Παρέχει τη βασική εκπαίδευση - που παρέχεται από επαγγελματίες ειδικευμένους ακαδημαϊκούς - ότι πρέπει να συνεχίσετε και να γίνετε επιτυχής δικηγόρος ή δικηγόρος - και είναι πραγματικά συναρπαστικό. Θα μάθετε για ξεκάθαρα ερευνητικά θέματα όπως οι δίκες εγκλημάτων πολέμου και οι γυναίκες στις φυλακές από κορυφαίους ακαδημαϊκούς - και λόγω της εμπειρίας τους στον τομέα, θα έχετε επίσης μια καλή πρακτική γείωση στο πώς λειτουργεί ο νόμος και πώς λειτουργούν οι νομικές πρακτικές . Εβδομαδιαία υποστήριξη σεμιναρίων και τακτικές συζητήσεις με τον αφοσιωμένο προσωπικό σας καθηγητή θα σας διευκολύνει σε μια μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου - θα σας προσφέρουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να γίνετε ένας πολύ επαγγελματικός και καταρτισμένος νομικός επαγγελματίας.

Έχουμε υιοθετήσει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας, με σκοπό να σας υποστηρίξουμε να αναπτύξετε ως ανεξάρτητος εκπαιδευόμενος. Αυτές περιλαμβάνουν διαδραστικές ηλεκτρονικές συνεδρίες, δραστηριότητες e-learning, εργαστήρια, αντανακλαστική κλινική νομική εκπαίδευση, ομαδική εργασία, ερευνητικές ασκήσεις, παρουσιάσεις, συζητήσεις και συζητήσεις καθώς και τα πιο παραδοσιακά σεμινάρια και διαλέξεις. Θα έχετε πιο δομημένη επαφή στην τάξη κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του προγράμματος του νόμου σας για να στηρίξετε τη μετάβασή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το μάθημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που παρέχουν στους φοιτητές την κατανόηση των διαφόρων τομέων του νόμου, καθώς και, στην UCLan, μια σπονδυλική στήλη δεξιοτήτων που είναι ενσωματωμένη στα τρία χρόνια. Αυτή η σπονδυλική στήλη διασφαλίζει ότι αποκτάτε βασικές δεξιότητες μεταφοράς και απασχολησιμότητας οι οποίες στη συνέχεια ενοποιούνται στον πυρήνα και τις προαιρετικές ενότητες. Θα έχετε επίσης μια ζωντανή διεθνή γεύση για διαλέξεις λόγω μιας συζήτησης από μια ποικιλία φοιτητικών προσωπικοτήτων - ίσως να είστε στην τάξη με φοιτητές από διάφορες άλλες χώρες.

Η προσέγγιση της διδασκαλίας και της μάθησης είναι «στο επίκεντρο των σπουδαστών»: αυτό σημαίνει ότι η ευθύνη για την επίτευξη μαθησιακών αποτελεσμάτων τοποθετείται στην πρωτοβουλία των φοιτητών για την αυτοδιαχείριση του δικού σας προγράμματος σπουδών.

Βρήκα τη μελέτη του νόμου στο UCLan έντονη και προκλητική κατά περιόδους, αλλά και την τόνωση και την ευχαρίστηση. Πολλοί από το ακαδημαϊκό προσωπικό είναι εξαιρετικοί καθηγητές, γεμάτοι ενθουσιασμό για τα μαθήματά τους, γεγονός που παρακινεί τους μαθητές να παραμείνουν αποφασισμένοι και εστιασμένοι. Το πιο σημαντικό, ο χρόνος μου με το Lancashire Law School με πήγε σε ένα ταξίδι προσωπικής ανακάλυψης, ανάπτυξης και ανάπτυξης. Έχω αποκτήσει τόσα πολλά χρήσιμα προσόντα από το μάθημα, ειδικότερα, δεξιότητες επικοινωνίας από το στόμα. Οι συζητήσεις σεμιναρίων, οι προφορικές παρουσιάσεις, οι συνεντεύξεις και οι διαπραγματεύσεις, η συζήτηση και η συζήτηση χρησιμοποιούνται έντονα σε όλες τις ενότητες σχετικά με το μάθημα της δικαιοσύνης και, αν και λίγο τρομακτικό, αυτές οι μέθοδοι μάθησης πραγματικά συνέβαλαν στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μου.

Mandhlase Mwanza

Ο Mandhadse εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο ως ώριμος φοιτητής τον Σεπτέμβριο του 2008 και στο τέλος του πρώτου έτους κέρδισε το βραβείο Law School του Lancashire για καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις. Από εκεί, συνέχισε να επιτυγχάνει άριστες βαθμολογίες στο πτυχίο, με αποκορύφωμα την άριστη απονομή του πρώτου πτυχίου.


Το προσωπικό διευκολύνει αυτή τη διαδικασία παρέχοντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά υλικά και βοηθήματα, όπως εγχειρίδια για τις λειτουργικές μονάδες, περιλήψεις διδασκαλίας, λίστες ανάγνωσης και ηλεκτρονική φοιτητική υποστήριξη. Θα ενθαρρυνθείτε να υιοθετήσετε μια ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης μέσω της αποτελεσματικής χρήσης του ιδιωτικού χρόνου σπουδών. απαντώντας σε εργασίες και ερωτήσεις. Θα υποστηρίζετε τόσο ακαδημαϊκά όσο και ποιμενικά μέσω αυτής της διαδικασίας από το ακαδημαϊκό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τα μαθήματα που μελετήθηκαν καθώς και από έναν προσωπικό δάσκαλο, ο οποίος είναι ακαδημαϊκό μέλος του προσωπικού με ειδική ευθύνη για την φροντίδα σας σε όλη την εκπαίδευσή σας στο UCLan.

Οι διδάσκοντες μας προέρχονται τόσο από ακαδημαϊκό όσο και από επαγγελματικό υπόβαθρο, εξασφαλίζοντας τη μεγιστοποίηση της δέσμευσής μας για διδακτική έρευνα. Θα διδαχθείτε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και από προσωπικό που είναι επαγγελματικά εξειδικευμένο ως δικηγόροι και δικηγόροι, δίνοντάς σας έτσι μια καλή κατανόηση του ουσιαστικού δικαίου και της πρακτικής εφαρμογής του.

Οι καθηγητές μας συνήθως διδάσκουν το μάθημα, έτσι ώστε οι μαθητές να ακούσουν από πρώτο χέρι τα πρωτοποριακά ερευνητικά θέματα όπως οι δίκες εγκλημάτων πολέμου, οι γυναίκες στις φυλακές και το ποινικό δίκαιο. Θα επωφεληθείτε επίσης από την επαγγελματική πείρα του προσωπικού και από τη δέσμευση της Σχολής στη διδακτική έρευνα. Η νομική σχολή Lancashire βρίσκεται στην αιχμή της έρευνας σε έναν αριθμό εξειδικευμένων νομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για το έγκλημα και την ποινική δικαιοσύνη. Πάνω από το 50% της έρευνας χαρακτηρίζεται ως διεθνώς σημαντική ή παγκόσμια ηγετική. Τα εξωτερικά χρηματοδοτούμενα έργα μας περιελάμβαναν την εξέταση μιας πολιτικής για το αλκοόλ για την Ευρώπη, το έγκλημα μίσους στην Ευρώπη και τα διεθνή εγκλήματα πολέμου. Υπάρχουν ευκαιρίες για τους σπουδαστές να συνεισφέρουν σε ερευνητικά έργα μέσω εσωτερικών συστημάτων.

Αρχικά σπούδασα το νόμο μέσω του μονοπατιού, διότι ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη στη γραπτή μου ικανότητα. Το μάθημα μου έδωσε μια εικόνα για τον νομικό κόσμο, ενισχύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη μου τόσο προσωπικά όσο και ακαδημαϊκά. Ποτέ δεν θα είχα την εμπιστοσύνη να τρέχω για τον Πρόεδρο της Νομικής Σχολής χωρίς αυτό!

Stephanie Lomas, τρέχουσα φοιτητής LLB τελευταίου έτους

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην Εταιρεία Φοιτητικού Δικαίου, η οποία διοικείται από φοιτητές για φοιτητές, και διοργανώσατε εκδηλώσεις όπως ταξίδια στο Λονδίνο για να επισκεφτείτε το Ανώτατο Δικαστήριο, τα Βασιλικά Δικαστήρια Δικαιοσύνης και το Old Bailey, μια Νομική Μπάλα και πολυάριθμους προσκεκλημένους ομιλητές.

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια εκδήλωση αφοσιωμένων σταδιοδρομιών που υποστηρίζεται από μια σειρά εργοδοτών από την Υπηρεσία Εισαγωγής του Στέμματος (Crown Prosecution Service, CPS) στα συμβούλια κομητείας και δικηγόρων.

Θα λάβετε υποστήριξη για την εξεύρεση νομικών τοποθετήσεων και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επισκεφθείτε τα σχετικά νομικά κέντρα, τόσο σε τοπικό όσο και σε άλλο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, είστε σε θέση να επισκεφθείτε πολλά από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας περιοδείας μελέτης στις Βρυξέλλες.

Διαθέτουμε επίσης ένα δίκτυο αποφοίτων που εργάζονται σε μεγάλους οργανισμούς του Βορρά-Δύσης που προσφέρουν τοποθετήσεις στους αποφοίτους μας.

Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Η Νομική Σχολή έχει εξαιρετικούς δεσμούς με το δικηγορικό επάγγελμα, την αστυνομία και τις υπηρεσίες δοκιμασίας και οι μαθητές μας απολαμβάνουν τακτικές επισκέψεις και συνομιλίες από κορυφαίους επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, δικηγόρους, δικηγόρους και δικαστές.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία φοιτητών και αυτό είναι που λένε οι μαθητές μας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το πλήθος:

 • Το φάσμα των διαθέσιμων προαιρετικών ενοτήτων
 • Η φιλικότητα και η προσβασιμότητα των δασκάλων - γνωρίζετε τους δασκάλους σας και τους δασκάλους σας!

Προυποθέσεις εισόδου

Η τυπική προσφορά μας είναι 104 - 112 σημεία UCAS. Διαχειριζόμαστε μια ευέλικτη πολιτική αποδοχής και αντιμετωπίζουμε τον καθένα ως άτομο. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε υπόψη τα εκπαιδευτικά σας επιτεύγματα και τους προβλεπόμενους βαθμούς (όπου ισχύει) μαζί με την αίτησή σας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εμπειρίας και της προσωπικής δήλωσης.

Γενικές Μελέτες αποδεκτές

 • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία
 • BTEC Διπλωμα: Διακριση * Διακριση - Διακριση * Διακριση *
 • Πρόσβαση στο HE: με σημεία 106 - 112 UCAS
 • Διεθνές Απολυτήριο: Δίπλωμα Πτυχίου που περιλαμβάνει 104 - 112 βαθμούς UCAS από Θέματα Υψηλού Επιπέδου.
 • IELTS: βαθμός 6 χωρίς βαθμολογία μικρότερη από 5,5
 • GCSE: 5 GCSEs βαθμού C / 4 συμπεριλαμβανομένων Μαθηματικών και Αγγλικά ή ισοδύναμα

Επισκόπηση μαθημάτων

Έτος 1
 • Το δίκαιο των συμβάσεων
 • Ποινικό δίκαιο
 • Νομική μέθοδος
 • Δημόσιος νόμος

Κώδικα Pathways διαδρομών

 • Επαγγελματικά-Νομικά
  Επαγγελματικά-Ακαδημαϊκά
  Επιχείρηση
  Εγκληματικότητα και ποινική δικαιοσύνη
  Διεθνές
Έτος 2

Επιλογές (Επιλέξτε τέσσερις)

 • Δασικός νόμος
 • Το δίκαιο των αδικοπραξιών
 • Οικογενειακό Δίκαιο
 • Ανθρώπινα δικαιώματα
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Καταναλωτικού και εμπορικού δικαίου
 • Νόμος περί απασχόλησης
 • Πρακτική Ποινικής Δικαιοσύνης
 • Εγκληματολογία
 • Το δίκαιο της ενιαίας αγοράς της ΕΕ
 • Διεθνές Ποινικό Δίκαιο
 • Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο
Έτος 3

Επιλογές (Επιλέξτε τέσσερις)

 • Ίδια κεφάλαια και εμπιστοσύνη στη ζωή και το θάνατο
 • Διατριβή
 • Νομολογία
 • Επαγγελματικότητα
 • Ιατρική και το νόμο
 • Επίλυση διαφοράς
 • Εταιρικό και Εταιρικό Δίκαιο
 • Νόμος για τους επιχειρηματίες
 • Αστυνόμευση
 • Σεξ και βία
 • Διακρατικό Εμπορικό Δίκαιο
 • Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο

Περιβάλλον μάθησης και αξιολόγηση

Το διδακτικό περιβάλλον της Σχολής έχει σχεδιαστεί για να τονώσει τη μάθηση. Χρησιμοποιούμε τα πολλά σύγχρονα θέατρα διαλέξεων σε όλη την πανεπιστημιούπολη, τα οποία διαθέτουν προηγμένες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής υποστήριξης και παρουσίασης. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας μικρών ομάδων διαθέτουν υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την ενίσχυση και υποστήριξη της μαθησιακής εμπειρίας.

Όπως θα περιμένατε από μια Νομική Σχολή που δεσμεύεται να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των αποφοίτων της, υπάρχουν αρκετοί χώροι ανάπτυξης εξειδικευμένων δεξιοτήτων με εγκαταστάσεις εγγραφής και αναπαραγωγής μέσα στο ίδιο το Σχολείο. Υπάρχει επίσης μια εντυπωσιακή αίθουσα δικαστηρίου που μοιάζει ακριβώς με ένα πραγματικό δικαστήριο και παρέχει στους φοιτητές μια ανεκτίμητη εκπαιδευτική εμπειρία πραγματικού βίου. Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι επίσης εκτεταμένη για εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμοί αμφισβήτησης, κατάρτιση υπεράσπισης και επισκέψεις ομιλητών. Η Βιβλιοθήκη περιλαμβάνει μια ειδική Βιβλιοθήκη Δικαίου με πληθώρα εγχειριδίων, εκθέσεων νόμου και περιοδικών, καθώς και ένα ήσυχο χώρο για σπουδαστές να σπουδάσουν τόσο ατομικά όσο και ως μέρος μιας ομάδας. Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής παρέχει πρόσβαση σε πολλές νομικές και ακαδημαϊκές πηγές από το Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα από αυτήν και είναι διαθέσιμη στους μαθητές όχι μόνο όταν είναι στην πανεπιστημιούπολη αλλά κάθε φορά που κάθεται μπροστά σε έναν Η / Υ.

Υπάρχει αφιερωμένη σελίδα Blackboard για κάθε ενότητα, η οποία παρέχει εκτεταμένη ηλεκτρονική υποστήριξη, από εγχειρίδια για τις λειτουργικές μονάδες και περιλήψεις διδασκαλίας σε κουίζ με αυτοέλεγχο και διαδραστικά υλικά αναθεώρησης.

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους, από την παραδοσιακή ανειδίκευτη εξέταση μέχρι τις εξετάσεις. το τέλος της ενότητας και τις αξιολογήσεις διδασκαλίας στο μάθημα. e-κουίζ; μελέτες ηλεκτρονικής περίπτωσης. ομαδικές και ατομικές παρουσιάσεις. χαρτοφυλάκια · προσωπική ανάπτυξη ανακλαστικά ημερολόγια. συζητήσεις και προφορικές παρουσιάσεις σε σεμινάρια.

CJAM

Οι φοιτητές του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού νόμου του τελικού έτους έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ετήσια εκδήλωση απασχολησιμότητας cJAM. Το cJAM κλονίζει την παραδοσιακή μορφή της καριέρας και δίνει στους φοιτητές της UCLan πρόσωπο με πρόσωπο με 30 επιτυχείς επαγγελματίες του κλάδου, όλοι οι οποίοι έχουν έρθει στην εκδήλωση με την προσφορά πολύτιμων ευκαιριών επαγγελματικής τοποθέτησης. Η μορφή συμβάντος cJAM αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία:

 • Οι μαθητές ακούνε από τους κύριους ομιλητές της βιομηχανίας που μοιράζονται το προσωπικό ταξίδι σταδιοδρομίας τους και πώς φτάνουν εκεί που είναι τώρα.
 • Η βιομηχανία Q
 • Άτυπες ευκαιρίες δικτύωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών και του μεσημεριανού γεύματος.
 • Το βασικό στοιχείο του cJAM είναι η γιγαντιαία σύνοδος τακτοποίησης ταχύτητας. Οι φοιτητές έχουν οκτώ λεπτά του ενός-προς-έναν χρόνο να αγωνιστούν σε επιλεγμένους επισκέπτες της βιομηχανίας για να προσπαθήσουν να κερδίσουν μια τοποθέτηση. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να τοποθετήσουν μια ιδέα, τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν μια τοποθέτηση με τη συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία ή για να επιδείξουν τον ενθουσιασμό, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Αμέσως μετά τη συνάντηση, οι τοποθετήσεις αποφασίζονται και η εκδήλωση κλείνει με όλους τους νικητές φοιτητές που παρουσιάζονται με τα βραβεία τοποθετήσεών τους.

Το 2018, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εκδηλώσεις cJAM και απονεμήθηκαν 320 τοποθετήσεις. Όλα αυτά έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να δημιουργήσουν αξιόπιστους δεσμούς σύμφωνα με τις προσδοκίες σταδιοδρομίας τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το cJAM: Νόμος, δείτε το βίντεο και διαβάστε το δελτίο τύπου.

Επαγγελματική διαπίστευση

Τα μαθήματα επικυρώνονται από την Αρχή Κανονισμών των Προσωπικών Συμβούλων και το Συμβούλιο Προτύπων για τα Μπαρ που σημαίνει ότι είναι ειδικοί βαθμοί. Το LLB μας παρέχει το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μια καριέρα ως δικηγόρος ή δικηγόρος.

 • Τα σχόλια που λαμβάνετε από τους δασκάλους σας, που σας εξασφαλίζουν την επίτευξη του δυναμικού σας.
 • Η υποστήριξη IT που υπάρχει για κάθε ενότητα μέσω του Blackboard.
 • Η ενσωματωμένη σπονδυλική στήλη δεξιοτήτων που σας βοηθά να δημιουργήσετε τις δεξιότητές σας για την απασχολησιμότητα, τις νομικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας και έτσι να γίνετε πιο σίγουροι.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLancashire Law School - University of Central Lancashire »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Πλήρης απασχόληση, ανά έτος (UK / ΕΕ). Μερική απασχόληση: £ 1.540 * ανά 20 πιστωτικές μονάδες που μελετήθηκαν (UK / EU).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη