς, με διδασκαλία εμπειρίας σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Επισκεφτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα, τη Διαδικασία Εφαρμογής, το Δίκτυο και τις Ευκαιρίες Καριέρας.

* Οι προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για την είσοδο στο μπαρ ποικίλλουν ανά κράτος. Ο Dayton Law δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο στο μπαρ. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την πολιτεία για να καθορίσουν την επιλεξιμότητά τους.

Online LL.M.- Προφίλ σπουδαστών

Αυτό το Online LL.M. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους νομικής εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για:

 • Καριέρα στην πρακτική του παγκόσμιου δικαίου (π.χ. επιχειρήσεις, μετανάστευση, εμπόριο, επενδύσεις, ΠΕ, κ.λπ.) ·
 • Μάθετε περισσότερα σχετικά με το αμερικανικό δίκαιο και τη νομική πρακτική.
 • Καθιέρωση μιας πορείας προς την επιλεξιμότητα των αμερικανικών φραγμών.
 • Αποκτήστε πτυχίο νομικής από αναγνωρισμένη σχολή νομικών των ΗΠΑ.

Δεδομένου ότι το Πρόγραμμα είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν το πτυχίο τους και να κάνουν το επόμενο βήμα τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψουν τη δουλειά, το σπίτι ή τις οικογένειές τους.

Ελεύθερη Εφαρμογή

Ο Ντέιτον Νόμος δεσμεύεται στην προσιτή και ποιοτική online νομική εκπαίδευση. Επικοινωνία Online LL.M. Διευθυντής Προγράμματος, Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μια δωρεάν διαδικασία υποβολής αιτήσεων και την προκαταρκτική αξιολόγηση υποτροφιών. Είναι διαθέσιμες υποτροφίες για μερική εκπαίδευση Υπάρχουν επίσης οικονομικές ενισχύσεις για Αμερικανούς πολίτες και επιλέξιμους μη πολίτες.

Πιστοποιητικό νομικής πρακτικής των Ηνωμένων Πολιτειών

Εκτός από την απόκτηση του LL.M. βαθμό, οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το διαδικτυακό πρόγραμμα LL.M. μέσα σε τρία χρόνια κερδίζουν επίσης (χωρίς επιπλέον κόστος) πιστοποιητικό στη νομική πρακτική των Ηνωμένων Πολιτειών .

Οφέλη από το Πιστοποιητικό νομικής πρακτικής των ΗΠΑ:

 • Επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους σε έναν συγκεκριμένο τομέα του δικαίου χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος ή δίδακτρα.
 • Κάνει τους σπουδαστές πιο εμπορεύσιμοι στους εργοδότες και τους πελάτες, παρέχοντας πιστοποιητικά που βεβαιώνουν την ικανότητά τους, τη δέσμευσή τους και την εκπαίδευσή τους.
 • Εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές λαμβάνουν αναγνώριση για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός εξειδικευμένου κύκλου σπουδών.

Bar Exam - Καλιφόρνια και Ουάσινγκτον

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι ανοικτά τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για τους αλλοδαπούς μορφωμένους πληρεξούσιους και έχουν σχεδιαστεί κυρίως για αποφοίτους από αλλοδαπούς που επιζητούν καλύτερη κατανόηση του αμερικανικού δικαίου και της αμερικανικής νομικής πρακτικής, καθώς και μια πιθανή πορεία προς την επιλεξιμότητα των αμοιβών.

Οι φοιτητές αποκτούν μια σταθερή βάση γνώσεων στους τομείς του δικαίου που είναι συνήθως δοκιμασμένοι στο bar εξέταση, καθώς και την πρακτική εμπειρία στο είδος της νομικής γραφής και της επικοινωνίας δοκιμαστεί στην bar εξέταση και χρησιμοποιείται στη νομική πρακτική των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα σπουδών είναι ευθυγραμμισμένο με τις τρέχουσες απαιτήσεις τόσο της Καλιφόρνιας και της Ουάσιγκτον κρατικές εξετάσεις bar .. *

* Οι προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για την είσοδο στο μπαρ ποικίλλουν ανά κράτος. Ο Dayton Law δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο στο μπαρ. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την πολιτεία για να καθορίσουν την επιλεξιμότητά τους.

Ευέλικτη, ασύγχρονη μορφή

Όλα τα μαθήματα προσφέρονται σε ασύγχρονη ηλεκτρονική μορφή κατά τη διάρκεια τριών εξαμήνων ετησίως (Φθινόπωρο, Άνοιξη, Καλοκαίρι). Οι πτυχιούχοι μη αναγνωρισμένων από το ABA νομικών σχολών (συμπεριλαμβανομένων των αλλοδαπών μορφωμένων δικηγόρων) που διαθέτουν πτυχίο πρώτου βαθμού ή ισοδύναμο, υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 12 μαθήματα (30 μονάδες) για να κερδίσουν το πτυχίο LL.M. βαθμός. Με βάση τη διαθεσιμότητα και την αλληλουχία μαθημάτων, οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν τις 30 μονάδες σε μόλις ένα χρόνο (3 εξάμηνα).

Τα υλικά ανάγνωσης είναι διαθέσιμα, online και δωρεάν, σε κάθε μάθημα. Προκειμένου να τονωθεί η ταξική συζήτηση και η ανταλλαγή ιδεών, κάθε μάθημα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων ωρών γραφείου, των συζητήσεων, των ανακοινώσεων, των ηλεκτρονικών περιόδων αναθεώρησης σε απευθείας σύνδεση και πολλά άλλα!

Online Μαθήματα: (12 Μαθήματα - Σύνολο Μονάδων 30)

Βασικά μαθήματα - Πιστώσεις

Τιμή

Η University of Dayton School of Law επιβάλλει δίδακτρα ανά πιστωτική ώρα και όχι ανά ακαδημαϊκό έτος. Το κόστος ανά ώρα πίστωσης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 είναι $ 1.207. Υποτροφίες για Μερική Δίδακτρα - Επικοινωνία Online LL.M. Διευθυντής Προγράμματος Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) για δωρεάν προκαταρκτική αξιολόγηση υποτροφιών.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... περαιτέρω

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη