Το LL.M. στο Μπρούκλιν - Το επίκεντρο της καινοτομίας και του πολιτισμού

Ζήστε και μάθετε στο Μπρούκλιν, τον συνεχώς εξελισσόμενο διεθνή κόμβο του πολιτισμού και της καινοτομίας. Brooklyn Law School βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από τη Wall Street, το επίκεντρο της διεθνούς χρηματοδότησης και το Silicon Alley, το κέντρο για τις νεοσύστατες τεχνολογίες. Βυθιστείτε σε ένα πραγματικό περιβάλλον μάθησης όπου ο LL.M. οι σπουδαστές μεγαλώνουν επαγγελματικά και προσωπικά.

117857_brooklawllm.png

LL.M. οι φοιτητές της Brooklyn Law School έχουν την επιλογή να εστιάσουν τα μαθήματά τους στο Γενικό Δίκαιο των ΗΠΑ, το Δίκαιο των Επιχειρήσεων, το Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας ή το Νόμο περί Προσφύγων και Μετανάστευσης. Το LL.M. το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους δικηγόρους που εκπαιδεύονται στο εξωτερικό τις γνώσεις που απαιτούνται για την εκμάθηση του νομικού λόγου των ΗΠΑ και για την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους για πρακτική άσκηση στις χώρες καταγωγής τους. Το LL.M. πρόγραμμα πληροί περαιτέρω τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο New York State Bar Bar. Ως εξουσιοδοτημένος δικηγόρος σε πολλές δικαιοδοσίες, θα είστε ο παγκόσμιος δικηγόρος του 21ου αιώνα.

Με την καινοτόμο τεχνολογία LL.M. που υποστηρίζεται από έναν περισσότερο από έναν αιώνα αριστείας, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ενός νέου κόσμου δικαίου.

117858_LLM_composite.jpgΣυνδεθείτε στη Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της χρηματοδότησης και της καινοτομίας

Ψηφίστηκε # 2 Καλύτερη Συνολική LL.M. Πρόγραμμα στο New York Law Journal

Brooklyn Law School του LL.M. Το πρόγραμμα περιλήφθηκε στην αίθουσα της φήμης "Best of" της Νέας Υόρκης της Νέας Υόρκης για να ψηφιστεί είτε το # 1 είτε το # 2 Best General LL.M. Προγραμματίστε πέντε χρόνια στη σειρά. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους δικηγόρους που εκπαιδεύονται στο εξωτερικό να διερευνήσουν το αμερικανικό δίκαιο, να συνδεθούν με άλλους διεθνείς δικηγόρους, την παγκόσμια σχολή μας και πάνω από 23.000 αποφοίτους. Αυτές οι σχέσεις χτίζονται μέσω του LL.M. τη δουλειά των φοιτητών στις κλινικές μας, τα εξωσωματικά προγράμματα και τα προγράμματα pro bono και στην εξωσχολική κοινότητα που δημιουργούμε. Brooklyn Law School έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που βοηθά τους αποφοίτους του να αναπτύξουν το δίκτυο που χρειάζονται για να προωθήσουν τη νομική εκπαίδευσή τους και τη σταδιοδρομία τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBrooklyn Law School »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 9, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,993 USD
ανά ώρα πίστωσης
Προθεσμία
Φεβρ. 1, 2020
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 2021
Άλλη

Your LL.M. at Brooklyn

Your LL.M. at Brooklyn Law School