LLB του νόμου

Γενικά

9 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

LLB του νόμου

Γιατί να μελετήσει με εμάς;

Πτυχίο νομικής μας κατατάσσεται στις κορυφαίες 15 μαθήματα του νόμου στη χώρα *, είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Δικηγορικό Σύλλογο και το Κοινό Ακαδημαϊκό Στάδιο του Διοικητικού Συμβουλίου και διδάσκονται από καθηγητές με εμπειρία ενθουσιασμό, τόσο ακαδημαϊκούς όσο και τα νομικά επαγγελματική δουλειά.

Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε πελάτη συνέντευξη δεξιότητες, την ομάδα με βάση διαπραγμάτευσης και τις δεξιότητες διαμεσολάβησης, με την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις και τις διαπραγματεύσεις με τους πελάτες.

Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στη δημιουργία πρακτικές δεξιότητες, παράλληλα με τα πιο λεπτομερείς ενότητες του νόμου και τις ομάδες μας διατηρείται μικρό, έτσι ώστε να μπορούμε να σας γνωρίσουμε και να σας παρέχει προσωπική υποστήριξη.

Μια σειρά από συνεδρίες που πραγματοποιήθηκε για καθοδήγηση στην προσέγγιση των εργοδοτών και οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναλάβουν τουλάχιστον δύο εμπειρία εργασίας με δικηγόρους, νομικούς νομικά στελέχη ή άλλους σχετικούς τομείς σε κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Έχουμε in-house mooting κοινωνία, παρέχοντας την ευκαιρία να βάλει τη μελέτη στην πράξη μέσω παρωδία των δικαστικών διαδικασιών. Μέσα από αυτό, οι μαθητές μας έχουν επιλεγεί για να εκπροσωπήσει το νομικό τμήμα σε μια σειρά από σημαντικά εθνικούς διαγωνισμούς.

* Πηγή: Guardian University Guide 2013

Τι μπορεί αυτό να οδηγήσει στην εμφάνιση;

Περνώντας είναι το πρώτο βήμα προς την πρόκριση ως δικηγόρος εξάσκηση ή δικηγόρος. Ωστόσο, θα αποκτήσει και άλλες δεξιότητες? πώς να υποστηρίζουν την έρευνα και την υπόθεση, πώς να σκέφτονται αναλυτικά και αντικειμενικά, πώς να προβεί σε κρίσεις και προβλήματα να λύσει - όλα εκτιμάται ιδιαίτερα σε πολλούς τομείς της απασχόλησης.

Μερικά παραδείγματα είναι επιβολής του νόμου και των δικαστικών διοίκησης (αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί, αξιωματικοί δοκιμασίας, οι εργαζόμενοι περίπτωση CPS, τα πρότυπα εμπορίας, επιθεωρητές εργοστασίων), της δημόσιας διοίκησης (κεντρικής και τοπικής κυβέρνησης, ή το NHS), συμβουλευτικό έργο, ΥΕ και την εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη νομική πρακτική, η LLB παρέχει την αναγκαία προσόντα για εφαρμογή στη νομική πρακτική γκολφ και το μπαρ Επαγγελματικής γκολφ.

Πόρων και εγκαταστάσεων

Υποστήριξη για τους μαθητές μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε - αυτό αποτελεί το επίκεντρο του σχεδιασμού του βαθμού και τον τρόπο που διδάσκουν δίκαιο, με σκοπό την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο όλα τα άτομα μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Cumbria στο Carlisle, Fusehill Street, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστήρια για να σας βοηθήσει να δείτε πώς ο νόμος αναπτύσσεται και εφαρμόζεται, για παράδειγμα μέσω μελετών περιπτώσεων και υποθετικά σενάρια.

Τα δωμάτια Διδασκαλία εξοπλισμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έχετε πρόσβαση σε μαυροπίνακα, το οποίο περιέχει ένα πλήρες φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών δικαίου. Υπάρχει επίσης μια ειδική συλλογή νόμος στη βιβλιοθήκη μας.

Συμβουλές για το νόμο-σχετικές σταδιοδρομίες είναι ενσωματωμένη στο βαθμό και όλοι οι μαθητές να έχουν ένα δάσκαλο καθοδήγηση όλο το χρόνο για να συζητήσουν τις μαθησιακές και επαγγελματικές φιλοδοξίες τους. Ένα προσωπικό αρχείο η ανάπτυξη ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και χρησιμοποιείται για να καταγράφουν τα επιτεύγματά σας, προβληματιστούν σχετικά με τη μάθηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων διαχείρισης σταδιοδρομίας και της ευαισθητοποίησης. Αυτό είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της LLB.

περίληψη του μαθήματος

Οι μαθητές κατά το πρώτο έτος θα μελετήσει νομικών θεσμών. Μπορείτε εισάγονται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του νόμου στην Αγγλία και την Ουαλία, το αγγλικό νομικό σύστημα και το νομικό επάγγελμα στην δικαιοδοσία αυτή.

Θα αργότερα να εισαχθεί στο Σκωτίας, της Αμερικής και της Σαρία νομικά συστήματα και να μάθουν για το πώς η νομοθεσία γίνεται σε άλλες δικαιοδοσίες. Θα αναλάβει, επίσης, μια μικρής κλίμακας συγκριτική σχέδιο για μια ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ αγγλικό δίκαιο και μία από τις τρεις άλλες δικαιοδοσίες.

Οι μαθητές κατά το δεύτερο έτος θα μελετήσει Δικηγόρος δεξιότητες. Θα αναλάβει μια υπόθεση από το πρώτο σημείο επαφής με τον πελάτη και το άνοιγμα μιας υπόθεσης για τη διευθέτηση. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να διδάξουν αυτό και θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους μαθητές από την Εγκληματολογία και Δίκαιο και κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προβάδισμα για τους σπουδαστές που προτίθενται να αναλάβουν νομική πρακτική γκολφ ή Bar Επαγγελματικό και Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Κατά το τρίτο έτος, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναλάβει μια τοποθέτηση νόμου τεσσάρων εβδομάδων με ένα τοπικό δικηγορικό γραφείο. Το σύστημα αυτό ήταν πάντα πολύ δημοφιλής μεταξύ των φοιτητών μας και απίστευτα επιτυχημένη και πιο ασφαλής μελλοντική νομική εργασία, επαφές για θέματα εκπαίδευσης και παρα-νομικές θέσεις.

Η διατριβή είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου που σας ενδιαφέρει και ότι ίσως είναι μια επιλεγμένη σταδιοδρομία-εστίασης για την ειδικότητα. Ευκαιρία για να αναλάβει την έρευνα κατά το τρίτο έτος μέσα από τη μελέτη επιλογές δικαίου Ιατρικού Δικαίου και Ηθικής, Οικογενειακό Δίκαιο, Εταιρικό Δίκαιο, Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το Media και το εργατικό δίκαιο.

Προυποθέσεις εισόδου

280 UCAS δασμολογικών σημεία

Τα πιστωτικά ιδρύματα και τις απαιτήσεις UCAS

  • UCAS Κωδικός: M100F
  • UCAS σημεία: 280

Κριτήρια επιλογής

Έναρξη απαιτήσεις για αυτό το μάθημα: BBC στο A-επίπεδα. Άλλα προσόντα εξέφρασε την ικανοποίησή του και οι μαθητές καλούνται να συζητήσουν τους βαθμούς, τα προσόντα και την εμπειρία τους με το δάσκαλο ομολογίες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College ... περαιτέρω

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College and the Cumbrian campus of UCLan. Διαβάστε Λιγότερα
Πόλη του Καρλάιλ , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Λονδίνο , Whitehaven , Lancashire + 8 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη