Οι απόφοιτοι από την Ασία που κατέχουν πτυχίο πρώτου βαθμού στο δίκαιο, το επάγγελμα ή το οικονομικό και έχουν καλά ακαδημαϊκά αρχεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο LL.M. Διεθνές πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το Master of Laws στο διεθνές τραπεζικό, χρηματιστηριακό και χρηματοοικονομικό (LL.M. International Finance) πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετική διεπιστημονική και εξειδικευμένη κατάρτιση στους τομείς του διεθνούς και ευρωπαϊκού τραπεζικού, χρηματοπιστωτικού και χρηματοοικονομικού δικαίου. Μελετώντας στο ILF , θα εκπαιδεύεστε όχι μόνο να αντιμετωπίζετε αλλά και να υπερέχετε σε αυτόν τον όλο και πιο σημαντικό τομέα όπου συναντιούνται οι κόσμοι του διεθνούς δικαίου και της παγκόσμιας οικονομίας. Θα διδαχθούν από εξέχοντες καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης και από εμπειρογνώμονες από τη νομική και τη χρηματοοικονομική βιομηχανία. Η Φρανκφούρτη διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια χρηματοδότηση.

Το ILF , το οποίο βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο στην Ευρώπη, παρέχει την ιδανική θέση για την κατάρτιση νέων επαγγελματιών για την αντιμετώπιση τόσο των σημερινών όσο και των μελλοντικών νομικών και οικονομικών προκλήσεων.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους φοιτητές μας μια σταθερή και ολοκληρωμένη νομική και οικονομική εκπαίδευση που να βρίσκεται σε ένα δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον, παρέχοντας έτσι τη νομική κατάρτιση που χρειάζονται για να υπερέχουν στην καριέρα τους.

Δεδομένου ότι τα αγγλικά είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλή γνώση γραπτών και προφορικών αγγλικών. Δεν θα γίνουν δεκτοί περισσότεροι από 30 φοιτητές για να εξασφαλιστεί η ακαδημαϊκή αριστεία και η άμεση, προσωπική επαφή μεταξύ των φοιτητών και της σχολής.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το LL.M. Το πρόγραμμα International Finance στο ILF είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ενός έτους. Διαιρείται σε δύο εξάμηνα, δηλαδή το χειμερινό εξάμηνο (Οκτώβριος έως Φεβρουάριος) και το θερινό εξάμηνο (Απρίλιος-Ιούλιος). Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο και η διδασκαλία τελειώνει τον Ιούλιο του επόμενου έτους.

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε άλλες πόλεις, μαθήματα αγγλικής γλώσσας και μαθήματα γερμανικής γλώσσας, καθώς και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες με διεθνείς φοιτητές, θα διοργανωθούν επίσης για τους φοιτητές κατά τη διάρκεια του έτους σπουδών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Βαθμού

Το LL.M. Το διεθνές δίπλωμα χρηματοδότησης χορηγείται από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σε "κυλιόμενη βάση". Οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους εντός 6 εβδομάδων από την παραλαβή από την ILF της ολοκληρωμένης αίτησης. Εισαγωγές στο LL.M. Το πρόγραμμα International Finance θα χορηγηθεί στους επιτυχόντες υποψηφίους με βάση την αρχή της "πρώτης επίσκεψης για πρώτη φορά".

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα: 15 Μαΐου: Χώρες όπου απαιτούνται πιστοποιητικά APS (π.χ. Κίνα, Μογγολία και Βιετνάμ) και 1η Ιουλίου: Όλες οι υπόλοιπες ασιατικές χώρες

Δεν απαιτείται τέλος αίτησης.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Μια υποτροφία ύψους 10% των διδάκτρων (δηλαδή € 1.800) θα προσφερθεί σε επιτυχείς αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποInstitute for Law and Finance »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,000 EUR
Το δίδακτρο για το 2020/21 είναι € 18.000.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.

Οκτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 2021
Άλλη