Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Florida Coastal της Νομικής Σχολής (νόμου για τις παράκτιες) ήταν το πρώτο σχολείο του νόμου στις ΗΠΑ για να προσφέρει μια L.LM. (LLM) στο Δίκαιο των ΗΠΑ εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες μάθησης, οι μαθητές μπορούν να ακούσουν ηχογραφημένο τάξεις με την ησυχία τους. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ζωντανή διαδραστικές συνεδρίες με διακεκριμένους καθηγητές του αμερικανικού δικαίου. Όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε Desire2Learn πλατφόρμα εικονικής μάθησης, όπου μπορείτε να δείτε τα υλικά ανάγνωση τους, να κάνουν εξετάσεις πρακτική, να ακούτε podcasts και να επικοινωνούν με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους σε φόρουμ συζητήσεων. Όταν αργότερα εγγράφηκαν, οι μαθητές λαμβάνουν πρόσβαση σε δύο από τις καλύτερες νομικές βάσεις δεδομένων, LexisNexis και Westlaw, και στη βάση δεδομένων της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης του νόμου για τις παράκτιες. LL.M. φοιτητές Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν φοιτητικές οργανώσεις και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη για τους φοιτητές και αποφοίτους, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων δικτύωσης και δίκαιο συμπόσια. Καλούνται επίσης να συμμετάσχουν στην ετήσια τελετή αποφοίτησης για το Florida Coastal Σχολή Νομικών, που πραγματοποιήθηκε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, κάθε Μάιο. Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές LL.M. Νόμος των ΗΠΑ είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη μας, δεν είναι υποχρεωτική.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα LL.M. ΗΠΑ δικαίου, τα παράκτια νόμος δεν απαιτούν από τους φοιτητές να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας και τις οικογένειές τους για ένα χρόνο για να κινηθεί προς τις ΗΠΑ Αντίθετα, Παράκτια νόμος παρέχει υψηλής ποιότητας νομική εκπαίδευση σε μαθητές που ζουν οπουδήποτε στον κόσμο. Τα πάντα ένας φοιτητής χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής, σύνδεση στο Internet και η επιθυμία να προωθήσουν την καριέρα σας με έναν βαθμό στο δίκαιο των ΗΠΑ

Βιογραφικό:

Το πρόγραμμα γιατρός της νομολογίας (JD) νόμου για τις παράκτιες είναι διαπιστευμένο από το American Bar Association (ABA) και LL.M. Νόμος των ΗΠΑ είναι αποδεκτό ("Συναίνεση") από το ΑΒΑ. Το πιστωτικό πρόγραμμα είκοσι έξι συνήθως απαιτεί χρόνια για να ολοκληρωθεί και να παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του αμερικανικού δικαίου, τη βελτίωση της ικανότητας του μαθητή να ανταποκριθεί στις ακαδημαϊκά προσόντα που απαιτούνται για να πάρει τη γραμμή εξετάσεις. Τα μαθήματα και το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους δικηγόρους έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό και να έχουν κατά νου ότι για τους περισσότερους φοιτητές LL.M. Νόμος των ΗΠΑ Αγγλικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα. Το πρόγραμμα καλύπτει βασικά θέματα που εμφανίζονται συνήθως στις εξετάσεις μπαρ, συμπεριλαμβανομένης της νομικής ανάλυσης, τη λογική και Επικοινωνίας? Επαγγελματική Ευθύνη? Συνταγματικό δικαίωμα? Αδικοπραξίες (αδικοπραξίες)? Συμβάσεις και πωλήσεις? Δίκαιο των αποδείξεων και αποδεικτικών στοιχείων? Πολιτικής Δικονομίας? Οι επιχειρηματικές οργανώσεις? Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας? Ακίνητα? και οι διαθήκες, καταπιστεύματα και Estates. Το πρόγραμμα σπουδών του LL.M. Νόμος των ΗΠΑ Νόμου για τις παράκτιες πληρούν τις προϋποθέσεις για τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου στην Καλιφόρνια και την Ουάσιγκτον. Επιπλέον, από το φθινόπωρο του 2015, οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο αιρετό πιστώσεις από το ηλεκτρονικό LL.M. το πρόγραμμά μας Logistics και Μεταφορών. Αυτά τα μαθήματα περιλαμβάνουν μαθήματα στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές, νόμου περί μετανάστευσης, των τελωνειακών δασμών, κ.λπ.

Υπάρχουν τρία εξάμηνα κάθε ακαδημαϊκού έτους LL.M. Της νομοθεσίας των ΗΠΑ.? φθινόπωρο, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα σε κάθε τρίμηνο. Νόμου για τις παράκτιες δέχεται αιτήσεις για την LL.M. Νόμος των ΗΠΑ συνεχώς.

Διδακτικό Προσωπικό του Προγράμματος:

Η LL.M. πρόγραμμα διδασκαλίας Νόμος των ΗΠΑ Είναι μια διακεκριμένη ομάδα των καθηγητών του νόμου νόμου για τις παράκτιες και άλλες νομικές σχολές διαπιστευμένο από το ΑΒΑ. Οι καθηγητές αυτοί ακαδημαϊκοί ηγέτες στους τομείς τους και πολλοί ήταν δικηγόροι που δραστηριοποιούνται, προσφέροντας ένα συνδυασμό της πρακτικής εμπειρίας και της ακαδημαϊκής γνώσης με την εικονική αίθουσα διδασκαλίας. Οι καθηγητές μας απολαμβάνουν την αλληλεπίδραση με τους μαθητές και την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων του αμερικανικού δικαίου τους. Όλοι οι καθηγητές μας LL.M. Νόμος των ΗΠΑ Έχουν διεξαχθεί κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση διδασκαλίας και να έχουν διδακτική εμπειρία σε εικονικά περιβάλλοντα.

Δίδακτρα:

Τα δίδακτρα του προγράμματος είναι $ 765 ανά πίστωσης, συνολικού ύψους $ 19.890. Τα δίδακτρα για τους μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι το σύνολο του προγράμματος είναι 1.300 δολάρια. Αυτό είναι ένα κλάσμα του κόστους των άλλων προγραμμάτων LL.M. ΗΠΑ Οι μαθητές μπορούν να πληρώσουν τέλη όταν εγγράφεστε κάθε εξάμηνο. Δεν πρόσθετους φόρους ή τέλη μαθητή, εκτός από το κόστος των βιβλίων για κάθε μάθημα.

Προσόντα για την εισαγωγή:

Για να εγγραφείτε στην LL.M. Της νομοθεσίας των ΗΠΑ, οι μαθητές πρέπει να έχουν αποκτήσει το πρώτο του πτυχίο Νομικής από μια χώρα εκτός των ΗΠΑ Η είσοδος για το πρόγραμμα βασίζεται σε μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών επιδόσεων, εργασιακή εμπειρία και προσωπική επιστολή του αιτήματος από τον υποψήφιο. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την εισαγωγή μέσω της σελίδας ηλεκτρονικής αίτησης του δικτυακού τόπου του νόμου για τις παράκτιες. Τρεις παράγοντες νόμου για τις παράκτιες επανεξετάζονται σε όλες τις εφαρμογές: η online αίτηση (με προσωπική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα επισυνάπτεται), μεταγραφή αποστέλλεται για αξιολόγηση σε μια υπηρεσία αξιολόγησης που εγκρίθηκε από το μπαρ της Καλιφόρνια (όπως A2Z αξιολογήσεις) και, κάποιες εξαιρέσεις, το αποτέλεσμα TOEFL ή IELTS. Η LL.M. Νόμος των ΗΠΑ Δεν απαιτεί επιστολές της σύστασης και τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα.

Ακούστε τι απόφοιτοι LL.M. Νόμος των ΗΠΑ Νόμου για τις παράκτιες έχουν να πουν για το πρόγραμμα.

Επικοινωνία:

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε Αναπληρωτής Κοσμήτορας της στρατηγικής και της καινοτομίας Margaret Ιωαννίδης MIoannides@fcsl.edu ή +1.904.256.1158. Μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στα Αγγλικά.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στην ισπανική μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το LL.M. Συντονιστής του Προγράμματος, Ana Rexach να arexach@fcsl.edu ή (904) 256-1225.

Florida Coastal Σχολή Νομικών, LL.M. (Master of Laws) ΗΠΑ https://fcsl.edu/us-law-llm 8787 Baypine Road, Τζάκσονβιλ, Φλόριντα 32256

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποFlorida Coastal School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Άλλη