Οι απόφοιτοι από την Ασία που κατέχουν ένα πρώτο πτυχίο σε νόμο, επιχείρηση ή την οικονομία και οι οποίοι έχουν καλή ακαδημαϊκή πορεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να ενταχθούν LL.M. μας Διεθνές πρόγραμμα Οικονομικών.

Μας Master of Laws στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, Αξιών και Οικονομικών (LL.M. International Finance) πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετική διεπιστημονική και πρακτική προσανατολισμένη κατάρτιση στους τομείς των διεθνών και ευρωπαϊκών τραπεζών, των χρεογράφων και του νόμου χρηματοδότηση. Με τις σπουδές του στο ILF, θα πρέπει να εκπαιδευτεί όχι μόνο για την αντιμετώπιση, αλλά και να υπερέχουν σε αυτό το ολοένα και πιο σημαντικός τομέας όπου οι κόσμοι του διεθνούς δικαίου και της Global Finance συναντιούνται. Θα πρέπει να διδάσκονται από διακεκριμένους καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης επί του Μάιν, καθώς και εμπειρογνώμονες από τις νομικές και οικονομικές βιομηχανίες. Φρανκφούρτη διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια χρηματοδότηση.

Η ILF, που βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ευρώπης, προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για να εκπαιδεύσει τους νέους επαγγελματίες να ασχοληθεί τόσο με τις τρέχουσες και μελλοντικές νομικές και οικονομικές προκλήσεις.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους μαθητές μας μια σταθερή και ολοκληρωμένη νομική και χρηματοοικονομική εκπαίδευση βρίσκεται σε ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης, δίνοντάς τους έτσι τη νομική κατάρτιση που χρειάζονται για να υπερέχουν στην καριέρα τους.

Δεδομένου ότι η αγγλική είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλή γνώση της γραπτής και προφορικής αγγλικά. Όχι περισσότερο από το 30 μαθητές θα γίνονται δεκτοί προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακαδημαϊκή αριστεία και την άμεση, προσωπική επαφή μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η LL.M. International Finance πρόγραμμα στο ILF είναι ένα μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Χωρίζεται σε δύο εξάμηνα, δηλαδή το χειμερινό εξάμηνο (Οκτώβριος-Φεβρουάριος) και το θερινό εξάμηνο (Απρίλιος έως Ιούλιος). Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο και διδασκαλία λήγει τον Ιούλιο του επόμενου έτους.

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ

Μελέτη εκδρομές σε άλλες πόλεις, Αγγλικά για επιχειρήσεις και μαθήματα γερμανικής γλώσσας, καθώς και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες με διεθνείς φοιτητές, θα διοργανωθούν επίσης για τους φοιτητές κατά τη διάρκεια του έτους σπουδών.

Απονομή ΠΤΥΧΙΟΥ

Η LL.M. Διεθνές Πτυχίο Οικονομικών ανατίθεται από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης επί του Μάιν.

ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ

Οι αιτήσεις θα εξετάζονται σε «κυλιόμενη βάση». Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους εντός 6 εβδομάδων από την παραλαβή από την ILF της συμπληρωμένης αίτησης. Εισαγωγή στην LL.M. Διεθνές πρόγραμμα Οικονομικών θα πρέπει να χορηγείται στους επιτυχόντες υποψήφιους για "first come first served".

Προθεσμία για το Πρόγραμμα: 15 Μάη: Χώρες όπου απαιτούνται πιστοποιητικά APS (δηλαδή την Κίνα, τη Μογγολία και Βιετνάμ) και της 1ης Ιουλίου: Όλες οι άλλες ασιατικές χώρες

Δεν απαιτείται καμία αμοιβή εφαρμογής.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Μια υποτροφία από το 10% των διδάκτρων (ήτοι € 1.600) θα διατεθούν για την επιτυχή αιτήσεις που έχουν παραληφθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου το 2016.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποInstitute for Law and Finance »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
16,000 EUR
Τα δίδακτρα για 2016/17 είναι € 16.000.
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη